Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν ... άντε γ@μηθήτε κοπρίτες ...

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

star

ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΛΙΓΟΥΡΗΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…!!!

“ΓΟΥΜΑΡΙ και ΛΑΜΟΓΙΟ” ΜΕ ΒΟΥΛΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ…!!!

ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΛΙΓΟΥΡΗΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…!!!


Με αυτό τον ανεκδιήγητο Βουλευτή του ΛΑΟΣ, πού εκτός από την δημόσια αισθητική προσβάλει κατάφωρα και τον θεσμικό του  ρόλο, έχουμε ασχοληθεί και στό παρελθόν.

Είναι ή ίδια πολιτική… “φυσιογνωμία” (μάρτυς μου ο Θεός), πού τσέπωνε τις υπερωρίες των μετακλητών υπαλλήλων του γραφείου του καί όπως είπε στην  αρχή τις έδινε γιά ενίσχυση του κόμματος Καρατζαφέρη, ενώ γιά να βρεί νομική φόρμουλα απαλλαγής αργότερα άλλαξε και είπε ότι τα τσέπωνε γιά… δάνειο τού αδελφού του…!!!

Είχε δε καταφέρει, να τσεπώσει το ποσόν των 47.000 ευρώ.
Χθές στο EXTRA, στο αποκαλυπτικό δελτίο τον… “αποκάλυψε” ο Άκης Παυλόπουλος  και του παρουσίασε τα έγγαφα με τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας πού έπαιρνε γιά να παέι στο σπίτι του στην Λάρισα ακόμη και τις γιορτές Χριστουγέννων -Αγίου Βασιλείου…!!!
Ερώτηση:
*– Όταν ένας πολιτικός, καταδέχεται να του βάζει την βενζίνη στο αυτοκίνητο ο Έλληνας φορολογούμενος (Δημόσιο) γιά να πάει σπίτι του, πόσο γουμάρι–γύφτος–λιγούρης και αναξιοπρεπής, πρέπει να είναι;;; 
*– Όταν ένας πολιτικός είναι επιρρεπής τόσο πολύ στο ευρώ δηλ. στο χρήμα, τότε κατα την διαχείρηση του Δημόσιου χρήματος ως Υφ/ργός, τι θα μπορούσε –εκτός από επιρρεπής– να είναι;;;
Αυτούς τους πολιτικούς στην Ευρώπη τους στέλουν σπίτι τους και…. στα ποινικά Δικαστήρια…!!!
Στην Ελλάδα τους έχουμε Υφυπουργούς και Βουλευτές και ύστερα μιλάμε γιά απαξίωση του κόσμου στούς πολιτικούς…
Ο εν λόγω πολιτικός είναι Βουλευτής του ΛΑΟΣ και έγινε Υφυπουργός μετά από πρόταση τού… Καρατζαφέρη (βεβαίως-βεβαίως)…!!!
Εδώ τα έγγραφα
1.) 45ΨΩ΢-� 62-signed.pdf
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: