Δεν θα περάσει ο φασισμός !

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

star
Είναι σύνθημα που λέγαμε παλιά ... σήμερα είναι και πάλι επίκαιρο ...

Όπως υποσχέθηκα στους βολεμένους υπαλληλίσκους της διαδικτυακής Διαβούλευσης Σχεδίων για την ιθαγένεια , το θέμα της μη ανάρτησης των σχολίων είναι πλέον ως θέμα στο γραφείο του υπουργού εσωτερικών κ. Ραγκούση . Ευελπιστώ πως θα βρώ άκρη ... είδωμεν ... αν όχι υπάρχει και ο πρωθυπουργός ... ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και πάει λέγοντας ... εγώ δεν θα δεχτώ αυτό το έλλειμα δημοκρατίας ... το έζησα πολλα χρόνια πριν, και το πάλεψα , το ίδιο θα πράξω και τώρα .

Παρακάτω το αποσταλθέν στον υπουργό ενημερωτικό μηνυμά μου :

Καλημέρα και καλή χρονίά .Κύριε Ραγκούση , ονομάζομαι Ρωσσίδης Γεώργιος και κατοικώ σε χωριό του Κιλκίς . Προ ημερών έπεσε στην αντίληψή μου η διαδυκτιακή διαβούλεση σχεδίων αποφάσεων (http://www.opengov.gr/ypes/?) και θεώρησα πως έπρεπε να πω , ως Ελλην φορολογούμενος πολίτης , ισότιμος μ΄όλους τους άλλους Έλληνες κατά το σύνταγμα, την άποψή μου γύρω από το μείζον θέμα της απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες και λαθρομετανάστες .

Το ότι η γνώμη μου δεν είναι ταυτόσημη με την κυβερνητική θέση σημαίνει πως πρέπει να αποκλειστεί απο την δημοσίευση της στην παραπάνω ιστοσελίδα και μάλιστα 3 φορές ;  Το νόημα του δημόσιου διαλόγου ποιά έννοια έχει ; Υποχρεωτικά θα πρέπει να συμφωνήσω ;Ποιό ο λόγος για διάλογο τότε ; Και εν πάσει περιπτώση ποιός είναι ο κριτής μου ; Δεν είμαι άβουλο και άλογο υποκείμενο κύριε υπουργέ  να με διαφεντεύει ο κάθε δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου , ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω , δεν ξέρω με τι κριτηρια ή με τι τρόπο έγινε κάτοχος αυτής της θέσης .Εκτός και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία ... τον μετριασμό δηλαδή αντίθετων απόψεων ... πράγμα το οποίο ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω .
 

Θα παρακαλούσα λοιπόν κύριε υπουργέ να διορθώσετε άμεσα αυτή την λεπτομέρεια με την ουσιαστική παρέμβασή σας προς τους υφιστάμενους υπαλλήλους του υπουργείου σας και να μου εξηγήσετε γιατί δεν αναρτήθηκαν τα σχόλια μου (αφού ούτε υβριστικά  , ούτε προσβλητικά ήσαν - και σχετικά με το θέμα  ήσαν) και να μου πείτε ποιός ευθύνεται γι΄αυτό (ονομαστικά για να κάνω αναφορά), διότι δεν είμαι διατεθιμένος να αφήσω ατιμώρητη μιά τέτοια φασίζουσα νοοτροπία  να εκκολάπτετε στους κόλπους της Δημοκρατίας μας.
 

Σας επισυνάπτω και τα σχετικά "αδημοσίευτα" σχόλιά μου .
 

Με εκτίμηση Ρωσσίδης Γεώργιος
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: