Ο κόσμος θέλει απαντήσεις κ. Βελόπουλε ...προς τι η σιωπή ;

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

star


Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας των τοκογλύφων- εκβιαστών της Θεσσαλονίκης, οΜάρκος Καραμπέρης, δεν είναι ένα άγνωστο πρόσωπο- το αντίθετο.

Έχει διαπρέψει ως επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, χωρίς ωστόσο να δίνει το καλό παράδειγμα του αυτοδημιούργητου- έμπλεξε με τον «Καραμπέρη» έλεγαν συχνά, στην Τσιμισκή, στην Αριστοτέλους και στην Εγνατία, για ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη και έκαναν το λάθος να ζητήσουν χρήματα από τοκογλύφους. Με δυο λόγια, αν ήσουν πνιγμένος για λεφτά, ήξερες που θα απευθυνθείς- εξ ου και η Λαμποργκίνι στο γκαράζ του Καραμπέρη, εξ ου και...
οι γυναικάρες και η μεγάλη ζωή.

Ένας από τους ελάχιστους που δεν το είχε ακούσει, φαίνεται ότι ήταν ο… τα πάντα γνωρίζων Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον λόγο αυτό προφανώς ο Μάρκος Καραμπέρης ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑΟΣ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο Νομό Ημαθίας.

Με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου. Ακόμη και αν δεχθούμε (ως υπόθεση εργασίας) ότι ο κ. Βελόπουλος δεν είχε ακούσει τίποτα, δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι τώρα, που έσκασε το σκάνδαλο, έχει το δικαίωμα να σιωπά. Ειδικά όταν ο συνδυασμός του επαγγελόταν «Καθαρά χέρια, καθαρές ιδέες, καθαρές λύσεις».

Η σιωπή, ενίοτε δεν είναι χρυσός. Προδίδει και άλλα πράγματα… Περιμένουμε με ανυπομονησία.

ΑΣΚ
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: