ΡΑΔΙΟ : ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

star

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την πράξη καταστροφής του συστήματος εκπομπής του Ράδιο Ακρίτες 102,3fm  το πρωί της Τετάρτης 30/6/2010 , στο πάρκο κεραιών του Χορτιάτη από συνεργείο του Δήμου Χορτιάτη
Το Ράδιο Ακρίτες αποτελεί τη φωνή του υπερήφανου Ποντιακού λαού που έχει βιώσει την τραγωδία της Γενοκτονίας και του ξεριζωμού από το Τουρκικό κράτος.
Είναι ακατανόητη αυτή η ενέργεια που πλήττει ένα ειδικό και μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο ραδιόφωνο που αποτέλεσε και αποτελεί το βασικό εργαλείο και μέσον επικοινωνίας των απανταχού Ποντίων.
Ο Δήμαρχος Χορτιάτη κ. Μιχάλης Γεράνης οφείλει εξηγήσεις για αυτή την εχθρική του πράξη εναντίον της φωνής του Ποντιακού Ελληνισμού αλλά και πολλών άλλων εθνικοτοπικών οργανώσεων που φιλοξενούνται από το Ράδιο Ακρίτες.
Γνωρίζουμε πως όλα αυτά τα 17 χρόνια της νόμιμης και συνεχούς λειτουργίας μας η φωνή μας ενοχλεί το Τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης και την Τουρκική πρεσβεία γιατί τίθεται με ένταση και σαφήνεια το ζήτημα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής αλλά και άλλων Χριστιανικών πληθυσμών από τους Νεότουρκους και τους Κεμαλικούς..
Το Ράδιο Ακρίτες 102,3fm σε πείσμα όλων αυτών που επιδιώκουν τη φίμωσή του θα συνεχίσει να αποτελεί την καθαρή και δυνατή φωνή του υπερήφανου Ποντιακού Ελληνισμού. Οι έλληνες του Πόντου δεν θα επιτρέψουν να σβήσει αυτή η αγωνιστική και μαχητική φωνή τους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»
Όθωνος 12
Τ.Κ. 56429
Σταυρούπολη - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310667891
Fax 2310608818
info@akritestoupontou.gr

 ΥΓ. Τι διάολο γίνεται ; Κάθε φωνή που δεν ελέγχουν θα την φιμώνουν ; Ποιούς πέιραξε ;
Την κυβέρνηση ;
Τους οικολόγους του Τρεμομαλάκα ;
Το Τούρκικο προξενείο ;
Ποιούς γαμ.... τη τρέλα τους ; Γιατί δεν έριξαν και τις άλλες κεραίες των άλλων σταθμών ; Τι σόι μαλά....ς  είναι αυτός ο δήμαρχος ; Δήθεν ήταν παράνομες οι κεραίες του σταθμού ! Ε και ! Ας τους έδεινε περιθώριο να βγάλουν άδεια . Έπρεπε να τις καταστρέψουν ;
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: