Οι άθλιοι του καναλιού Alpha

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

star

Mια απίστευτη πλαστογράφηση στην οπτικοποίηση ενός γεγονότος, με θύμα το κόμμα του Λαϊκου Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, διαπράχθηκε από έναν τηλεοπτικό σταθμό (Alpha) ο οποίος δεν περιορίστηκε στο σύνηθες "στόλισμα" του κομματος, αλλά πλαστογράφησε ή χρησιμοποίησε μια πλαστογρφημένη φωτογραφία για να πείσει ότι μέλη του κόμματος εισέβαλαν με πολεμική ενδυμασία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!
 
Η φωτογραφίας που ήταν προϊόν μοντάζ, παρουσίαζε μέλη της Χρυσής Αυγής από παλαιότερη δημόσια εκδήλωση στην Κρήτη (τελευταία φωτό κάτω) να «εισβάλουν» σε διάδρομο νοσοκομείου. Οι υπεύθυνοι του μοντάζ είχαν "ξακρίσει" τέσσερις φιγούρες και τις τοποθέτησαν σε έναν διάδρομο νοσοκομείου, βάζοντας και τον τίτλο "Εισβολή Χρυσαυγιτπων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», τονίζοντας πως πρόκειται για μοντάζ, αλλά δεν έγινε το ίδιο με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας στο κεντρικό του δελτίο.
Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα προχώρησε στην κατάθεση μηνύσεων και αγωγών κατά παντός υπευθύνου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "Χρησιμοποιώντας ένα άθλιο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών, ο Alpha ξεπέρασε κάθε όριο παραπληροφόρησης, με στόχο να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή.
Ο άνδρας στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας είναι προφανώς... φάντασμα, καθώς το χέρι του περνά μέσα από την πόρτα του νοσοκομείου.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν περιπολίες, ούτε εκφοβίζουν.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν το άθλιο και διεφθαρμένο κράτους του μνημονίου, που έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: