Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει για πάντα !

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

star

Ή είμαστε οι τελευταίοι που θα γεράσουν και θα πεθάνουν ή είμαστε οι πρώτοι που θα ζήσουμε για πάντα !

Μυστικές έρευνες από τον Εβραίο John D. Rockefeller στο Rockefeller Institute for Medical Research in New York ( Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Ροκφέλερ στην Νέα Υόρκη) στις αρχές του 20ου ακόμα αιώνα , δεν ξέρουμε που κατέληξαν (σ.σ. : το μόνο που  λείπει προφανώς από αυτά τα καθάρματα  είναι η αθανασία ...)



Πέραν τούτου όμως το 1974, το Κογκρέσο των ΗΠΑ,  πέρασε τη νομοθεσία για τη δημιουργία του Εθνικύ Ινστιτούτου Γήρανσης (National Institute on Aging).  Ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα διότι έτσι η γήρανση θα αντιμετωπίζονταν ως αθένεια και όχι ως φυσιολογική βιολογική κατάληξη . 
Όμως για "άγνωστους"  λόγους  το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης του ΝΙΑ πήγε σε έρευνες για την νόσο Αλτσχαϊμερ , το ΑIDS , την πνευμονία κ.α. 

washington post.

Έπαψε λοιπόν να θεωρείτε ασθένεια και πέρασε πλέον η πεποίθηση αυτή στα υπουργεία και στα ερευνητικά κέντρα και έπαψαν οι χρηματοδοτήσεις . 

Συνέπεια αυτού ήταν να εμφανιστεί το 2001 μια ομάδα επιστημόνων που ονομάστηκαν Immortalism  και εξέδωσαν ένα μανιφέστο  στο οποίο επισημαίνουν πως ο άνθρωπος πρέπει και μπορεί να ζήσει για πάντα .

Νεότερες πληροφορίες θέλουν την επίτευξη αυτού του στόχου δυό -τρεις δεκαετίες μετά ... οψόμεθα .

Πολέμιοι πάντως αυτής της ιδέας είναι οι θρησκείες  που μας προορίζουν για άλλους μετά θάνατον τόπους ... διότι καταλαβάινει και ο πιό αδαής πως αν επιτευχθεί η αθανασία οι θρησκείες πάνε ... περίπατο και μαζί τους και ή "κονόμα" για τους επιτήδειους ιεράρχες !

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 
ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ IMMORTALIST

Ο στόχος μας είναι απλός: Τέλος στις ασθένειες , στο γήρας και στον θάνατο .
Απαιτούμε και λέμε πως η νίκη ενάντια στις Ασθένειες ,στο  Γήρας και στο Θάνατο είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα κάθε κοινωνίας στον πλανήτη.
Ζητούμε μια σημαντική αύξηση της χρηματοδότησης για τη νόσο-θεραπεία της  αντιγήρανσης της ζωής και την επέκταση της έρευνας διότι σε αντίθετη περίπτωση οι  Ασθένειες , το Γήρας και ο Θάνατος  θα   σκοτώσουν σίγουρα τον καθένας από μας.
Το σκεπτικό πίσω από την ImmorTalist Ατζέντα : Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένη μέχρι να εξοριστεί η ασθένεια, τα γηρατειά και ο θάνατος .
Ο θάνατος ως ιδεολογία, που θέλει την βιολογική γήρανση ως πραγματικότητα πρέπει να ανατραπεί. ...
Στην αρχή ήταν σαν όνειρο η  νίκη των Ασθενειών, του  Γήρατος ,του  θανάτου . Ήταν σαν όνειρο η επίτευξη του ελιξίριου της νεότητας και η έλευση της φυσικής αθανασίας.
Το όνειρο είναι έτοιμο να γίνει πραγματικότητα ...


star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: