Τίποτα δεν θα γίνει πριν καταστραφούμε ολοσχερώς ως χώρα .

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

star

Δεν πρόκειτε να δημιουργηθεί Δημόσιος φορέας για την εκμετάλευση υδρογοναθράκων . Και άν δημιουργηθεί θα είναι για εξασφαλίσει την μη εκμετάλευσή του .
Πώς θέλουν να πιστέψουμε πως θα γίνουν όλα όσα πρέπει ούτως ώστε να ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η άντληση πετρελαίου στην Ελλάδα , όταν ο ίδιος ο "σωτήρας" μας Γ.Α.Παπανδρέου με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δηλώνει πως "πετρέλαια δεν έχουμε" !
Απολαύστε τον :





Βιάστηκα βέβαια να δώσω τα εύσημα στον Χαρδαβέλα και τον Βελόπουλο γιά τις εκπομπές με τις οποίες ανέδειξαν το θέμα "Ελληνικά πετρέλαια" . Απ΄ ότι φαίνεται οι εκπομπές εκείνες "πήραν" από άνωθεν απαγορευτικό στην αναφορά του ονόματος του ΣΩΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και στα πετρέλαια της Ζακύνθου . Ειδικά ο Βελόπουλος γνωρίζει πολύ καλά το θέμα αυτό από πρώτο χέρι αφού παλαιότερα , πριν γίνει βουλευτής , σε μιά από τις εκπομπές του στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΓΝΑΤΙΑ είχε συνομιλήσει με τον κ. Σοφιανόπουλο ο οποίος του εξιστόρησε τα γεγονότα . Βέβαια στο μέσον εμπλέκεται και ο "πολύς" εβραίος ( πρακτορίσκος ) Μιλτιάδης Έβερτ και ο "εθνάρχης" (τρομάρα του) Καραμανλής που άκουσον άκουσον τον έκλεισαν φυλακή , γιατί ήθελε να σώσει την Ελλάδα !


Δείτε τα βίντεο από την εκπομπη του Βελόπουλου : 







Ας μας εξηγήσει ο κ. Βελόπουλος γιατί δεν μίλησε . Τι φοβόταν ; Τον εβραιοπράκτορα Έβερτ ή τον αρχηγό του Γ.Καρατζαφέρη , ο οποίος ήταν παρών μαζί με τον Τράγκα σε μία ξενάγηση που έγινε στις αντλίες του Σοφιανόπουλου από τον ίδιο ; Μήπως τον απείλησαν και αυτόν όπως τον Σοφιανόπουλο ; (όπως μάθαμε από φιλικό blog ) .
Τι σκατά συμβαίνει σ΄αυτήν την χώρα επιτέλους ;

Στα 17 μέτρα βάθος ήταν η πρώτη αντλία  !! Δείτε τα βίντεο :





Πληροφορίες και βίντεο αντλήσαμε από αυτό το φιλικό blog
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: