Η διακοπή ήδη πληρωμένου λογαριασμού της ΔΕΗ είναι κλοπή !!! Συλλάβετε τον υπάλληλο που θα σας κόψει το ρεύμα έστω και με την βία !

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

star

Απλά μέτρα μη-καταβολής του χαρατσιού για τα ακίνητα:
  Η διακοπή ήδη πληρωμένου ρεύματος είναι κλοπή, που διώκεται αυτεπάγγελτα και με την διαδικασία του αυτοφώρου. Συνεπώς:
α) Καλύψτε τα ρολόγια σας-ατομικά ή συλλογικά- με ντουλάπια ή κάγκελα ασφαλείας, ώστε να μπορεί ο υπάλληλος να βλέπει την ένδειξη, αλλά να μην μπορεί να ανοίξει τον μετρητή και να βάλει χέρι (να κόψει το ρεύμα).
β) πληρώστε μόνο τη αξία του ρεύματος και τίπτα άλλο. Αν δεν το δεχονται τότε, πληρώστε το στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της περιοχής σας (βρίσκεται μέσα στις τοπικές εφορίες) και προσκομίστε την απόδειξη την ΔΕΗ
γ) αν σας σε κάθε περίπτωση, ο υπάλληλος σας ξεγελάσει κι ανοίξετε τα ντουλάπια ή τα κάγκελα και σας κόψει το ρεύμα, αφού το έχετε ήδη πληρώσει, τον "συλλαμβάνετε" με την βία (είναι νόμιμο), καλείτε την αστυνομία και τον μηνύετε για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, με την διαδικασία του αυτοφώρου.

 ΠΗΓΉ
===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: