Και κλάμα η κυρία ρε αδελφάκι μου ...

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

star
crctrs_9-2-2012

Την θυμάστε την Ιταλίδα υπουργό που έβαλε τα κλάματα όταν ανακοίνωνε τα σκληρά μέτρα στον Ιταλικό λαό ;


Έξαλλοι είναι λοιπόν οι Ιταλοί μετά την αποκάλυψη της «Corriere Della Serra»για την υπουργό Εργασίας, Έλσα Φορνέρο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Φορνέρο που έγινε γνωστή παγκοσμίως για το γεγονός ότι δάκρυσε την ώρα που ανακοίνωνε τα σκληρά μέτρα λιτότητας, είχε προλάυει να «βολέψει»  την κόρη της στο πανεπιστήμιο όπου εργαζόταν και η ίδια ! (σ.Μακ. σας θυμίζει κάτι ... Πάγκαλος , Λοβέρδος , Γερουλάνος κλπ )
Συγκεκριμένα, η κόρη της υπουργού, Σίλβια Ντεάλιο, 37 ετών, εργάζεται ως καθηγήτρια  γενετικής στο πανεπιστήμιο του Τορίνο, στο οποίο απασχολούνται τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας της, ο οποίος είναι γνωστός οικονομολόγος και δημοσιογράφος.
Όπως, μάλιστα, αναφέρει η «Corriere Della Serra», η Ντεάλιο είναι, επίσης, υπεύθυνη ερευνητικών προγραμμάτων του ιδρύματος Ηugef, το οποίο ασχολείται με την ανθρώπινη γενετική, ενώ, στο παρελθόν, έλαβε και πολύτιμες χρηματοδοτήσεις από το τραπεζικό ίδρυμα San Paolo, του οποίου αντιπρόεδρος ήταν πάλι… η μητέρα της!

Η Ντεάλιο, πάντως, απαντάει σε όλα αυτά λέγοντας ότι αφήνει να μιλήσει το βιογραφικό της, έστω κι αν κάποιοι την καταδίκασαν μόνο βάσει των όσων γράφονται στα μπλογκς.

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: