ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

star
Το παρακάτω κείμενο ήρθε με μήνυμα απ΄τον 
φίλο μου Διόνυσο και σας το παρουσιάζω ,διότι 
έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΠΛΗΘΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ. ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΜΙΣΗΤΗ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΟΔΩΝ, ΘΑ ΤΥΠΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ: ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ H ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΛΠ.

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΙ, ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ), ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. Π.Χ. ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ, ΣΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΗ ΝΑ ΚΡΥΒΗ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΝΕΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΔΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,
ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΟΣ,
ΑΡΙΣΤΟΒΑΘΜΙΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ, PhD.

ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ, ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΕ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ. ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ε. ΕΥΡΩ, ΜΙΣΘΩΣΑΤΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Ε.. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗ ΛΥΣΗ, Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ, Κ. ΠΡΟΒΟΒΟΠΟΥΛΕ;;;;;;;; Η ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ. ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΗ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ, ΟΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΚΟΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΝΤ, ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ. ΚΑΤΩ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΕΣ, ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ…ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣ. ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΠΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ,ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, Η΄ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΩ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΩΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΤΣΙ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ , ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΛΙΒΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ. ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΩΡΑ 5.30, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ «ΕΣΟΠΤΡΟΝ» ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΕΙΣΟΔΟΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ TV, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 17/1/2012, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, Π.Χ., ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΛΕΤΕ;


Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ’Η ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΑΣ ΔΙΕΘΥΝΣΕΙΣ. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΕΔΩ, ΜΟΝΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ, ΣΤΟΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΟΣΜΙΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΧΡΥΣΟ, ΚΛΠ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΝΗΣΙΑ, ΗΛΙΟ, ΚΛΙΜΑ, ΝΑΥΤΗΛΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΛΠ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΝΔΙΤΗ, ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ (ΣΚΛΗΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,) Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΑΣ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΝΩ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΛΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ, ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΩΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,(ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 1950, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ), ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ, κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κ. ΠΑΠΑΔΗΜΑ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΗ ΤΗΝ ΟΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΙΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙ ΠΛΕΩΝ, ΛΟΓΩ, ΤΩΝ
ΔΙΑΡΚΩΝ ΤΟΚΩΝ. ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ κ. Δ. ΚΑΖΑΚΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΡΑΧΜΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΦΘΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕ ΤΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ; ΓΙΑΤΙ, Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, ΤΩΡΑ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΙΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΛΛΑΣ. ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΡΕ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ, ΔΩΡΕΑΝ, ΑΤΟΚΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΡΟΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ.

ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΙΣΟΜΕΡΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ NA ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, Π.Χ. ΚΑΤΑΡ. ΝΑ ΒΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΗΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ.

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΧΜΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ,…, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΥΑΝΚ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΕΤΕ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΥΡΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 341 ΔΡΧΜΕΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 1.5 ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΡΑΧΜΕΣ! ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 170 ΦΟΡΕΣ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ Η’ ΛΙΓΩΤΕΡΟ 1.5 ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΩΤΕΡΑ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 1 ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΩΤΕΡΟ. ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΗ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΛΕΝΕ, «ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ, ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ» ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΚΟΣΚΩΤΑΔΕΣ) ΛΕΝΕ, «ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ, ΔΥΝΑΣΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ (ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΑΥΤΟΥΣ) ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Η’ ΑΥΛΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ»

Δρ. Π. Θ. ΠΑΠΠΑΣ

Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΗΠΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΟΥΜΕΝΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ «ΕΥΡΩ» ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΟΝΗΣ; Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ; ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΜΕΣΩΣ. ΣΤΟΝ ΑΘΕΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ. Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΝΑ ΒΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ. TO ΕΥΡΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΛΕΝΕ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΡΡΕΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΩΤΑΤΟ ΕΥΡΩ. ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.

Η ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ.
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: