Καημένη Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς !

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

star


Ο λαός μίλησε με την ψήφο του ... αλλά εμπιστεύτηκε  τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ;

Λυπάμαι αλλά αυτές οι εκλογές ήταν η ταφόπλακα του ελληνισμού !

Το μεν ΠΑΣΟΚ  με την ΝΔ μας κατέστρεψαν οικονομικά , ο δε   ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. (αν καταφέρει να κάνει κυβέρνηση) θα μας καταστρέψει συνειδησιακά   και εθνολογικά  ...

Εσείς οι "χαμουτζίδες" περισσότερο απ΄όλους θα πληρώσετε  αυτήν την επιλογή σας .
Θα δείτε  να μπαίνουν στα σπίτια σας , να σας ληστεύουν ,να σας σκοτώνουν ,να σας βιάζουν τα παιδιά και τις μάνες οι νόμιμοι πλέον "λαθρομετανάστες" ... θα δείτε σε κάθε γειτονιά να ξεπετάγεται και από ένα τζαμί ... να σας θυμίσω πως ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που αναγνωρίζει Τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα και τα Σκόπια ως Μακεδονία !



Καημένη Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς !

star

4 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

libero είπε...

Πάντως αυτό με την τουρκική μειονότητα στην Θράκη, είναι πρόβλημα. Υπάρχουν μουσουλμάνοι που είναι Τούρκοι οι οποίοι δεν έφυγαν με την ανταλλαγή, στην Τουρκία.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάνης , η οποία καθόρισε αυτά τα θέματα , είναι μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική σε αντίθεση με την μειονότητα των Ελλήνων στην Τουρκία η οποία ορίζετε ως "Ελληνική μειονότητα" . Δεν νομιμοποιείτε κανείς να τους αποκαλεί "Τούρκους" ή "τουρκική μειονότητα" και επίσης δεν νομιμοποιείτε κανείς να τους αναγνωρίσει ως σωματεία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά .

Σαφώς όμως αποτελεί πρόβλημα διότι 50.000 εξ αυτών είναι τουρκικής καταγωγής και κυρίως όμως τουρκικής συνείδησης ...

Θα πρέπει οι ελληνικές κυβερνήσεις να λάβουν δραστικά μέτρα αν δεν θέλουν ένα Κόσοβο εντός των συνόρων .

libero είπε...

Άρα παραδέχεσαι και 'συ πως υπάρχουν Τούρκοι στην Θράκη, αλλά επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να χάσουμε την Θράκη, επικαλούμαστε την συνθήκη της Λωζάνης.

Αλλά μπες στην θέση τους. Αν ζούσες στην Τουρκιά και μια συνθήκη σε όριζε χριστιανό τουρκικής εθνικότητας, δεν θα προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα για να δικαιωθείς? Δεν θα είχες προσφύγει στο διεθνές δίκαιο έχοντας ένα ελληνικό προξενείο δίπλα στο σπίτι σου?

Αυτοί δεν κάθονται και πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να αναγνωριστούν ως τούρκικη μειονότητα.

Ποια μέτρα πιστεύεις πως θα πρέπει να παρθούν?

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Είναι αρκετά πολύπλοκο θέμα φίλε μου. Εξαρτάται τι θεωρείς δικαίωση .

Στον πόντο ζούσαν οι δικοί μου ... και εκδιώχθηκαν και σφαγιάσθηκαν και γενοκτονήθηκαν .

Το δίκαιο θα ήταν να αναγνωρισθεί ως γενοκτονία η σφαγή και οι εκατομμύρια νεκροί του πόντου της Μ. Ασίας και της Κύπρου και επίσης δίκαιο θα ήταν οι 50 χιλιάδες αυτοί Τούρκοι που ξέμειναν στην Θράκη μας να πάρουν πόδι ή να πάψουν τις ανθελληνικές τους ενέργειες (υπό την καθοδήγηση των γκρίζων λύκων και του τούρκικου προξενείου )

Η Ελλάδα και η Τουρκία δεν ομιλούν επί ίσοις όροις . Τετρακόσια χρόνια υπό τον τούρκικο ζυγό και μας ανάγκασαν οι "φίλοι μας" με την συνθήκη της Λωζάνης να πληρώσουμε αποζημιώσεις στους Τούρκους κατακτητές ...

Βέβαια είναι αδύνατον να αναλύσουμε το όλο θέμα σε λίγες σειρές ...