Αποκάλυψη: 130 αγάλματα άθικτα σε υπόγειο αρχαίο χώρο στην Αθήνα και το ήξεραν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

star


Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο..

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.

Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και... 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια..

Τι κρύβεται εκεί;;

Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια;
Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.

Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.

Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Ξυπνήστε Έλληνες....

Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος γιατί λέει φτάνει πια, ήρθε ο καιρός να δοξαστεί η Ελλάδα. με τους προδότες τους ανθέλληνες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια..

Δείτε την προχθεσινή εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.
Πρέπει αμέσως το υπουργείο πολιτισμου να πάρει θέση. Τι εκανε τοσα χρονια; Ποιος ειναι ο σατανικος του ρολος και ποιοι κρυβονται απο πισω. Σιγουρα ανθελληνες. Παει καπου το μυαλο μου;

Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος!

Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα.


πηγή
star

3 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

acheloidahellenic είπε...

Πολύ εντυπωσιακό!! Μα όταν δημιούργησαν το μετρό, πόσα αρχαιολογικά ευρήματα ανακαλύφθηκαν; Το ίδιο συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλονίκη. Οι νεοέλληνες βεβηλώνουμε τον πολιτισμό των προγόνων μας με την εγκατάλειψη και την αδιαφορία. Κρίμα..

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Καημένη Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς ! Έτσι είναι δυστυχώς acheloidahellenic

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ είπε...

Πού χάθηκες γίγαντα Μακεδόνα!!! Κάναμε την ΑΕΚ από Δικέφαλο, …. ΑΚΕΦΑΛΟ. Α, Ξέχασα να σου πω… Χτες είδα ένα εφιάλτη τη νύχτα ότι θα μας σώσει ο Χρυσοχοίδης. Καλή Κυριακή ♥ ♫ ☼ ♪ ☺ ♥ http://fotisbazakas.blogspot.com