Κοίτα Μιχάλη μου , το χάλι μου , κι άλλαξε απόφαση , βρες πρόφαση ...

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

star






Όταν στην πολιτική το θράσος και ανικανότητα υπερτερούν της λογικής  , τότε βλέπεις κάτι υπουργίσκους τύπου Μιχαλάκη να βυσσοδομούν από τηλεοράσεως προσβάλλοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και κάθε Έλληνα πολίτη  ... τότε αντιλαμβάνεσαι ποιοι κοπροκρατούν το μέλλον της πατρίδας  .


«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Δεν ήταν δική μου δουλειά»


Αλλά το ψήφισε ο αρχιμαλάκας διότι είχε λέει εμπιστοσύνη στα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης που το διάβασαν !!!


Υπόγραψε λέει "υπό το κράτος του πανικού" ... σώπα ρε ... άρα υπό τις παρούσες συνθήκες θα υπογράψεις για το "φάγωμα" του 13ου και 14ου μισθού του ιδιωτικού τομέα ; θα υπογράψεις στο "φάγωμα" των κοινωνικών επιδομάτων , των επικουρικών ταμείων και λοιπόν περικοπών του ιδιωτικού τομέα , ρε ανίκανε υπουργίσκε ... νάνε της πολιτικής ;


Και πιο έγκλημα αντιμετώπισες ρε μπαγλαμά ! Μήπως εννοείς το ξύλο που ρίξανε τα ματ στους συνταξιούχους ή στους αγανακτισμένους που συγκεντρώθηκαν στις πλατείες ;Η μήπως πιάσατε κανέναν μεγαλοαπατεώνα άστεγο ; Γιατί τίποτε άλλο δεν μειώθηκε ... ούτε οι δολοφονίες ,ούτε οι κλεψιές , ούτε οι βιασμοί ...






Απορία προκαλεί όμως το γεγονός "γιατί το παραδέχθηκε τώρα" !

Μα είναι απλό ... διότι ούτε μέχρι τώρα δεν το έχει διαβάσει !
Σου λέει , κάτσε μην με ρωτήσουν τίποτε απ΄το μνημόνιο και τι θα τους πω !


Απίστευτο θράσος έχουν οι πούστηδες ...απίστευτο ! Και για την ιστορία να πούμε ότι το ύψος των καταθέσεών του μετά της συζύγου του ξεπερνά τις 460.000 ευρώ ... (δείτε το εδώ )



star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: