Απίστευτο θράσος !

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

star
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια ! 800 με 850 συνταξιούχοι βουλευτές έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας να ισχύσει και για αυτούς η ρύθμιση για τα αναδρομικά των δικαστικών για το χρονικό διάστημα 2003-2007. 

Όπως διευκρίνισε η κυρία Καλδή (αντιπρόεδρος του Β΄τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου) τα αναδρομικά αυτά, εκτιμάται ότι αντιστοιχούν περίπου σε 250.000 ευρώ για καθένα από τους πρώην βουλευτές.

Σχόλιο ιστολογίου : 

 Ποιοί είναι αυτοί οι βουλευτές ; Ποιές χρονικές περιόδους υπήρξαν βουλευτές ;

Το λέω αυτό διότι το 1974  το Δ/Χ ήταν περίπου 1,4 δις ευρώ και σήμερα ξεπερνά τα 350.000.000.000 ευρώ . Σε 37 χρόνια μας χρέωσαν 350 δις ευρώ ... περίπου 10 δις ευρώ τον χρόνο .

 Επειδή το χρέος οφείλεται αποκλειστικά στην ανικανότητά τους (ή στην ικανότητά τους ) να το επωμιστούν αυτοί  και όσοι μεγαλοκαρχαρίες επωφελήθηκαν απ΄αυτούς .

Από το ΄74 μέχρι σήμερα έγιναν (νομίζω) 12 φορές εκλογές . Έστω πως κάθε φορά ήταν νέοι βουλευτές , άρα θα έχουμε 12χ300=3600 βουλευτές . Τώρα με μια απλή διαίρεση του χρέους με το σύνολο των βουλευτών έχουμε  περίπου 97.000.000 σε κάθε βουλευτή . 

 Να δημευθεί η περιουσία τους ,κινητή και ακίνητη  και να πάνε φυλακή όλοι τους . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ! ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙΚΤΟ ! Μηδενός εξαιρουμένου ! Δεν τους αξίζει αυτός ο τόπος .
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε μείνει άφωνοι,τελικά αυτοί οι βο(υ)λευτές μήπως ζουν σε άλλη χώρα,αρχίζω να πιστεύω ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι Έλληνες δεν μπορεί να είναι ΈΛΛΗΝΕΣ..... δεν ανήκουν στην χώρα αυτή αρκετά τους ανεχθήκαμε.......

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ... ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.