ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το e-coli! Απλά σπέρνουν πάλι ΦΟΒΟ! (Dr Lanka/ Νέα Ιατρική)

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

star
Στο ακόλουθο κείμενο ο Dr Lanka για άλλη μια φορά αποκαλύπτει τα ψεύδη περί λοιμώξεων και καταρρίπτει τα ψεύδη που προκάλεσαν το νέο πανικό με το e-coli...

Οι ταραχές εξ αιτίας του e-coli: 
Μπορεί το βακτήριο να προκαλέσει αλήθεια ασθένεια?

Άρθρο του Dr Lanka από τις
31.05.2011 τίτλος πρωτοτύπου: "EHEC-Aufregung - Macht das Bakterium überhaupt krank?"
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

E-coli: Αίτια και αντιμετώπιση των Βακτηριδίων

Καθώς τα βακτήρια μας περιβάλλουν συνεχώς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, μέσα σε υγρά του σώματος, σε όργανα και στα κύτταρα του λεγόμενου ανοσοποιητικού μας συστήματος, που μεταφέρονται π.χ. από το έντερο στο μητρικό στήθος και από εκεί μέσω του μητρικού γάλατος και καθώς όλα τα κύτταρα μας είναι δομημένα από βακτήρια, δημιουργείται το ερώτημα, εάν τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε νόσο και με ποιό τρόπο, οι ασθένειες που εμφανίζονται, αποδίδονται στα βακτήρια.

Γεγονός παραμένει, πως σε όλες τις επιστημονικές δημοσιεύσεις που ισχυρίζονται και υποστηρίζουν τις λεγόμενες μολυσματικές ασθένειες, δεν είναι γνωστός ο μηχανισμός με τον οποίο το βακτήριο αρρωσταίνει/προκαλεί νόσο, δηλαδή στη φύση δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο (εκτός τεχνητών πειραμάτων σε εργαστήρια).

Στην περίπτωση του τετάνου, που σήμερα τον ονομάζουν επιληψία, δεν μπορούμε για παράδειγμα ούτε καν να φανταστούμε πως ένα απόλυτα βακτήριο που αποφεύγει το οξυγόνο και που μπορεί να επιβιώσει μονάχα σε περιβάλλον με απόλυτη έλλειψη οξυγόνου, μπορεί να πολλαπλασιαστεί και να παράγει δηλητήρια που αρρωσταίνουν μέσα σε ένα ζωντανό οργανισμό, εντός του οποίου εμφανίζεται παντού οξυγόνο .  

Στην περίπτωση του άνθρακα (Anthrax), σήμερα ένα φάσμα από ηπατική ανεπάρκεια και σήψη, ισχυρίζονται αμέσως τρία δηλητήρια, τα οποία στην πραγματικότητα είναι ένζυμα του ίδιου του σώματος, τα οποία απελευθερώνονται όταν γίνεται "αφομοίωση" των κυττάρων κατά την αναγέννηση τους, ή όταν συμβαίνει αποσύνθεση ολόκληρων τμημάτων οργάνων του σώματος. 

Τα πειράματα σε ζώα, που πρώτος ο Robert Koch, ο οποίος ισχυρίστηκε τη μετάδοση αυτών των ασθενειών, και δημοσίευσε το 1876, γελοιοποιούν κάθε περιγραφή και αποδεικνύουν τα ίδια τους, πως οι μεγάλες τεχνητές επεμβάσεις στα πειράματα (με ζώα) είναι ακριβώς αυτές που προκαλούν "ασθένειες" και όχι τα βακτήρια. 

Ο Λουί Παστέρ αποκαλύφθηκε από το Πανεπιστήμιο του Princeton, που το 1996 δημοσίευσε την αξιολόγηση των ημερολογίων του, από τα οποία προκύπτει πως ο Παστέρ είχε ήδη από εκείνη την εποχή πλήρη συνείδηση της απάτης του, όσων αφορά τους ισχυρισμούς  του σχετικά με τις μολυσματικές ασθένειες ( λοιμώξεις), όπως και το εμβόλιο άνθρακα που εισήχθη το 1881. (Gerald L. Geison: The private science of Louis Pasteur).

Τα βακτήρια δεν πολεμούν 

Γεγονός είναι πως τα βακτήρια δεν πολεμούν, αλλά δημιουργούν σπόρους, όταν χάνουν σιγά σιγά τη βάση ζωής τους και τμήματα μεταβιβαστές-DNA, όταν τους αφαιρείται γρήγορα η βάση ζωής τους. 
Αυτά τα τμήματα διαβιβαστών χαρακτηρίζονται ως ιοί και βακτήρια, μολονότι αυτά δεν έχουν καμία δύναμη να προκαλέσουν κάτι αρνητικό.  

Χρειάστηκαν δεκαετίες μέχρι να κατορθώσουν οι γιατροί να καλλιεργήσουν ασταθή βακτηριακά στελέχη κάτω από εργαστηριακές συνθήκες, που όμως είναι τόσο ασταθή, που και μόνο μια απλή επαφή με αυτά τα ακίνδυνα τμήματα μεταφορέων, μετατρέπουν  τη βιομάζα τους από μόνα τους ακριβώς σε τέτοια τμήματα, όπως κάνουν τα βακτήρια όταν κανείς τα "σκοτώνει" γρήγορα.

Πάνω σε αυτή τη βάση εγείρονται ισχυρισμοί, όπως π.χ. πως οι ιοί "φωλιάζουν σε ένα είδος λήθαργου" εντός βακτηρίων και πως αυτοί οι "φωλιασμένοι" ιοί "ενεργοποιούνται" από άλλους παράγοντες. Αυτά είναι παρερμηνείες αποτελεσμάτων από αφύσικα πειράματα σε εργαστήρια, που δημοσιεύονται. Τα δημοσιεύματα δείχνουν όμως μόνο αποτελέσματα που σημειώθηκαν κάτω από τεχνητές συνθήκες και ερμηνεύονται πολύ ελεύθερα κάτω από καταστολή της δικής τους διαδικασίας, οι οποία δεν έχει σχεδόν τίποτε κοινό πλέον με τις βιολογικές διαδικασίες που συμβαίνουν στη φύση.  

Για την καλύτερη κατανόηση ας σημειωθεί και εδώ, πως τα βακτήρια εμφανίζονται πάντοτε μόνο σε συμβίωση με εκατοντάδες και χιλιάδες άλλα βακτήρια και μύκητες και πως μόνον έτσι μπορούν να υπάρχουν επί μακρόν, επειδή τα βακτήρια ανταλάσσουν μεταξύ τους το DNA τους και με αυτό τον τρόπο επισκευάζουν συνεχώς τον εαυτό τους.  Όταν απομονώνονται τα βακτήρια, πεθαίνουν πολύ σύντομα.  Η τεχνητή (διαδεδομένη) έννοια λοιπόν του βακτηρίου αποτελεί εργαστηριακό τεχνούργημα και δεν εμφανίζεται στη φύση. 

Η ανανέωση του νουκλεϊκού οξέως DNA του βακτηριδίου μέσω της ανταλλαγής DNA με άλλα βακτήρια είναι προϋπόθεση για τη σχετική αθανασία των βακτηρίων, καθώς τα βακτήρια δεν μπορούν να επισκευάσουν μόνα τους το νουκλεϊκό τους οξύ. Αυτή η ανταλλαγή DNA είναι η βιολχημική βάση της σεξουαλικότητας. 

Από αυτό προκύπτει πως τα βακτήρια και τα κύτταρα μας, τα οποία συντίθενται από (αποτελούνται από) βακτήρια, και που όλα ζουν συμβιωτικά, ποτέ δεν πολεμούν, αλλά συναλλάσσονται μεταξύ τους ειρηνικά. Ο ισχυρισμός, πως οι διαδικασίες μεταμόρφωσης και ανακύκλωσης των κυττάρων εντός τους σώματος μας βασίζονται σε πόλεμο, δεν αποδεικνύεται από καμία παρατήρηση αλλά βασίζεται στη συλλογική αίσθηση της Δύσης, διότι δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο πολιτισμό ή επιστήμη εκτός από αυτή στη Δύση.  

Εξήγηση από την εμβρυολογία, τη Νέα Ιατρική και την τοξικολογία 

Γεγονός είναι, πως οι επιστήμες της εμβρυολογίας, της Νέας Ιατρικής (αναφέρεται στη Νέα Γερμανική Ιατρική που προέρχεται από την εργασία του Dr Hamer και των συνεχιστών του σε Βέλγιο κυρίως και Γαλλία)  και της Τοξικολογίας, είναι αυτές που περιγράφουν αναλυτικά, που και πότε, ποια κύτταρα και ιστοί αναπτύσσονται, μετατρέπονται, ανακυκλώνονται ή, λόγω μεγάλης έλλειψης και καταστροφής, εγκαταλείπονται και πεθαίνουν. 

Η εμβρυολογία περιγράφει την προέλευση των τριών τύπων ιστών, από τα οποία αποτελούνται όλα τα όργανα του σώματος. Η Νέα Ιατρική περιγράφει αναλυτικά τις αλλαγές, είτε δόμηση είτε αποδόμηση  των τριών τύπων ιστών μέσω του σοκ: σόκ λόγω έλλειψης κι σοκ λόγω δηλητηρίασης. 
Η τοξικολογία περιγράφει την επίδραση που έχουν η έλλειψη και η δηλητηρίαση στα κύτταρα και τους ιστούς.

Μέσω των γνωστών γεγονότων από αυτές τις τρεις επιστήμες καλύπτονται τα βασικά ερωτήματα που σχετίζονται με την υγεία και την ασθένεια και δεν μένει καθόλου χώρος για εικασίες, που να επιτρέπουν τη σκέψη πως τα βακτήρια θα μπορούσαν να είναι αιτία ασθενειών. 

Το αν τα βακτήρια ή άλλα μικρόβια όπως οι μύκητες ή οι μονοκύτταροι οργανισμοί μπορούν να πολλαπλασιαστούν εντός του σώματος, εξαρτάται από το επίπεδο ενέργειας του οργανισμού και αυτό (το επίπεδο ενέργειας) είναι στον άνθρωπο, με μεγάλη διαφορά, το υψηλότερο σε σχέση με αυτό άλλων ζωντανών πλασμάτων.  

Η παρουσία βακτηρίων και μυκήτων στο σώμα αποτελεί πάντοτε σημάδι δόμησης, μετατροπής ή αποδόμησης κυττάρων και ιστών στο σώμα, κατά την οποία οι μικροοργανισμοί προσφέρουν σημαντική εργασία στο μεταβολισμό, - συχνά κατά τις καταστάσεις που ονομάζουμε ασθένειες.   

Αυτό όμως δε σημαίνει πως τα βακτήρια είναι αυτά που προκάλεσαν την "ασθένεια", αυτό είναι μια κατηγορία που τους προσάπτεται δίχως αποδείξεις, επειδή απλά βρίσκονται εκεί και η σχολική ιατρική δεν βρήκε καμία καλύτερη εξήγηση.  Πολύ περισσότερο συμμετέχουν και βοηθούν κατά τη διαδικασία ανάπτυξης και θεραπείας.

Όταν εμφανίζονται υψηλά ανεπτυγμένοι μονοκύτταροι οργανισμοί (με κυτταρικό πυρήνα, άρα όχι βακτήρια) στο σώμα ή στα σωματικά υγρά, πάντα υπάρχει χαμηλό επίπεδο ενέργειας το οποίο χαρακτηρίζεται ως Δυναμικό-Redox και μετριέται σε Millivolt. Αυτό ισχύει και για τα επονομαζόμενα παράσιτα. 

Το ποιό σκοπό έχουν αυτά τα παράσιτα σε αυτή την κατάσταση, είναι ένα μεγάλο ερώτημα που χρειάζεται πολύ ακόμη έρευνα. Εάν η κατάσταση χαμηλού επιπέδου ενέργειας διαρκεί πολύ καιρό, προκύτπυν εξ αυτής αδυναμίες και συμπτώματα, επειδή λείπει το σώμα η απαραίτητη για τη διατήρηση του ενέργεια. Για τα συμπτώματα αυτά κατηγορούνται τα παράσιτα, και μάλιστα κατά τον ίδιο τρόπο δίχως αποδείξεις, που κατηγορούνται τα βακτήρια για ασθένειες. 

Το ερώτημα για το μήπως τα παράσιτα δεν είναι μάλλον απλοί συμβιώτες που επιστρέφουν στο ενεργειακά αδύναμο σώμα κάτι που χρειάζεται, δεν έχει εξεταστεί μέχρι τώρα καθόλου. Εάν προκαλούσαν τα παράσιτα την ενεργειακή αδυναμία, δεν θα εμφανίζονταν, όπως παρατηρείται πάντα αφού πρώτα  το ενεργειακό επίπεδο είναι ήδη χαμηλό. Άρα η αιτία για την έλλειψη ενέργειας θα πρέπει να ήταν εκεί πριν εμφανιστούν τα παράσιτα. 

Για το e-coli υπάρχουν τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά:

Οι βλάβες, οι οποίες οδηγούν στη διάλυση του αίματος και της ανεπάρκεια της νεφρικής λειτουργίας και που  αποδίδονται στο βακτήριο e-coli (EHEC), μπορούν το δίχως άλλο (ανεπίσημα) να αποδοθούν και σε δηλητηριάσεις από φάρμακα, καθώς στις περισσότερες κλινικές σε συμπτώματα διάλυσης (αραίωσης?) του αίματος, διάρροιας και νεφρικής ανεπάρκειας δεν λαμβάνονται μέτρα ώστε να υποστηρίξουν το σώμα και τις λειτουργίες του με τη χορήγηση βιολογικά ανακτήσιμων συστατικών και ενεργειών.

Τουναντίον: στη συλλογική παράνοια της αντιβίωσης παρέχονται στο σώμα συστατικά που του αφαιρούν ενέργεια και το καταστρέφουν, αντί να υποστηρίξουν το σώμα και τις λειτουργίες του. 

Καθώς εμφανίζονται διαδοχικά τα συμπτώματα, έχουμε να κάνουμε με τις συνήθεις ασθένειες, τις οποίες η τοξικολογία και η Νέα Ιατρική περιγράφουν αναλυτικά και οι οποίες καθορίζονται κατά κύριο στην ένταση και την πρόγνωση κατά κύριο λόγο από την τρέχουσα ικανότητα απέκκρισης των νεφρών. 

Εάν τα νεφρά διοχετεύουν ιδιαίτερα πολύ νερό πίσω στο σώμα, έτσι ώστε να απεκκρίνεται μονάχα λίγο νερό, άρα έχουμε μια υπέρλειτουργία των νεφρών, η σχολική ιατρική το ονομάζει αυτό εντελώς αντίθετα μια ανεπάρκεια των νεφρών. Μια τέτοια υπέρλειτουργία των νεφρών μπορεί να ενισχύσει έως και μέχρι 10 φορές τα άλλα "συμοτώματα της ασθένειας". 

Κατά την τρέχουσα ταραχή για το e-coli αναφέρεται ιδιαίτερα συχνά νεφρική ανεπάρκεια και ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα. Όλα αυτά τα εξηγεί η Νέα Ιατρική. Η σχολική Ιατρική βλέπει εκεί το άσχημο έργο ενός βακτηρίου και αρχίζει το κυνήγι του κακού βακτηρίου με χημικά εντός ενός ήδη αποδυναμωμένου σώματος, τα οποία στοχεύουν στο να σκοτώσουν το βακτήριο. Με αυτά καταστρέφεται το υπόλοιπο ενεργειακό επίπεδο του σώματος με τέτοιο τρόπο που δεν είναι πλέον ικανό να διατηρηθεί στη ζωή. 

Δε φαίνεται να σκοτώνουν τα βακτήρια τους ανθρώπους, αντίθετα αιτία θανάτου είναι το ιατρικό κυνήγι των βακτηρίων.

Μία χαρακτηριστική φράση μίας ειδικής πεπειραμένης νεφρολόγου: Όσο καλύτερη είναι η ικανότητα απέκκρισης των νεφρών, τόσο πιο λίγα είναι τα συμπτώματα  της "ασθένειας", όπου στο μέλλον δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πλέον  η λέξη ασθένεια, αλλά ο όρος που χρησιμοποιεί ο o Dr Hamer, o ;orow "ειδικά εποικοδομητικά βιολογικά προγράμματα" [„Sinnvollen Biologischen Sonderprogramme" (SBS)].

Για να εμβαθύνει στο αναφερθέν, θα είναι παρούσα στο σεμινάριο του Ιούνη και η εν λόγω ειδική νεφρολόγος, ώστε να απαντήσει σε ερωτήματα και να συμβάλει στην κοινή βαθύτερη κατανόηση. 

Μια λέξη για το Dr. Hamer, που ανακάλυψε τη Νέα Ιατρική

Δυστυχώς ο Dr. Hamer, ο οποίος ανακάλυψε τους νόμους της Νέας Ιατρικής, έχει αναγάγει τον αγώνα/πόλεμο σε αρχή ζωής του, δηλ. γεννήθηκε εντός ενός τέτοιου αγώνα και μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει, αιτία για την οποία βρίσκεται κυρίως ο ίδιος εμπόδιο στο δρόμο του, όσων αφορά τη διάδοση των τόσο σημαντικών ανακαλύψεων και διαπιστώσεων του, οι οποίες είναι πραγαμτικά ανεκτίμητες.

Κάθε άνθρωπος που έχει ελέγξει τις διαπιστώσεις της Νέας Ιατρικής σε μια  "ασθένεια", καλύτερα κάποια δική του , κι ας είναι "κατάθλιψη", "μανία" ειδικές δυναμικές της Ψυχής και των μεταξύ ανθρώπινων (σχέσεων), έχει απελευθερωθεί από ένα μεγάλο βάρος και φόβο, όσων αφορά (την εντύπωση) πως τάχα το σώμα είναι τόπος πολέμου και ελαττωμάτων στα οποία τάχα είμαστε παραδωμένοι. 

Εάν δε γνωρίζουμε όλα αυτά τα πράγματα, είμαστε έρμαιο της δυναμικής της αγοράς και αυτή μέσω του εξαναγκασμού να πρέπει να παράγει όλο και περισσότερα, πράγματι δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ καλού και κακού.  Αυτό το είχε περιγράψει ο Ivan Illich ήδη από το 1976 στο βιβλίο του „η Νέμεσις της Ιατρικής" εντελώς καθαρά. 

Το βακτήριο e-coli (EHEC)

Ένα βακτήριο το οποίο συλλέγει ένζυμα, τα οποία συμμετέχουν στο "χτίσιμο" ανώτερα ανεπτυγμένων κυττάρων, και που αυτά τα δίνει στα ερυθρά αιμοσφαίρια, ώστε τα ερυθρά αιμοσφαίρια με τη σειρά τους να δώσουν στα νεφρά αυτά τα ένζυμα που ανήκουν στο ίδιο το σώμα, που είναι χαρακτηρισμένα ως "δηλητήρια" (τοξίνες), ώστε να περιορίσουν τη λειτουργία απέκκρισης (υγρών), αυτό όχι μόνο δεν το είδε μέχρι σήμερα κανένας, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει στη Βιολογία. 

Στη βιολογία υπάρχει μόνον η διαδικασία χτισίματος και διατήρησης, πράγμα που βοηθά το σώμα άμεσα και το υπηρετεί, ειδικά τα βακτήρια. 

Αυτό που έγινε εδώ, για να διατηρηθεί το δόγμα της λοίμωξης (το να "κολλά", να μεταδίδεται δηλαδή μια νόσος με βάση ιούς και βακτήρια) και της δηλητηριώδους βλάβης από βακτήρια, δεν είναι τίποτε άλλο από μοντέρνο "Άμπρα κατ΄άμπρα και τρία φορές πράσινα αγγούρια". 

Μέσω τεχνικών της βιοχημίας πολλαπλασιάζονται χονδροειδή πρότυπα αυτών των ενζύμων του σώματος μας με τη μορφή DNA, με τη βοήθεια της "αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμερισμού"  (PCR) και (για άλλη μία φορά δίχως αποδείξεις) ισχυρίζονται, πως αυτό το DNA είναι μέρος των βακτηρίων του εντέρου. Εντελώς φυσικά εντερικά βακτήρια από εκείνο το σημείο και πέρα χαρακτηρίζονται εξ ορισμού επικίνδυνα βακτήρια e-coli και για το μάρκετινγκ βάζουν και γάντια και προστασία στόματος.

Μέσω αυτού του τρικ με την PCR -Trick εμφανίζουν  όλα τα στελέχη e-coli όπως και την ισχυριζόμενη μεταμόρφωση τους.  Όσο οι τεχνικές "απόδειξης" είναι "στάνταρτ" έρχεται πάντα το ίδιο αποτέλεσμα, όπως και με τον ιό της γρίπης των χοίρων „H1N1". Αυτός ο ιός "έδιωξε" όλους τους άλλους ιούς, για να μειώσει στατιστικά τους θανάτους από γρίπη από, κατά μέσο όρο, 15.000 ανθρώπους το χρόνο σε 273.

Πρόγνωση

Στο φίλο υγείας "Βundesgesundheitsblatt" 12/2010 οι ιολόγοι άφησαν ελεύθερη την οργή τους για την αποτυχημένη γρίπη των χοίρων και δήλωσαν κάτω από το σλόγκαν  „Lessons Learned" (πήραμε το μάθημα μας), πως η επόμενη πανδημία θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη (βλέπε  „Leben mit Zukunft" (LmZ) τεύχος 1/2011). Αυτή εμφανίστηκε με τον πανικό του e-coli σε συμφωνία με όλα τα σημεία που είχαν δηλωθεί. Μία πετυχημένη άσκηση. 

Η υπογραφή των ΗΠΑ όσων αφορά αυτό το λοιμό δεν είναι τόσο εύκολα διακριτή όπως στην περίπτωση των πανδημιών γρίπης, η τάχα  αδυναμία των ειδικών παίζεται πολύ καλά και μόνο πολύ λίγοι ειδικοί παρουσιάζονται δημόσια, όπως αυτός που ανακάλυψε (ή όρισε) τον πρώτο γερμανικό τύπο e-coli, ο Prof. Helge Karchτου Πανεπιστημίου Μονάχου. Αυτός μιλά ανοιχτά: „Είναι για μένα πολύ τρομακτικό" και„Αυτή την πρόσθετη πρόκληση δεν τη χρειαζόμουν πλέον", επειδή σύντομα θα περάσει σε πρόωρη σύνταξη. 

Ύποπτες και "επιβεβαιωμένες" περιπτώσεις αθροίζονται και στη στατιστική παραμένουν και οι υγιείς, ώστε να μπορούν από ετησίως 900 περιπτώσεις να δημιουργήσουν εύκολα μερικές χιλιάδες περιπτώσεις. Στις λεγόμενες ξαφνικά εμφανιζόμενες πανδημίες μπορούμε πάντα να παρατηρήσουμε μια ταυτόχρονη αλλαγή στο στατιστικό χειρισμό των περιπτώσεων νόσησης. 

Ένα θαυματουργό μέσο, ένα γενετικά κατασκευασμένο "αντί-σωμα" αποτελεί ξαφνικά την επιλογή στην τιμή των  5.500 € ανά φιάλη και ημερησία δόση. Φυσικά οι λήπτες του γενετικά κατασκευασμένου θαυματουργού μέσου θα πρέπει να είναι προηγουμένως εμβολιασμένοι, διότι ο κίνδυνος μιας μινιγγιτοδοκικής λοίμωξης από το γενετικά κατασκευασμένο φάρμακο είναι αυξημένος.  Το πως θα προχωρήσει αυτό στα πλαίσια της σχολικής ιατρικής παραμένει ανοιχτό, διότι μέχρι τώρα διαφημιζόταν η γενετική τεχνολογία στην Ιατρική ακριβώς επειδή απέκλειε (θεωρητικά/τάχα) τις λοιμώξεις. 

Το παρασκήνιο είναι το εξής: τα ενεργοποιημένα νουκλεϊκά οξέα εντός του δημιουργημένου μέσω γενετικής τεχνολογίας "αντι-σώματος", δεν μπορούν να διαχωριστούν από τις πρωτεϊνες και δεν μπορούν να αναχαιτιστούν ούτε μπροστά στον εγκέφαλο και επιλέον διαθέτουν τα ίδια τόση καταστροφική δύναμη, ώστε προκαλούν εγκεφαλικά οιδήματα, τα οποία μπορούν να καμουφλάρονται ακολούθως ως μηνιγγίτιδες (βλέπε τις εκθέσεις μου σχετικά με την Γενετική Τεχνολογία στο LmZ).

Και τα αντιβιοτικά, που είναι μία από τις αιτίες καταστροφής του εντέρου, του αίματος και των νεφρών, οι οποίες αποδίδονται στο e-coli,  απαγορεύονται για το e-coli με μεγάλη δημόσια επίδραση μέχρι νεωτέρας, διότι τάχα σε αντίθετη περίπτωση τα "δηλητήρια" των βακτηρίων  θα απελευθερώνονται ακόμη πιο έντονα. Οποία Αντίφαση: τα αντιβιοτικά τα αντιβιοτικά θα απελευθερώνουν τάχα δηλητήρια/τοξίνες από βακτήρια, και αν δεν κάνει κανείς τίποτε, τα βακτήρια πάλι θα απελευθερώνουν τοξίνες, αντί, όπως είναι η ροή των πραγμάτων με τα βακτήρια του εντέρου, να εκκρίνονται "από πίσω" ολοζώντανα. 

Το αγγούρι

Ο επιτυχής ισχυρισμός πως τα εντερικά βακτήρια e-coli προήρθαν από τρία αγγούρια που κατάγονται από την Ισπανία, ενώ κόπρανα υπάρχουν παντού, δείχνει πόσο στοχευμένα και αποτελεσματικά εργάζονται τα ΜΜΕ και πόσο βαθιά έχει ριζώσει ο φόβος της  λοίμωξης (της κολλητικής αρρώστιας) στους πληθυσμούς,

Με τον „Ιό του φόβου" δεν είναι να αστειεύεται κανείς, με τον πανικό, όπως και με τον πανικό της γρίπης,  μπορεί κανείς να επιδιώκει να παραπλανήσει (να διοχετεύσει αλλού την προσοχή) όσων αφορά την αποσταθεροποίηση της Γερμανίας, της Ευρώπης και του Ευρώ. Με βάση την παράλληλη ελεύθερη πτώση του δολαρίου η παραπάνω εικασία είναι αιτιολογημένη.

Επιπλέον η ευρωπαϊκή πανδημία e-coli από την Ισπανία, θα μπορούσε να είναι η εισαγωγή για τη συλλογική διάσωση της Ισπανίας από τα χρέη, τα οποία αναγκαστικά θα μετατοπιστούν στις πλάτες των ισχυρών της Ευρώπης, δηλαδή σε εμάς. 

Όταν λόγω του πανικού e-coli απειλούνται ολόκληρες αγροτικές επιχειρήσεις με πτώχευση, έχουμε ένα καλό λόγο να στείλει χρήματα διάσωσης για την υποστήριξη της ισπανικής οικονομίας. Έτσι μπορεί κανείς να αιτιολογήσει την αιτία της έκτακτης ανάγκης με βάση την "απόκρουση/ (άρνηση αγοράς) " μερικών αγγουριών και δε χρειάζεται να μιλήσει για τις αληθινές αιτίες του χρηματικού συστήματος και την έλλειψη χρημάτων. 

Παράλληλα με την οικονομική βλάβη που προκύπτει από την καταστροφή υψηλής αξίας τροφίμων (τουλάχιστον μία φορά ισχυρίστηκαν στα ΜΜΕ πως τάχα και μία επιχείρηση βιολογικών προϊόντων έστειλε βακτήρια e-coli) προκαλείται μεγάλη βλάβη στην υγεία, καθώς θα λείψουν βιταμίνες και ζωτικά συστατικά κατά τόννους. Αυτή η έλλειψη δεν μπορεί να μείνει δίχως επακόλουθα.  

Τώρα που στην αγορά του Βερολίνου ακούγεται από τα μεγάφωνα πως το αγγούρι από 29 λεπτά μπορεί να το πάρει κανείς μόνο με 9 ως προσφορά, και ο Christoph Hannemann φτιάχνει μια μεγάλη σαλάτα. Πότε το έπαιρνε κανείς τόσο φτηνά? Καλύτερα από το να πετάμε τις βιταμίνες.  

Μελλοντικά 

Σε κάθε τεύχος του „Leben mit Zukunft" ("Ζωή με μέλλον"), όσο κρατά ο πανικός των βακτηρίων, θα παρουσιάζω και μία ασθένεια, η οποία καταλογίζεται στα βακτήρια. Θα αναλύω τις αληθινές αιτίες με βάση την έλλειψη, τη δηλητηρίαση, τη οστεοπαθητική, τη Νέα Ιατρική και του συνδυασμού και των τριών. Επίσης και σε κάθε επόμενο πανικό θα αναλύω με βάση τη βιολογία, τις αιτίες, τις δυνατότητες  θεραπευτικής επιλογής και τις βλάβες σε σχέση με τις μεθόδους θεραπείας της σχολικής ιατρικής (ή αλλιώς κατεστημένης ιατρικής).

Για τη βαθύτερη κατανόηση της βιολογικής ζωής, των βακτηρίων αλλά και της υγείας και της ασθένειας προτείνω τα βιβλία, τα βίντεο και τις εκθέσεις μας στο δίμηνο περιοδικό  „Leben mit Zukunft". Τα περιεχόμενα είναι και εδώ εμφανή, 
Το επίκαιρο τεύχος του „Leben mit Zukunft" μπορείτε να κατεβάσετε εδώ δωρεάν σε μορφή pdf.
Στην επόμενη εκδήλωση, 10. και 11. Ιουνίου των μηνιαίων ομιλιών και σεμιναρίων μου στο Langenargen -πάντα μαζί με  γνωστούς ειδικούς- θα αναφερθούμε και θα εμβαθύνουμε στο θέμα του e-coli.

Πιο καλά θα καταλάβετε τι παίζεται εδώ, εάν ρωτήσετε τους "ηθοποιούς" που προβάλλονται στα ΜΜΕ για δημοσιευμένες επιστημονικές αποδείξεις σχετικά με τις υποθέσεις περί e-coli. Όπως έκαναν και με εμένα, που έγραψα σε όλους όσους εμφανίστηκαν ως "ηθοποιοί", θα σας παραπέμψουν γενικά στο Internet, αντί να σας κατονομάσουν μια συγκεκριμένη δημοσίευση, όπου να υπάρχουν οι αποδείξεις πως τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν τα συμπτώματα e-coli.

Δε χρειάζεται να πιστέψετε τίποτε από όσα σας λέω, πρέπει να τα ελέγξετε και ακολούθως να εκτελέσετε την υποχρέωση σας ως πολίτης.  Όλοι είστε σε θέση να προβείτε σε ανάλογες ενέργειες. Μη φοβάστε. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να καταρρεύσει η θεωρία της λοίμωξης και να πραγματοποιηθεί το σχέδιο μας. αυτό των τριών επιπέδων. 

Dr. Stefan Lanka


Θα ακολουθήσει μετάφραση και νέου κειμένου του Dr Lanka σχετικά και θα ενημερώνω και από τον Τοξότη με σχετικές μεταφράσεις. 
Κρατήστε τα βασικά σημεία: τίποτε δεν είναι "κολλητικό" και μη φοβάστε! 

=================================================
Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

evangello είπε...

...και λίγο χιούμορ (http://evanagnosto-evanagnosto.blogspot.com/2011/06/coli.html)

3x3 είπε...

Το κείμενό σας άσχετα με το βασικό του θέμα παραπληροφορεί. Λέτε "Στην περίπτωση του τετάνου, που σήμερα τον ονομάζουν επιληψία", που το βασίζεται αυτό; Είναι καταφανώς αντιεπιστημονικό. Τόσο ο τέτανος, όσο και η επιληψία υπάρχουν σήμερα και ονομάζονται έτσι. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

*Ο τέτανος προέρχεται από βακτήριο.
*Η επιληψία είτε συνυπάρχει με τον ασθενή από τη γέννησή του, είτε αποκτάτε λόγω κάποιου συμβάντος στην διάρκεια της ζωής του.

*Ο τέτανος μεταδίδεται(από βακτήριο, όχι από άνθρωπο σε άνθρωπο).
*Η επιληψία δεν μεταδίδεται.

*Ο τέτανος μπορεί να επιφέρει άμεσα το θάνατο του ασθενούς.
*Η επιληψία δεν μπορεί να επιφέρει άμεσα το θάνατο, παρά μόνο ως συνέπεια των συμπτωμάτων.

Η λίστα δεν έχει τελειωμό, σας παρακαλώ μην παραπληροφορείται τον κόσμο, μην καταπιάνεστε με θέματα που δεν γνωρίζεται ούτε στο ελάχιστο. Κατεβάστε το κείμενο ή τουλάχιστον αλλάξτε αυτό το σημείο.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Καλησπέρα 3χ3 . Αυτό είναι το αρχικό κείμενο στα Γερμανικά : Bei Tetanus, heute Epilepsie genannt, ist es sogar nicht einmal vorstellbar, wie sich ein absolut sauerstoffscheues Bakterium ... Αυτό που διαβάσατε εσείς είναι η μετάφραση αυτού του κειμένου την οποία δεν έκανα εγώ .Ίσως υπάρχει λάθος στην μετάφραση . Όπως καταλαβαίνετε όμως δεν γνωρίζω Γερμανικά και δεν μπορώ να "αλλοιώσω" το κείμενο που κάποιος άλλος έχει επιμεληθεί . Θα μπορούσα βέβαια να το κατεβάσω , αλλά θεωρώ πως η αναφορά αυτή δεν προκαλεί κακό στον αναγνώστη .

Αν θα δείτε λοιπόν την αρχική ανάρτηση , θα διαπιστώσετε πως σαφώς ο συγγραφέας γνωρίζει την διαφορά τετάνου κι επιληψίας , αφού η επικεφαλίδα κάνει λόγο για "αιτία και θεραπεία των βακτηρίων" : Ursache und Umgang mit den Bakterien. Επίσης η λέξη "επιληψία" εμφανίζετε σ΄όλο το κείμενο μία και μόνη φορά .

Καταλαβαίνω πως αν είστε ιατρός , έχετε χρέος να προστατέψετε τον κόσμο και είστε αξιέπαινος . Μήπως όμως επειδή ο τέτανος σε κάποιο στάδιο προκαλεί επιληψία του δόθηκε και αυτό ως προσωνύμιο ;

Δεν σας κρύβω πως με αφορμή την παρατήρησή σας έκανα μια μικρή έρευνα γύρω απ΄αυτό το θέμα . . Βρήκα λόγου χάρη στην σελίδα : http://www.wddty.com/case-study-link-between-tetanus-injection-and-epilepsy.html
πως το εμβόλιο του τετάνου μπορεί να προκαλέσει βλάβη και εκφυλισμό του νευρικού συστήματος, έτσι ώστε η επιληψία είναι μια ευδιάκριτη δυνατότητα . Μήπως λοιπόν οι εξελίξεις τρέχουν και απλά δεν τις προλάβατε ;

Κατά τα άλλα οι παρατηρήσεις είναι σωστές και δεκτές .