Επικίνδυνη χρονιά το 2010 για την Ελλάδα .

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

star



Τα γραπτά μένουν στην ιστορία και έτσι επέλεξα να αφήσω και εγώ τις παρακάτω σκέψεις !

-Έχει περάσει στην ιστορία λοιπόν η "περίεργη" προσφώνηση της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη  στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κατά την ορκομωσία του . Υπενθυμίζω το επίμαχο σημείο :


«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης,,  της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη , τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης »


-Έχει περάσει επίσης στην ιστορία η προ λίγων ημερών δήλωση του πρωθυπουργού  Γ. Παπανδρέου η οποία λέει :

«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία »

(¨οπως εχω παρουσιάσει σε παλαιότερη ανάρτηση (πατήστε εδώ ), όλες οι μεγάλες τράπεζες του κόσμου και το ΔΝΤ (διεθνές νομισματοκό ταμείο) ελέγχονται από τους Εβραίους - άρα από αυτούς απειλείτε η χώρα μας )

-Προσθέστε επίσης και την δήλωση του βουλευτή (Ξάνθης) της κυβέρνησης Τσετίν Μαντατζή στην οποία μεταξύ άλλων λέει :

« Εμείς δεν είμαστε μια εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας. Μείναμε εδώ με μια συνθήκη. Εγώ στην ουσία δεν θέλω να ασχοληθώ με τη συνθήκη. Αυτοί που με άφησαν εδώ να ασχοληθούν. Το μήνυμά μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει » συμπληρώνοντας ότι «Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να ξεσηκωθούμε …», «ότι κάνουμε θα το κάνουμε μέσα στους επόμενους μήνες »

Θεωρώ πως και η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό , και ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου . Όσο για τον βουλευτή της κυβέρνησης, Τσετίν Μαντατζή, να συλληφθεί για προδοσία της χώρας , και να τιμωρηθεί όπως ορίζει το  σύνταγμα  και ο ποινικός κώδικας περί προδοσίας .

Νομίζω πως η ερχόμενη χρονιά θα συμβούν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα και στους Έλληνες ... τα γεγονότα εκεί συγκλίνουν ... εύχομαι πραγματικά να βγω ψεύτης ...
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: