Αυθαιρετούν ή εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ;

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

star
    Ανεγκέφαλοι  καρεκλοκένταυροι βολεμένοι ρουσφετοδέκτες δημόσιοι υπάλληλοι  συνεχίζουν να μην αναρτούν σχόλια μου στην στην Δημόσια Διαβούλευση Σχεδίων για την ιθαγένεια.
Καλώ και παρακαλώ όλους του αναγώστες να  προβάλλουν από τα δικά τους ιστολόγια αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια που αντίκειται στους θεσμούς της δημοκρατίας μας . Δεν θα επιτρέψουμε τον σκοταδισμό και την αποχαύνωση των ΜΜΕ και των βολευμένων δημόσιων υπαλλήλων . Παρακάτω ακαλουθεί το 3ο σχόλιό μου ...


από Ρωσσίδης Γιώργος - — 3 Ιανουαρίου 2010 @ 11:23 Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφού γίνει ο σχετικός έλεγχος (moderation) από τους υπεύθυνους της δικτυακής διαβούλευσης,


Κυρίες-οι ανευθυνο-υπεύθυνοι αυτής της δημόσιας συζήτησης ,συνεχίζετε να μην δημοσιεύετε τα σχόλιά μου απαξιώνοντάς με .Θεωρώ απαράδεκτη και κατάπτυστη την συμπεριφορά σας και εσάς ανίκανους να εκτελέσετε το καθήκον και την υπηρεσία για την οποία πληρώνεστε , και από τους δικους μου φόρους . Δεν ξέρω αν εκτελείτε «στοχευμένους» αποκλεισμούς σχολίων αλλά εγώ έτσι το εκλαμβάνω . Αν δεν δημοσιευτούν τα σχόλια μου τα οποία είναι επώνυμα και για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω δεν αντίκεινται στους όρους χρήσης που εθεσε το Υπουργείο θα ζητήσω από τον Υπουργό και τον Πρωθυπουργό να μου εξηγήσουν γιατί ανίκανοι υπάλληλοι καταλαμβάνουν θέσεις στις οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ,ζητώντας βεβαίως να σας κατονομάσει αφού σας απαλλάξει από τα καθήκοντα , τα οποία έτσι κι αλλιώς δεν είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας . Και αυτό το σχόλιο οπως και τα δύο προηγούμενα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μου …
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html