Ετσι ΄θέλαν οι παπάδες , έτσι και έγινε !

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

star
Λογόκριναν φιλμ του Κώστα Γαβρά ,για τον Παρθενώνα ,που θα ΄παιζε στα εγκαίνεια του νέου μουσείου ! Γιατί ; Τους τρομάζει η αλήθεια ή ντρέπονται για τα καμώματα των προπατόρων τους ; Δυστυχώς η αλήθεια δεν κρύβεται πλέον . Δείτε το βίντεο και πιά σημεία "έκοψαν" ...



======================================================

5/12/09
 
Η παρακάτω φωτογραφία είναι του Carrey :





και σε άλλη μορφή :




και παρακάτω από το βίντεο του Γαβρά :



Επομένως αγαπητε ανώνυμε φίλε μου έχουμε την ιστορική δικαίωση του Γαβρά .
star

3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1ον. ειναι αποδεδειγμενο απο γκραβουρες του 17 κ 18 αιωνα πως αυτα που δειχνει ο γαβρας ειναι ψεματα
2ον. ο γαβρας εξαπελυσε επιθεση κατα της γερμανικης κυβερνησης οταν αυτη κατεταξε την σαιεντολογια στις αιρεσεις.
Δηλαδη μαχεται για τα θρησκευτικα (Σαιεντολοτζι?) δικαιωματα 1000 το πολυ ανθρωπων στη γερμανια αλλα δε δισταζει μεσα στο σημαντικοτερο ισως κτιριο της Ελλαδος να παραποιησει την ιστορια σε βαρος της ορθοδοξιας η οποια καλυπτει το 98% της χωρας του.
απιστευτο ειναι που τον στηριζετε

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Να ζητήσω αρχικά συγνώμη για την μη εμφάνιση των σχολίων (είχα λάθος ρύθμιση) και στην συνέχεια να σ΄ευχαριστήσω για τον κόπο που έκανες να αφήσεις το σχόλιό σου .
Λες : 1ον. ειναι αποδεδειγμενο απο γκραβουρες του 17 κ 18 αιωνα πως αυτα που δειχνει ο γαβρας ειναι ψεματα ,και προφανώς θα εννοείς τις γκραβούρες του Carrey .Όμως ο Carrey δικαιώνει τον Γαβρά . Επειδή δεν μπορώ στα σχόλια να βάλω φωτογραφίες θα τις αναρτήσω στο παρών θέμα με σημερινή ημερομηνία .

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Για το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου δεν εχω να πω πολλά . Ε΄΄ιναι δικαίωμα του να αγωνίζεται και να διαμαρτύρεται γιά όποιο θέμα νομίζει πως είναι άδικο ή παράλογο . Αποψή μου είναι πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει και σωστό θα ήταν να μην χαρακτηρίζεται ως αιρετικός από άλλη μερίδα ανθρώπων που νομίζουν ή πιστεύουν πως έχουν το αλάθητο.
Τέλος να σημειώσω πως ο Γαβράς δεν παραποίησε κανένα ιστορικό στοιχείο . Είπε την αλήθεια μέσα από το βίντεό του . ¨αλλωστε ο Ζακύνθου δεν είπε κάτι αντίθετο , έτσι δεν είναι ;