Δήλωση του Ούγκο Τσάβες : Φυλακίζω για να μην καταντήσουμε Ελλάδα

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

star

Αγαπώ την πατρίδα όταν….
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε!

Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!

 πηγή

 ΥΓ.  Κάποιοι ιστοριοδίφες θα γυρίσουν και θα μας πουν πως η Ελλάδα "κατέκτησε" πολιτισμικά την Βενεζουέλα ...
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Chrisgio είπε...

Το κείμενο είναι παλιό αλλά για την Ελλάδα θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί το πρώτο λαμόγιο φυλακή κι επειδή δεν θα μπει κανένας ποτέ μάλλον βάζει υποψηφιότητα για "διαχρονικό".
Ακόμα κι ο Τσάβες μας ξεπέρασε!
Ζήτω μας μέρα που είναι σήμερα!!!

Μακεδόνας είπε...

Ναι καπετάνιο μου , τον κατακτήσαμε κι αυτόν !