Το Αποσταγμένο Νερό Είναι η Πηγή της Νεότητας (Andrew Norton Webber)

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

star

Σύμφωνα με τον Andrew Norton Webber, τα ωφελήματα το να πίνει κανείς 4 λίτρα αποσταγμένο νερό την ημέρα περιλαμβάνουν αποτελέσματα τύπου «πηγής της ζωής». Ακόμη τα γκρίζα μαλλιά αποκτούν το αρχικό τους χρώμα, πετάτε τα γυαλιά πρεσβυωπίας, εξαφανίζονται οι ρυτίδες, σταματά η αρθρίτιδα, φεύγει η κατάθλιψη, η σχιζοφρένεια, η στενοχώρια. Το χρώμα σας από γκρίζο γίνεται μια λαμπερή χρυσή λάμψη που μπορούν να δουν οι άλλοι άνθρωποι. Δεν υπάρχει ψέμα σε αυτήν την δήλωση. Ο Santos Bonacci πρόσθεσε, «Το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει ανόργανα συστατικά».
Σε σχέση με το ότι το αποσταγμένο νερό διαλύει πλαστικό από τα δοχεία συσκευασίας, ο Webber δήλωσε, «Ναι το κάνει γιατί το πλαστικό είναι νεκρό και είναι φτιαγμένο από ανόργανη ύλη, αλλά δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε. Ναι, θα έχει την γεύση του πλαστικού εάν η μόνη πηγή που έχετε είναι δίλιτρα η πεντόλιτρα. Αλλά καλό είναι να γνωρίζετε ότι το πλαστικό είναι ανόργανη ύλη που είναι μαγνητικώς συνδεμένη με αυτά τα μόρια νερού.
Όταν αυτό το πλαστικό εισέρχεται στον οργανισμό μαγνητικά συνδεμένο με το νερό επιτρέπει στο συκώτι να το αρπάξει και να το αποβάλλει. Ένα μειονέκτημα είναι ότι η γεύση δεν θα είναι τόσο φρέσκια όπως αυτή που έχετε από το εμφιαλωμένο νερό. Ο Webber δηλώνει, «Θα νοιώσετε μια ελαφριά πλαστική γεύση. Κάποιες φορές όχι.
Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες
11L & 18Lweb  distilled_water
Αποσταγμένα Υγρά και η Επίφυση: Η έρευνα του Andrew Norton Webber για τα πλεονεκτήματα του αποσταγμένου νερού σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές για το νερό που πίνετε τώρα. Επιπλέον η Επίφυση θα σας ευχαριστήσει για αυτήν την γνώση. Θα δείτε το πώς να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας και να σταματήσετε την τρέλα του να καταπίνετε τοξικά χημικά. Δεν είναι μυστικό ότι ντουζίνες από τοξικά ανόργανα χημικά και φαρμακευτικά υπάρχουν στο νερό μας. Επίσης θα δούμε τις πλάνες για το «νερό της πηγής» και τα «φυσικά μεταλλικά εμφιαλωμένα νερά» και το γιατί δεν είναι ωφέλιμα.
Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε σχεδόν όλοι, ότι τα μεταλλικά άλατα είναι κάτι καλό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν οργανικά άλατα από φυτά που καταναλώνουν ορυκτά, και υπάρχουν ανόργανα άλατα που το σώμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει και που πρέπει κάπου να τα αποθηκεύσει. Το σώμα έχει μια άπειρη σοφία. Η άπειρη ευφυΐα του μετακινεί τα ανόργανα υλικά και τα άχρηστα υλικά που βρίσκονται στα πηγάδια, τις πηγές και στα «ειδικά εμφιαλωμένα νερά» που κοστίζουν μάλιστα, σε αυτά τα μέρη του σώματος που θα έχουν το μικρότερο πρόβλημα.
Πιείτε αρκετά από αυτά τα νεκρά, ανόργανα υλικά και το σώμα σας θα αρχίσει να τοποθετεί τοξίνες όπως το Φθόριο, την Χλωρίνη, τα Κρυπτοσπορίδια, την Giardia Λάμπεια, το Αρσενικό, το Βάριο, το Βόριο, το Κάδμειο, το Κοβάλτιο, τον Σίδηρο, τον Μόλυβδο, το Νικέλιο, το Σελήνιο, το Βανάδιο, το Ράδιο, Chloride, Nitrate, Ammonia, Trifluralin, Dicamba, Bromoxynil, Trialletel, Benzene, Bromoform, Carbon tetrachloride, Chlorobenzene, Chloroform, Toluene, Phenol, Fluoranthen, Hexachloroethane, Isophorone, Nitrobenzene, Phenanthrene και άλλες 20 τοξικές, άοσμες και άγευστες ανόργανες ενώσεις σε μέρη όπου η βλάβες είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ.
Αυτό οδηγεί στα προφανή αποτελέσματα: Αρθρίτιδα, διαταραχές οράσεως, δυσλειτουργία εγκεφάλου, αυτό-άνοσα νοσήματα κλπ. Τα στοιχεία που αναφέρθηκαν προέρχονται από τεστ του πανεπιστημίου της Πενσυλβανία και του πανεπιστημίου Carnegie Mellon, ακόμη και την ραδιενέργεια από πυρηνικά ατυχήματα.
Οφείλουμε να αποσκληρύνουμε παντελώς το νερό για να ξεκλειδώσουμε την απίστευτη δύναμη των ζωντανών μας αδένων, ειδικά την Επίφυση. Η Επίφυση που είναι ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των ανωτέρων ικανοτήτων μας και εργάζεται σε συγχρονισμό με τας αςους άλλους αδένες μας. Όταν φυσικά δουλεύει πλήρως και δεν έχει νεκρωθεί από το φθόριο και μυριάδες άλλες τοξικές ουσίες.
24 γιατροί με το κουράγιο να πουν την αλήθεια για το αποσταγμένο νερό: Το αποσταγμένο νερό ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ που τρέχει μέσα σε ΟΛΕΣ τις μορφές ζωής που βασίζονται στο νερό. Παρακάτω αναφέρονται μερικά αποσπάσματα από εικοσιτέσσερις γιατρούς που όλοι υποστηρίζουν τα πλεονεκτήματα του Αποσταγμένου Νερού. Να τι λέει ο Dr. Hanish, «Ο καθένας χρειάζεται να γυρίσει το πόσιμο νερό του σε αποσταγμένο. Δύο λίτρα την ημέρα κατ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, καλύτερα τέσσερα λίτρα, ΕΙΔΙΚΑ στην περίοδο ανανήψεως.»
1989_HK_Sheung_Wan_Bonham_Strand_VITA_Distilled_Water  glass-of-water
2  3
Ο Dr. Allen Banik λέει: «Το αποσταγμένο νερό είναι το καλύτερο διαλυτικό στην Γη. Είναι το μόνο νερό που μπορεί να μπει στον οργανισμό χωρίς να γίνει ζημιά στους ιστούς.»
Αυτό που οι επιστήμονες και το κοινό δεν έχουν ποτέ καταλάβει είναι ότι τα μεταλλικά άλατα που συσσωρεύονται στο σώμα από το νερό είναι ανόργανα άλατα, τα οποία δεν μπορούν να αφομοιωθούν από το σώμα. Τα μόνα που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει είναι τα οργανικά ιχνοστοιχεία (από φρούτα και λαχανικά). Όλοι οι άλλοι τύποι είναι ξένες ουσίες για το σώμα και πρέπει να απορριφθούν η να εξουδετερωθούν.
«Σήμερα, πολλοί προοδευτικοί γιατροί συνταγογραφούν αποσταγμένο νερό στους ασθενείς τους. Όλες οι μηχανές για τα νεφρά λειτουργούν με αποσταγμένο νερό.»Allen E. Banik, M.D. Συγγραφέας του βιβλίου, «The Choice is Clear»
Ας δούμε τι λέει ο Dr. Paul Bragg, N.D. Ph.T., από το βιβλίο του: «The Shocking Truth About Water» «… η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται από τα ανόργανα άλατα (σκληρά) — συν την κηρώδη χοληστερόλη και το αλάτι — στις μικρές αρτηρίες και τις άλλες αρτηρίες του εγκεφάλου (75% νερό). Η σκλήρυνση των αρτηριών και των άλλων αγγείων ξεκινά την μέρα που αρχίζετε να λαμβάνετε ανόργανα χημικά (και χημικά από το νερό της βρύσης σας) στα σώματα σας.»
«Όταν το αποσταγμένο νερό εισέρχεται στο σώμα δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο κανενός είδους. Είναι ελεύθερο από άλατα και νάτριο (εδώ να μην αρχίσουν κάποιοι να γκρινιάζουν για την αντλία καλίου – νατρίου). Είναι το πιο τέλειο νερό για την υγιή λειτουργία των νεφρών (83% νερό), το στομάχι , το συκώτι (85% νερό) και άλλα ζωτικά όργανα. Γιατί; Διότι είναι ελεύθερο από όλα τα ανόργανα άλατα. Είναι τόσο αγνό ώστε όλες οι όλες οι συνταγές που αφορούν υγρά φτιάχνονται με αποσταγμένο νερό.»
Οι υπόλοιποι γιατροί και οι μελέτες τους είναι:
Dietary Wellness; 1993 Dr. James Balch, M.D.
C.W. DeLacy Evans, M.D., στο βιβλίο του, How To Prolong Life
Dr. Teofilio de la Torre
Dr. Charles McFerrin
Dr. Alexander Graham Bell, ναι ο εφευρέτης του τηλεφώνου, περιγράφει πως σώθηκε από την ισχιαλγία.
Dr. Robert W. Flinchbaught, από το «Pure Water is Life»
David C. Kennedy, D.D.S.: ‘How To Save Your Teeth: Toxic-Free Preventitive Dentistry’
Robert D. Willix, Jr., M.D.:’Maximum Health’
John Yiamoyuiannis, Ph.D.:’Fluoride: The Aging Factor’
Dr. Charles Mayo της Mayo Clinic
Peter A. Lodewick, M.D.:’A Diabetic Doctor Looks at Diabetes’
Dr. Norman W. Walker, από το «Water Can Undermine Your Health»
Dr. John Christopher, από το «Regenerative Diet»
Dr. Paul Conn, από το «Not A Drop To Drink» σας προτείνει να δείτε τι παθαίνει ο βραστήρας σας. Επίσης ότι αποσταγμένο νερό δίνουν πολλά Νοσοκομεία στο εξωτερικό στα νεογέννητα και στους καρδιοπαθείς.
Dr. Michael Colgan, από το «The New Nutrition: Medicine For The Millenium»
Raymond H. Bishop, Jr. M.D. Major General, Commander – Medical Corps. Department of the Army, U.S. Army Health Services Command
Frank N. Hepburn, Chief, Nutrient Data Research Branch, United States Department of Agriculture, Consumer Nutrition Division
Ο μεγάλος Louis Pasteur έλεγε: Πίνουμε το 90% των ασθενειών μας.
Nick Pavlica, Director, H2o Labs, Ltd.
Dr. Edward M. Wagner, από το «How to Stay Out of the Doctor’s Office»
Vicki Glassburn, from»Who Killed Candida?» 1991
Jonathon King, συγγραφέας του «Troubled Water»
Jack A. Bell – Assistant Director, May 17 1985; American Medical Association; Division of Personal and Public Health Policy;
Dr. Clifford C. Dennison, Ed. D., an Associate Professor at Lee College in Cleveland, Tennessee, and a lifelong water researcher and expert
Ron Kennedy, M.D. λέει: «Το αρνητικό επιχείρημα για το αποσταγμένο νερό είναι ότι ξεπλένει τα άλατα. Αυτό είναι αλήθεια και αυτό είναι που θέλουμε να κάνει. Αυτά τα οποία ξεπλένει είναι σε ιοντική μορφή και θέλουμε να φύγουν από το σώμα παρά να καθήσουν και να δημιουργήσουν αρρώστιες. Το αποσταγμένο νερό δεν ξεπλένει σημαντικές ποσότητες βιολογικά διαθέσιμων μετάλλων επειδή αυτά προσλαμβάνονται γρήγορα από το σώμα σε μια σταθερή βάση από το φαγητό, όπως απαιτείται. Εάν περισσεύουν φιλτράρονται από τα νεφρά και αυτό είναι ότι συμβαίνει σε ότι υπάρχει σε υπερβολική ποσότητα στον οργανισμό. Το αποσταγμένο νερό καθαρίζει το σώμα και βελτιώνει την λειτουργία των νεφρών.»
Dr. Andrew Weil
Dr. Handley άρθρο με τίτλο: The Importance Of Distilled Water In Aging
Τελικά υπάρχει το σημαντικό βιβλίο «The Distilled Water Cure» του Dr. Otoman Hanish, M.D., D.D. τυπώθηκε το 1946 από την British Mazdaznan Association δίνει τις ακόλουθες οδηγίες για το αποσταγμένο νερό.
1.Με το ξύπνημα 2 φλιτζάνια του τσαγιού.
2.Ακόμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού μετά το πρωινό.
3.Δύο φλιτζάνια του τσαγιού στο μέσον του πρωινού.
4.Δύο ακόμη φλιτζάνια του τσαγιού 20 με 30 λεπτά μετά το μεσημεριανό.
5.Δύο φλιτζάνια του τσαγιού στο μέσον του απογεύματος.
6.Δύο φλιτζάνια του τσαγιού ακόμη 20 με 30 λεπτά μετά το βραδινό γεύμα.
7.Τα τελευταία δύο φλιτζάνια του τσαγιού πριν κοιμηθείτε.
Εάν επιθυμείτε μπορείτε να πιείτε ακόμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού δύο ώρες μετά το μεσημεριανό και επίσης σε δύο ώρες μετά το βραδινό.
4  5
Σημαντικό. Τα συμπτώματα της αποτοξινώσεως: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!! Το σώμα σας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. Όταν αρχίσετε (εάν) αποσταγμένο νερό τι νομίζετε ότι θα συμβεί με τα σκουπίδια που έχετε αποθηκεύσει τόσα χρόνια μέσα σας; ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ. Καλύτερα ΕΞΩ παρά μέσα, σωστά; Όλα εξαρτώνται από το τι έχτε φάει και εισπνεύσει όλη σας την ζωή και τους ποιους δρόμους θα διαλέξει το σώμα σας για να τα αποβάλει! Θα μπορούσε να είναι:
ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ
ΕΜΕΤΟΣ
ΔΙΑΡΡΟΙΑ
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ
ΝΑΥΤΙΑ
ΕΝΤΟΝΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ
ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΡΗ
ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ
Αλλά αυτά είναι ΚΑΛΑ πράγματα, να είστε ευχαριστημένοι που φεύγουν τα σκουπίδια. Φυσικά αυτά είναι μόνο προσωρινά. Εάν δεν το αντέχετε σταματήστε και ξεκινήστε πάλι όταν νοιώθετε δυνατοί. Θυμηθείτε οι ειδικοί λένε ότι το αποσταγμένο νερό είναι το καλύτερο διαλυτικό που είναι γνωστό στο ανθρώπινο σώμα και ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει μια ΜΑΖΙΚΗ προσπάθεια να ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ η γνώση για το Αποσταγμένο Νερό. Εάν κοιτάξετε στο Google τις λέξεις «distilled water» θα δείτε από την πρώτη σελίδα ένα άρθρο με γελοίο τίτλο «Early Death comes from drinking Distilled Water.»  είναι γεμάτο ψέματα για σκόπιμη συσκότιση της πραγματικότητας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που θέλουν να ελέγξουν το νερό, διάβασε … και Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο.
Για να γελάσουμε λίγο και πριν “κάνεις μια τρύπα στο νερό”  μιας και για όλα τα προβλήματα υπάρχουν πολλές επιλογές και κάμποσες λύσεις, μα μόνο για τον ΝΟΥ που είναι σε κατάσταση γέλιου και “δεν πνίγεται σε μια κουταλιά νερό». Όταν  μπορεί να αντιληφθεί το γελοίο μιας κατάστασης και αν δεν είναι εντελώς βλάκας, τότε μπορεί, “να βάλει το νερό στ’ αυλάκι” . Αν δεν μπορείς να γελάσεις τουλάχιστον χαμογέλα, μέχρι να το απαγορέψουν κι αυτό ή να το φορολογήσουν, πως δεν το σκέφτηκαν άραγε; Απόλαυσε και πρόσφερε ένα ποτήρι νερό, -όχι στο πρόσωπο του άλλου-  κι αντί να πνίγεσαι “σε μια κουταλιά νερό”, στάσου λίγο, στοχάσου, “βάλε νερό στο κρασί σου” για να φέρεις την κατάσταση “με τα νερά σου” και άρχισε να πίνεις νερό αποσταγμένο.

πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: