Σελτζούκοι ροπαλοφόροι καραδοκούν. Χαγάνοι ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν. Σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς κοπροκρατούν το μέλλον

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

star

 Αυτόκλητος υποστηρικτής της ιστορικής αλήθειας ο εικονιζόμενος .
 Είπε λοιπόν ο "μεγάλος" Κώστας Βαξεβάνης τα παρακάτω στα οποία παρενθέτω απαντητικά σχόλια .

Του έλληνος ο τράχηλος ως γνωστόν, ζυγό δεν υπομένει. (Σωστό!) Τώρα τι το ιδιαίτερο έχει ο τράχηλος μας και δεν υπομένει, δεν μπορώ να το φανταστώ. (Ο δικός σου τράχηλος δεν είναι προφανώς Ελληνικός διότι αν κρίνουμε από το επώνυμό σου μάλλον τουρκόσπορος κηπουρού είσαι) Άσε που όταν λένε δεν υπομένει, προφανώς εννοούν πως δεν υπομένει πάνω από 400 χρόνια. Γιατί τόσα υπομέναμε τους Τούρκους.(Ναί , τόσα υπομείναμε διότι κάποιοι τουρκόσποροι σαν και του λόγου σου  φρόντιζαν να καταπνίξουν κάθε προηγούμενη επανάσταση )
Υπήρξαν βέβαια και Βενετσιάνοι, και Ισπανοί, και Αγαρηνοί και χίλιοι δυό ακόμη που μας κάθησαν στον τράχηλο αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. (Να το κάνουμε θέμα όποτε θέλεις ... θα περιμένω)  Μέχρι τώρα το εθνικό μας δόγμα λοιπόν είχε να κάνει με τραχήλους. (Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας ώστε να χλευάζεις τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες των προγόνων "μας")  Να όμως που επεκτάθηκε και στους κώλους. (Θα το έπερνες για αστείο αν έλεγα πως δεν σταμάτησε η επέκταση αυτή στον κώλο του πατέρα σου;)
Οι έλληνες όχι μόνο είναι ανδρείοι, ανυπότακτοι, ανίκητοι -με έναν πιάσιμο έστω στον σβέρκο τον μη υπομένοντα- αλλά δεν είναι και gay. (Δεν είναι αυτό το θέμα βρε ηλίθιε )  Σύσσωμα τα εθνικά μπλογκς, τα πατριωτικά sites, απαντούν επί δύο μέρες, στο αν ο Γέρος του Μωριά «το μάζευε το χαμομήλι». (Και πολύ καλά έκαναν ... αν δεν το ΄καναν θα ήταν πρόβλημα)  Αιτία ,ένα αστείο (Σώπα ρε , αστεία να κάνετε με τον Κεμάλ Ατατούρκ ... τολμάτε ρε θρασίμια; ) του  Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook, ο οποίος απαντώντας σε χιουμοριστικό σχόλιο φίλου του για τη σειρά του 1821 που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ (έλεγε “μην μας βγάλετε και τον Κολοκοτρώνη gay”), έγραψε πως ήταν και αρραβωνιασμένος gay. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως είναι αστείο, αλλά χρειάζεται το ελάχιστο έστω, για να αντιληφθείς πως η Ιστορία δεν γράφεται με ό,τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.  ( Ως παρουσιαστής της ιστορίας του έθνους σε πανελλαδικό κανάλι δεν δικαιούσαι να κάνεις αστεία με την ιστορική μνήμη αυτού που έδωσε την ζωή του για να μπορείς εσύ να απολαμβάνεις την δημοσιότητα σήμερα .)
Και έτσι ξεκίνησε η νέα μάχη του Δράμαλη. (Όχι ρε  τουρκόσπερμα του κηπουρού , ξεκίνησε η μάχη για το ποιός από τους δυό σας έχει μεγαλύτερη γλώσσα ...)  Παρά τους συνειρμούς που δημιουργεί το όνομα του Κολοκοτρώνη  ,(Συνειρμούς δημιουργεί στο αρρωστημένο σου μυαλό , τουρκόσπορε)  όχι, δεν ήταν gay. Αλλά έχουν ενδιαφέρον τα «εθνικά» επιχειρήματα της υπεράσπισης του μπρουτάλ χαρακτήρα του Κολοκοτρώνη. Κατ’ αρχήν θεωρείται δεδομένο πως όποιος είναι ήρωας δεν είναι gay. (Θα περιμένω ρε τουρκόσπορε να αποδείξεις με στοιχεία ότι κάποιος Έλληνας ήρωας ήταν gay.) Αυτό δεν απαντάται με επιχειρήματα, θεωρείται αξίωμα. (Στην Ελλάδα και για Έλληνες , ναί , είναι αξίωμα) Επίσης ο Κολοκοτρώνης δεν είναι gay, γιατί έσφαξε Τούρκους. Είναι βέβαιο πως για να σφάξει κάποιος χρειάζονται χέρια και ένα σπαθί ,(Χρειάζεται και κάτι άλλο ρε μαλάκα ... αλλά μάλλον εσύ δεν  το έχεις ) αλλά μάλλον δεν πρέπει να είναι και gay, γιατί το σπαθί στομώνει. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως πρέπει να απελευθερωθούν από τις φυλακές όλου του κόσμου, όσοι gay κρατούνται ως δολοφόνοι. Προφανώς δεν το έχουν διαπράξει αυτοί. (Μιλάμε για ήρωες ρε βλάκα , για Έλληνες ήρωες ... τι ανακατεύεις τα σκουπίδια )
Ο Κολοκοτρώνης επίσης ήταν σκληρός άντρας άρα αποκλείει το να ήταν gay. Δεν νομίζω πως υπάρχουν στην ιστορία της ανθρωπότητας άνθρωποι σκληροί όσο ο Έντγκαρ Χούβερ, ο επί πενήντα χρόνια αρχηγός του FBI. Έριξε την Αμερική στη δίνη του Μακαρθισμού και εξόντωσε χιλιάδες δημοκράτες αμερικανούς. Το βράδυ βέβαια,όπως αποκαλύπτει ο εραστής του και υποδιοικητής του FBI , φόραγε φουστίτσα και έβγαινε τσάρκα.(Δηλαδή ρε ανόητε τουρκόσπορε , συγκρίνεις τα ιδανικά του Κολοκοτρώνη με του οποιοδήποτε διεστραμμένου δολοφόνου ... τόσο μεγάλος  μαλάκας είσαι ;)
Όπως και να έχει το πράγμα, οι δικοί μας ήρωες απ ό,τι φαίνεται για κάποιο λόγο δεν είναι gay. (Έτσι είναι !)  Αυτό το έχουμε λήξει από την εποχή που ο Όλιβερ Στόουν, παρουσίασε τον Μέγα Αλέξανδρο gay. (Θ΄ασχοληθούμε και με εβραϊκά σκουπίδια τώρα ;) Οι καταγραφές από τον Πλούταρχο και τον Κούρτιο (να μας παραθέσεις το αρχαίο κέιμενο ) που υποστηρίζουν πως ο Μέγας Αλέξανδρος είχε σχέσεις με τον ευνούχο Μπαγκόα (και όχι μόνο), φιλιόταν μαζί του μέσα στο στάδιο της Τροίας και αργότερα σκότωσε τον Σατράπη Ορσίνη γιατί δεν δέχθηκε να προσκυνήσει «την αρσενική πόρνη του βασιλιά», μάλλον είναι κατασκευάσματα. (Ναι ρε μαλάκα , κατασκευασμένα είναι.  Επειδή είσαι ανιστόρητος ρε καραγκιοζάκο σου παραθέτω αρχαίο κείμενο και μετάφραση από τον Πλούταρχο, "Περί Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής", Αρετής Λόγος Α' 12:
"Αλέξανδρος δε, Φιλοξένου του της παραλίας υπάρχου γράψαντος, ότι παίς εν Ιωνία γέγονεν οίος ουκ άλλος ώραν και είδος, και πυνθανομένου δια των γραμμάτων ει αναπέμψη, πικρώς αντέγραψεν ω κάκιστ' ανθρώπων, τι μοι πώποτε τοιούτο συνέγνως, ίνα τοιαύταις με κολακεύσης ηδοναίς;"
[Δηλ: Ο Αλέξανδρος, όταν του έγραψε ο Φιλόξενος, ο πρόξενος της παραλίας, ότι υπάρχει στην Ιωνία νέος (παις) που, όμοιος στην ομορφιά του δεν ξανάγινε ποτέ, και ζητούσε να πληροφορηθή με γράμμα, αν ήθελε να του τον στείλει, ο Αλέξανδρος του έγραψε απαντώντας αυστηρά (πικρά): "Ω χειρότερε απ' όλους τους ανθρώπους, έμαθες ότι έχω ανακατευτεί ποτέ με τέτοια, για να με κολακεύσεις με τέτοιου είδους ηδονές) Η ιστορία μπορεί να γράφεται και με λάθη, και με πάθη, αλλά όχι η δική μας. Η δική μας γράφεται από ήρωες βαρβάτους και μόνο.(Έτσι ακριβώς !)  Που εκτός από το σπαθί και το όπλο στο χέρι, κράταγαν και το άλλο σύμβολο του έθνους. (Αυτοί είχαν και κρατούσαν και τα έδιναν εκεί που έπρεπε , εσύ τι έχεις ρε κουράδα πού άν βήξω θα χεστείς πάνω σου ;)  Προφανώς δεν αναφέρομαι στη σημαία. (Ούτε εγώ)
Όσοι το υποστηρίζουν αυτό, απέναντι στην ιστορία, (ακριβώς αυτό έχει γράψει η ιστορία)  έχουν την ίδια σοβαρότητα που έχουν και αυτοί που ενδεχομένως να υποστηρίξουν πως ο γερο Θόδωρος ήταν gay γιατί φόραγε άσπρη φούστα. (Αυτοί είναι ανθελληνικά παράσιτα )  Την φουστανέλα. (Δηλαδή πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να ταυτίζεις ανόμοια πράγματα )
ΥΓ1. Αυτά για να πούμε για ένα πραγματικό ήρωα ,τον γερο Θόδωρο. (Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας από ανιστόρητους τουρκόσπορους ) Γιατί η ιστορία μας έχει και πολλούς ακόμη Θόδωρους… (Θα πληρώσουν και αυτοί ... όλα στην ώρα τους ...)
ΥΓ2 Μπράβο στον Πέτρο Τατσόπουλο όχι μόνο για τη δουλειά του αλλά και για το θάρρος του ( Είδες τον λεβέντη μας , ε ! Μήπως να σηκώσουμε κανέναν ανδριάντα σε κάθε πλατεία της χώρας μας ... όχι τίποτε άλλο , μα για να έχουν τόπο τα σκυλιά να κατουράνε ... σάλτα και γαμήσου τώρα με την "ψωλή του Βουκεφάλα" ...)


star

4 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

elefterifoni είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΟΥ.
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο GOOGLE ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Ξαναδοκίμασε αργότερα φίλε μου . Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα .

Manos είπε...

Δυστυχώς φίλε Μακεδόνα φτάσαμε στο σημείο κάτι ανθρωπάκια τύπου Βαξεβάνη και Τατσόπουλου να θεωρούνται στην Ελλάδα ο ορισμός της εγκυρότητας. Τη στιγμή που τα μέσα μαζικής παραπλάνησης δεν δίνουν ποτέ το βήμα σε όποιον μιλάει για Ελλάδα, τύποι σαν τους συγκεκριμένους συνεχίζουν το ανθελληνικό τους έργο και μάλιστα με την αμέριστη αβάντα του συστήματος.
Δεν πειράζει όμως. Ας χαρούν τώρα που μπορούν. Δεν θα είναι έτσι τα πράγματα για πάντα...

VAGGELIS είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΤΟ BLOGG ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ