Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

star
(σ.ιστολ.: είχαμε γράψει γι΄αυτούς στις 9 Μαϊου 2010  εδώ)

 Απ΄ότι φαίνεται  επαληθεύεται  η  πληροφορία που είχαμε απο  το πρωί, ότι  δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες  πέρασε  μέσω  Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία  της  γνωστής  EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.
Συγκεκριμένα όπως  ανέφεραν  αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι  της Ηγουμενίτσας  αλλά και της Λάρισας    πλήθος   ανδρών με πολιτικά  που κρατούσαν   βαλίτσες με το σήμα της EGF  καθώς επίσης  και  πολλές νταλίκες  με μηχανοκίνητα  ( κάτι σαν τις  "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα  η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν  στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.
Αν  όλα αυτά που ακούγονται πλέον  και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς ( π.χ ράδιο 9  στην σημερινή εκπομπή  του  Δ.Καζάκη) είναι αλήθεια, τότε  είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι  Ευρωπαίοι   "προστάτες" μας και η  ντόπιοι εντολοδόχοι τους   έχουν πανικοβληθεί  μιας και βλέπουν  τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.
Η  στρατοπέδευση   στην χώρα μας   μιας ταξιαρχίας  "ξυρισμένων κεφαλιών"  Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής,  σημαίνει  ότι   η καταρρέουσα κυβέρνηση  Παπανδρέου  έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς  τον  Οκτώβριο του 1940.
Όλα  δείχνουν  πως  ή  επόμενη Δευτέρα που  καθορίστηκε,  γύρευε να δείς απο ποιούς  και γιατί,  σαν  ημέρα  εξέγερσης  των  απανταχού  "αγανακτισμένων", είναι  εκείνη  στην οποία  ίσως να  δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια  των κατακτητών να  στέκονται  δίπλα  στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.
Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι  ότι  το καθεστώς  νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του  και κάνει ότι είναι δυνατόν  για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς  επειδή το  θέλει αλλά επειδή  έτσι το διέταξαν τα αφεντικά  του.
Δεν  υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι  προδότες της πατρίδας  μας , θάθελαν  να μπούν  σε  ένα  αεροπλάνο  και να  πάνε  σε  ασφαλή  μέρη  όπου θα χαρούν ανενόχλητοι  τα κλοπιμαία  και την αμοιβή της προδοσίας.
Τα αφεντικά  τους όμως   δεν έχουν την ίδια γνώμη.
Τους  λένε "σε πληρώσαμε  να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε  ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν  ο Παπανδρέου να  χτυπήσει  τον  λαό και  με εισαγόμενους  φασίστες , έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος   ο οποίος  δήθεν  θα επαναδιαπραγματευθεί   το χρέος   και το μνημόνιο, με  ή χωρίς την  συναίνεση του λαού.
Αν  σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε   μερικούς  ξυρισμένους γορίλες της  νέας Γκεστάπο  που θα στέκονται  δίπλα στα  φασιστοειδή  καραγκιοζάκια με τα  άσπρα κράνη , τότε  καλύτερα να  πάμε  και να ανοίξουμε  απο τώρα τον λάκκο μας.
Ο Οκτώβριος  του  40  έβγαλε  λεβέντες και παλληκάρια  που πάλεψαν  για την πατρίδα και νίκησαν.Στο χέρι μας είναι  και ο Οκτώβριος  του  2011 να βγάλει   την πατρίδα μας  έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν  όλα τα προηγούμενα  γιουσουφάκια  της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν  περιμένουν  να δούν  ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού  για να ξεσηκωθούν και  οι δε  αγωνιούν  να διαπιστώσουν αν θα  πετύχει  η  νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.
Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό  σκυλολόϊ  που μας  είχαν φορτώσει οι προστάτιδες  δυνάμεις  δηλαδή  εκείνες που τον καιρό του  εθνικού ξεσηκωμού   χειροκροτούσαν  τον καγκελάριο Κλέμενς  Φον Μέτερνιχ   όταν τους έλεγε πως : 
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».
Είναι αυτοί  που   και τότε και σήμερα  ήθελαν  και θέλουν να καταπνίξουν  την εξέγερση των  "ραγιάδων τρομοκρατών".
Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε  στον εαυτό μας  ότι  εχουμε "κότσια"  σαν και κείνα  του Μακρυγιάννη , του Παππουλάκου  και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας .
Ήλθε η ώρα  να δείξουμε  την έξοδο σε όλα  τα  ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα  που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.
Έφτασε η μέρα  να  μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι  ψηλά.
Αν θέλουν  να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα)  να πάνε να τα πάρουν  απο  τον Παπανδρέου , τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους , ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν  τα μεροκάματα.
Η  Ελλάδα  ανήκε , ανήκει  και θα ανήκει  στους Έλληνες  .
 
Σήμερα στην  ραδιοφωνική του εκπομπή  ο κ. Καζάκης  απαντώντας σε  ερώτηση  ακροατή μίλησε για  την είδηση  που   αναρτήσαμε το μεσημέρι σχετικά με  το "πέρασμα" στην Ελλάδα  μιας  ταξιαρχίας της  ευρωχωροφυλακής  γνωστή  ως EUROGENDFOR ή EGF ( βλέπε εδώ).

Δυστυχώς  η είδηση αυτή αν και προσήλκυσε  χιλιάδες επισκέπτες σε όσα ιστολόγια   την αναδημοσίευσαν , εν τούτοις δεν  αξιολογήθηκε ως  "σοβαρή"  απο δεκάδες άλλα  τα οποία παρουσιάζονται  είτε ως "μαχητικά" είτε ως  "αποκαλυπτικά".
Όπως γράψαμε και πρίν απο λίγες ώρες, αν και  υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι  μας επιβεβαίωσαν το "πέρασμα" αυτής της   ξένης στρατιωτικής δύναμης, κρατήσαμε  μία μικρή επιφύλαξη  χρησιμοποιώντας την  φράση "αν  είναι αλήθεια".

Αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως  απλή  λαϊκή ενημέρωση  , διότι μόνο τέτοια μπορούμε  να προσφέρουμε  αφού δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, είναι αυτή  που σε τέτοιους πονηρούς , επικίνδυνους και θλιβερούς  καιρούς, θα  αφυπνίσει  τον κόσμο που  μπαίνει στον κόπο να  διαβάσει τις αναρτήσεις μας.Υπο αυτήν την έννοια  είναι προτιμώτερο να  παραμείνουμε σε εγρήγορση  απο έναν  έστω  "λάθος συναγερμό", όπως πίστεψαν μερικοί, παρά  να μας "πιάσουν  στον ύπνο"  οι σχεδιασμοί αυτής  της  πρωτόγνωρης  και  πολύχρωμης χούντας.
Σε ότι αφορά  την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως  η δύναμη της  EGF  που κατά πληροφορίες  αυτοπτών μαρτύρων  στρατωνίστηκε  στη  Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης  αναφέρθηκε σε αυτήν  όχι ως  αποδέκτης   μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας  του γεγονότος.
Ας δούμε λοιπόν τί είπε  σήμερα το μεσημέρι στην ραδιοφωνική  εκπομπή του ο κ. Καζάκης :

"...Ερώτηση ακροατή:Θα ήθελα να αναφερθείτε  για κάτι  που συνέβη χθές ή προχθές  σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που  κατέβηκε  μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί  τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι  η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε  να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας , είναι η ταξιαρχία  της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης:εδώ ο Καζάκης έκανε ένα  μικρό  λάθος .Η κανονική ονομασία αυτής της  δύναμης  έιναι όπως προείπαμε  Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα  φέρει τα χρώματα της Ε.Ε  τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια.Αυτή μεταφέρθηκε μέσω  Ηγουμενίτσας ... 
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του  ρωτώντας τον αν  αυτή η πληροφορία  προέρχεται απο κατοίκους  που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι  τους είδα και  ο ίδιος σε ταξίδι  που ..με το ξυρισμένο  μαλλί και τα βαλιτσάκια  με το  euroforce  και το ψάξαμε το θέμα  και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά   με πτήσεις κανονικές  και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές  απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή"  του λαού;
Καζάκης:Το έχουν  πεί  ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε  όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες  απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες"  θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα.
Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια  λαϊκή διαδήλωση  , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή  "τρομοκρατία  χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται  εδώ ( εννοεί την  EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή  η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης:Ναι είναι ειδικές δυνάμεις.Είναι κυρίως Γερμανοί ,Ολλανδοί , Γάλλοι και Ιταλοί."

Αυτά είπε λοιπόν ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Καζάκης  στην εκπομπή του, περιγράφοντας  την εισβολή και τις  "λειτουργίες" των  ευρωστρατοχωροφυλάκων που  κουβάλησε   στον τόπο μας  ο  νέος Τσολάκογλου.

Επιλέξαμε την μαρτυρία του Καζάκη όχι  διότι τον θεωρούμε  πιό αξιόπιστο απο εκείνους που μας είπαν πάνω κάτω τα ίδια αλλα διότι  μίλησε  για αυτό το θέμα δημόσια πράγμα που ο κάθε  "κακοπροαίρετος" μπορεί να διαπιστώσει αν κάνει τον κόπο  να ακούσει  το  τέλος της ηχογραφημένης  εκπομπής του στο  site  toy  radio 9 εδώ

Όσο και αν κάποιοι  επιμένουν  να βγάζουν στα  ιστολόγιά και στις ιστοσελίδες τους  σκάνδαλα και σκανδαλάκια  πασπαλισμένα  με  ψευτοδημοσιογραφική  ζάχαρη , εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε  "την μπάλα μέσα στο γήπεδο",  δηλαδή σε αυτόν τον χώρο που αύριο  θα κληθούμε  όλοι είτε να  φαγωθούμε  για την διασκέδαση του Καίσαρα , είτε  να αγωνισθούμε  ξανά για "Ψωμί Παιδεία και Ελευθερία".


===============================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: