Τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

star

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ 
ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...

Πρόκειται για τον Θανάση Τάρτη, βρωμερό κομματόσκυλο και στέλεχος του Πασοκ Χαλκίδας, με καταγωγή από χωριό του Κιλκίς-ορμητήριο Κομιτατζήδων και δοσιλόγων στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτει ο "Στόχος".

Η συμμετοχή του στη δίκη των Ο.Υ.Κ καταδεικνύει πως ΕΠΙΣΗΜΑ οι γραικύλοι πρασινοφρουροί επιζητούν την καταδίκη τους: Δεν είναι λοιπόν ο Δημητράς μπροστάρης-εκείνος ως πρακτορίσκος απλά κάνει ό,τι του πουν τα αφεντικά του-αλλά η ίδια η ψευτοκυβέρνηση του Μνημονίου!
 

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο ΤΑΡΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΣΤΟΧΟΥΣ" ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Αύριο πρωϊ πρωϊ θα τα ξαναγεμίσουμε... Θα τα ξαναγεμίζουμε κάθε μέρα! Μέχρι να μάθει η Ελλάδα όλη και η Χαλκίδα ιδιαίτερα, ότι ο δικηγόρος που κυνηγάει με μανία τους ΟΥΚάδες ο Θανάσης ο Τάρτης είναι... "Μακεντόνσκι".

Ο κυρ Θανάσης ο Τάρτης λοιπόν θεώρησε πως με το να αγοράσει όλους τους "Στόχους" γύρω από τα Δικαστήρια, δεν θα μάθουν όλοι την αλήθεια.  Οι πληροφορίες μας λένε ότι πήγε Ο ΙΔΙΟΣ ο κυρ Θανάσης κι αγόρασε τις εφημερίδες κι ότι δεν έβαλε κάποιον άλλον! Ποιόν να βάλει δηλαδή;

Αφού δεν είναι κακό να είσαι "Μακεντονσκι" Θανάση Τάρτη γιατί το κρύβεις; Γιατί δεν βάζεις ταμπέλα στο γραφείο σου με την μητρική σου γλώσα τα σλαβοβουλγάρικα που τα αποκαλείς "Μακεδονικά";

Ά! Και να αλλάξεις και το ονοματεπώνυμο σου... Ντροπή είναι πιά ή απαγορεύεται; Καντο όπως ήταν παλιά... Εσύ ξέρεις! Νάτσε Τάρτιτσ; Τάρτοφ; Καθόλου δεν μας απασχολεί και δεν μας πέφτει λόγος κιόλας! Δικαίωμα σου είναι. Γιατί δεν παραδειγματίζεσαι από τον Πάβλο τον Βοσκόπουλο που το έκανε Φιλίπποφ; Έπαθε τίποτα;

πηγή
===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: