Έντονοι οι χημικοί ψεκασμοί (chemtrails) τις τελευταίες μέρες

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

star
Πριν λίγες μέρες
Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι ψεκασμοί πάνω στον Μακεδονικό ουρανό και όχι μόνο  .


Χθές

Σήμερα

Στην σσελίδα  http://www.rdrinfo.net/ μπορείτε να δείτε την κίνηση των πολιτικών  αεροπλάνων πάνω από την Ελλάδα . Παρακολουθώντας εγώ λοιπόν σήμερα το απόγευμα την κίνηση , κάθε τόσο έβγαινα έξω και κοιτούσα αν κάποιο αεροπλάνω αφήνει  "ουρά" . Αυτό που είδα θα το δείτε στην παρακάτω εικόνα .
Σήμερα
Αριστερά πάνω βλέπετε τον τύπο του Αεροπλάνου , στην μέση και πάνω από την  Θεσαλονίκη το σημείο που βρισκόταν το αεροπλάνο και πάνω δεξιά τον τύπο του αεροπλάνου , Στον δεύτερο κύκλο που στοχεύει το βελάκι (δεξια) κανονικά θα έπρεπε να αναγράφεται η εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροπλάνο αλλά όπως βλέπετε αυτή η πλαροφορία απουσιάζει ...

Το παρακολύθησα να δώ αν θα προσγειωθεί κάπου στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς βγήκε από την εμβέλεια της Ελλάδος και απλά χάθηκε ΄όπως ακριβώς μπήκε στον Ελληνικό εναέριο χώρο .

Δοκιμάστε το και εσείς ...
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα (20/1) γινόταν χαμός στην Αθήνα. Ηταν περισσότερα απο άλλες φορές. Περισσότερα αεροπλάνα και πιο συχνή ρίψη. Και μέχρι και αργά το μεσημέρι συνέχιζαν.
Παιδιά χωρίς τρομολαγνίες και εκφοβισμούς να ενημερώνεται όσους μπορείτε για αυτά. Είναι ολοφάνερο τι γίνεται αφού αν ήταν για "καλό σκοπό" δε θα αποφεύγαν να μιλήσουν για αυτά. Για όσους τα βλέπουν ή για αυτούς που ασχολούνται -όπως εσύ φίλε- πιο πολύ με αυτά, μια παράκληση: Ακυρώστε τα! Την ώρα που τα βλέπουμε, συνειδητά ακυρώστε τη δύναμη τους, την ενέργεια τους. Πείτε απο μέσα σας ή και δυνατά, "Είσαι ακίνδυνο". Ακούγεται ίσως περίεργο, αλλά αν τους δίνουμε ενέργεια με το να πιστεύουμε οτι μας κάνουν κακό, ενισχύουμε τη δράση των ουσιών. Προσοχή δε λέω να στρουθοκαμηλίσουμε και να κλείσουμε τα μάτια σε αυτό, απλώς συνειδητά να τα ακυρώνουμε. Στείλτε φως και καλή ενέργεια στα σύννεφα που δημιουργούν. Αγάπη και φως.

GEORGE είπε...

Παιδιά το τι ψεκασμοί γίνονται αυτή την στιγμή στα Ίσθμια Κορινθίας δεν λέγεται. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!! Τουλάχιστον 10 αεροπλάνα σε μία ώρα αφήνουν παχιά λευκά χημικά, το ένα στη θέση του άλλου. Δείτε και στριμώξτε τώρα τους πολιτικούς μας... Αεροψεκασμοί Chemtrails Morgellons - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com