Είμαι Εβραία !

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

star
  
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996  

Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Απόστολος Κακλαμάνης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αρχίζει η συνεδρίαση.
......................................................................................................................................................................

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Ολοκληρώστε, κύριε συνάδελφε, γιατί το Προεδρείο θα φανεί ότι μεροληπτεί προς το συνάδελφο Αντιπρόεδρο.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ε'Αντιπρόεδρος της Βουλής): Τελείωσα, κύριε Πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: 'Ερχομαι τώρα στο θέμα που συζητούμε

Δεν είναι μόνο αυτό όμως . Στο βιογραφικό  της στη βουλή των Ελλήνων δηλώνει ως ξένη γλώσσα τα Ελληνικά !!!  Και οι αφελείς Ελληνες ψηφοφόροι την έστειλαν στην Βουλή και ο Γιωργάκης την έστειλε για Ελληνίδα Επίτροπο στην Ε.Ε !!! Αίσχος !!!

Επισης κατέχει αλλες δύο τουλάχιστον θέσεις :
  1. Διαρκής Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων . Θέση : Πρόεδρος
  2. Ειδική διαρκής επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων . Θέση : Μέλος
Το email της για να της στείλετε τα .... συγχαρίκια από την σελίδα της  http://www.damanaki.gr ,


office@damanaki.net
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: