DOOMS DAY- 21/12/2012 - ΜΟΙΡΑΙΑ ΜΕΡΑ - ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΗΣ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

star
Παρακολουθείστε ένα ενδιαφέρον "ντοκιμαντέρ" της ΕΤ1 , που θα πρέπει να προβληματίσει τον κάθε έναν υγειώς σκεπτόμενο άνθρωπο.











Πάντως δεν πρέπει να ανησυχείτε . Οι πλέον ειδικοί πάνω στην γη χαρακτηρίζουν γελεοιότητες τις φήμες για καταστροφή της γης στην συγκεκριμένη ημρομηνία .

NASA :
ερώτ. "Υπάρχουν απειλές για τη Γη το 2012; . Πολλές ιστοσελίδες του Διαδικτύου λένε πως  ο κόσμος θα καταστραφεί το Δεκέμβριο του 2012."
απάν. "Τίποτα δεν κακό θα συμβεί  στη Γη το 2012. . Ο πλανήτης μας υπάρχει για περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια χρόνια, και αξιόπιστοι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο  δεν γνωρίζουν απειλή που νασυνδέεται με το 2012."
ερώτ. " Ποια είναι η προέλευση της πρόβλεψης ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2012;"
απάν. "Η ιστορία ξεκίνησε με τον ισχυρίζεται ότι ο Nibiru,ένας υποτιθέμενος πλανήτης που ανακαλύφθηκε από τους Σουμέριοους, έχει πορεία προς τη Γη. Αυτή η καταστροφή είχε προβλεφθεί αρχικά για το Μάιο του 2003, αλλά όταν δεν έγινε τίποτα την ημερομηνία αυτή η Ημέρα της Κρίσεως είχε προχωρήσει έως τον Δεκέμβριο του 2012..  Κατόπιν αυτοί οι δύο μύθοι συνδέθηκαν με το ημερολογιακό τέλος του ημερολογίου των Μάγιας στο χειμερινό ηλιοστάσιο το 2012 -- ως εκ τούτου η προβλεφθείσα ημερομηνία της Ημέρας της Κρίσεως είναι η 21η Δεκεμβρίου, του 2012. "
 ερώτ. "Το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012; "
απάν. "Όπως δεν θα πάψει να υπάρχει το ημερολόγιο της κουζίνας σας μετά την 21/12/12, έτσι και το ημερολόγιο των Μάγια, δεν θα πάψει να υπάρχει. Η συγκεκριμένη ημερομηνία, απλά ολοκληρώνει μια μακριά περίοδο την οποία όμως θα ακολουθήσει μια άλλη." 
ερωτ. "Θα μπορούσαν να εμφανιστούν κάποια φαινόμενα στην Γη , αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες;
απάν. "Δεν υπάρχει καμία πλανητική ευθυγράμμιση στις επόμενες  δεκαετίες..., και ακόμα  αυτές οι ευθυγραμμίσεις ήταν να εμφανιστούν, τα αποτελέσματά τους στη γη θα ήταν αμελητέα. Κάθε Δεκέμβριο η γη και ο ήλιος ευθυγραμμίζονται με το κατά προσέγγιση κέντρο του  γαλαξία , αλλά αυτό είναι ένα ετήσιο γεγονός χωρίς καμία συνέπεια. "
 ερώτ. "Υπάρχει ένας πλανήτης  αποκαλούμενος Nibiru ή πλανήτης Χ ή Eris που πλησιάζουν τη γη και απειλούν τον πλανήτη μας με τη διαδεδομένη καταστροφή; "
απάν. "Ο Nibiru και άλλες ιστορίες για  πλανήτες είναι μια εξαπάτηση μέσω Διαδικτύου. Δεν υπάρχει καμία πραγματική βάση για αυτές τις αξιώσεις. Εάν Nibiru ή ο πλανήτης Χ ήταν πραγματικός και είχε κατεύθυνση  για μια σύγκρουση με τη γη το 2012, οι αστρονόμοι θα τον είχαν παρακολουθήσει τουλάχιστον από την προηγούμενη δεκαετία, και θα ήταν ήδη ορατός τώρα με  γυμνό μάτι. Προφανώς, δεν υπάρχει. Το Eris είναι πραγματικό, αλλά είναι ένας νάνος πλανήτης παρόμοιος με τον Πλούτωνα που θα παραμείνει στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα και η πιό κοντινή απόσταση που  μπορεί να έρθει με την γη είναι περίπου 4 δισεκατομμύριο μίλια.

.... και συνεχίζει με καθησυχαστικά σχόλια η nasa , αλλά μην τα αναφέρουμε όλα ... θα μας πάρει πολύ χώρο και χρόνο . Επισκευθείτε την ιστοσελίδα της nasa για περισσότερες πληροφορίες . 
 Επίσης στην επόμενη σελίδα μπορείτε να δείτε τους "κινδύνους" που περάσαμε και που θα περάσουμε από κομήτες καθώς και κάποιες έρευνες που αναπτύσονται από την nasa , απλά πατήστε εδώ .


Δεν πάρχει κίνδυνος λοιπόν,εκτός βέβαια και αν δεχτούμε ως δεδομένο πως και η nasa ελέγχετε από την παγκόσμια ελίτ συνωμοτών της λέσχης Μπίλτεμπερκ ή κάποιας άλλης .
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι έτσι, πές μας:
1) Γιατί αποκλειστικά και μόνο η ΝΑΣΑ ξόδευσε περίπου 2.οοο.οοο $ για την Μυθωδία 2001;
2) γιατί την στιγμή του έργου ο Άρης έκανε μεσημβρινή διάβαση από το Ζενίθ της Αθήνας;
3) γιατί οι στίχοι της Μυθωδίας είναι παράκληση πρός τον Δία ;
4) γιατί τα διαστημόπλοια έφεραν αρχαία ελληνικά γλυπτά στον Άρη;
5) Γιατί τα σκάφη είχαν ελληνικά ονόματα;
6) γιατί οι αποστολές δεν ολοκληρώθηκαν 100% αλλά παρέμειναν ημιτελείς ;
7) γιατί το ΑΤΙΑ που έπεσε στο Ρόσγουελ είχε όνομα "ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ" ;
8) γιατί ο Νηλ Αρμστρονγκ κατηγορεί ευθέως την ΝΑΣΑ ότι αποκρύπτει την αλήθεια;