Η άθλια και γελοία δημοσκόπηση της Κάπα Research : 78% ναι στον Παπαδήμο !

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

star

 Η σκιώδης κυβέρνηση των μεγαλοκαναλαρχών-μεγαλοεργολάβων (των κλεφτών και απατεώνων δηλαδή) με πληρωμένα αποτελέσματα δημοσκοπίσεων (της Κάπα Research)  έδωσαν 78 % στον Παπαδήμο !!!

Σύμφωνα όμως με άλλη δημοσκόπηση , από την ALCO  ,τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής :
ΠΑΣΟΚ 20,7 % 
ΝΔ 20,4 %.
ΚΚΕ  7,9 %
ΛΑΟΣ  5,6  %
ΣΥΡΙΖΑ  3,2 %
Δημοκρατική Συμμαχια  2,6 %
Δημοκρατική Αριστέρα  2,3 %
 Οικολόγοι  2 %
 Αρμα Πολιτών  1,1 %
Άλλο κόμμα  3,5  %
Λευκό/Ακυρο 23,5 %
Αναποφάφιστοι 7,5 %

Δηλαδή ρε άθλιοι απατεώνες αν αφαιρέσουμε τα λευκά και τα άκυρα όλα τα υποψήφια κόμματα θέλουν τον Παπαδήμο σε ποσοστό 100 % !

Ενώ σύμφωνα με την Κάπα Research αν πιστέψουμε τα νούμερα της δημοσκόπησης, ακόμα και μέρος του σώματος των ψηφοφόρων της Αριστεράς, το οποίο σώμα σήμερα βάσει των δημοσκοπήσεων της ίδιας εταιρείας συγκεντρώνει το 25%, αποθεώνουν τον ... Παπαδήμο. Eνώ τον θέλει επίσης το 100% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, το 100% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. (!) και το 100% του ΛΑΟΣ και των άλλων κομμάτων. 

Τέτοια ποσοστά , ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο των ψηφοφόρων δεν παίρνεις ... 

Με το έτσι θέλω θα μας περάσουν το μήνυμα της "ιδανικής και μοναδικής" λύσης Παπαδήμου για να "σωθεί " η χώρα ... 

Αλίμονο ... από σας ποιος θα μας σώσει !

========================================================
Σημείωση ιστολογίου : Μπορείτε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε όποιο κείμενο θέλετε . Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την αναδημοσίευση κειμένων του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** , είναι η σαφής αναφορά σ΄αυτό μ΄ενεργό λινκ .
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

botilastopelagos είπε...

Ας σημειωθεί επίσης, ότι τα κόμματα του δικομματισμού εμφανίζονται με ελάχιστη δημοτικότητα (γεγονός, το οποίο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα - εφόσον βεβαίως έχουν ακόμη "Ν""Δ" και Πα""σο""Κ" καν αυτήν την μικρή απήχηση, που τους αποδίδουν). Σε συνδυασμό με την τεχνητή δήθεν εκτίναξη της αποδοχής έναντι του Παπαδήμου, επιχειρούν να περάσουν το μήνυμα, ότι η λαϊκή "εντολή" θα επιβάλει στην συνέχεια κυβερνήσεις γκρουπούσκουλων. Στόχος τους η εδαφική διάλυση του προτεκτοράτου και η γενοκτονία των Ελλήνων με ακυβέρνητα "κυβερνητικά" σχήματα. Η ώρα του Μητσοτάκη με πλήρη απροκάλυπτη βοήθεια του Σαμαρά καταφθάνει.
Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις για αφελείς.