Άτυχος ο τουρκοφάγος

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

star

 Ωρες αγωνίας για τον Μιχάλη Ζαμπίδη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο «Iron Mike», o Ελληνας αθλητής που δοξάζει τη χώρα μας με παγκόσμιες διακρίσεις, νοσηλεύεται από χθες το πρωί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης χτυπήθηκε μέσα στο ρινγκ από τον Ρώσο αντίπαλό του Μπατού Χασίκοβ, την ώρα που αγωνιζόταν στη Ρωσία για να διατηρήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένας από τους τέσσερις αθλητές στον κόσμο που κατέχουν τον συγκεκριμένο τίτλο και ήταν αποφασισμένος να τον κρατήσει. Αν και βρισκόταν σε πολύ καλή φόρμα, όπως έλεγε ο ίδιος λίγο πριν από τον αγώνα, ένα χτύπημα του Ρώσου αθλητή στο κεφάλι τον έθεσε με εντολή ιατρού εκτός αγώνα.

«Ο Μιχάλης έπαιζε πολύ καλά. Είχαν παίξει περίπου δύο λεπτά όταν ο Ρώσος τον έπιασε με τα δύο χέρια και του έριξε γονατιά» λέει η μάνατζερ του Μιχάλη Ζαμπίδη Τόνια Φουσέκη που βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα και περιγράφει: «Ο Μιχάλης δεν σταμάτησε, συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά ένιωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ζήτησε time out και πήγε στη γωνία του για να τον δει ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος και έδωσε εντολή να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου».

Αμέσως ο Ελληνας αθλητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ρωσίας, όπου κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο χειρουργείο αφού είχε σπάσει το σαγόνι του. Ετσι, χθες το πρωί, ο Μιχάλης επέστρεψε στην Ελλάδα και αμέσως εισήχθη σε ιδιωτική κλινική. Η γνωμάτευση των Ελλήνων γιατρών ήταν ίδια με αυτή των Ρώσων: κάταγμα στην κάτω γνάθο.

«Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συντηρητική θεραπεία με επίδεση της γνάθου προκειμένου να αποφευχθεί το χειρουργείο. Προς το παρόν, ο Μιχάλης δεν μπορεί να μιλήσει ή να φάει κανονικά. Για λίγα εικοσιτετράωρα θα πίνει και θα τρώει με καλαμάκι αφού δεν μπορεί να μασήσει» λέει η κυρία Φουσέκη και επισημαίνει:

«Ο Μιχάλης θα επιστρέψει ξανά στο ρινγκ σε περίπου σαράντα μέρες. Του έχει στοιχήσει που έπρεπε να βγει εκτός αγώνα, αλλά ήδη ζήτησε ρεβάνς, οπότε το παιχνίδι με τον Ρώσο θα επαναληφθεί».

madata
 πηγή
========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: