Άχρηστοι οι όλοι τους !

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

star

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 12 ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΤΣΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

Οι Ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, Εθνική και Alpha Bank, επισήμως πλέον και με πρόσφατο νόμο, απαγορεύεται να μεταφέρουν εμβάσματα και κεφάλαια προς τις μητρικές τράπεζες τους στην Ελλάδα!!!! 

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Τράπεζα της Αλβανίας ενέκρινε το νόμο αυτό, με τον οποίο, δεν θα επιτρέπεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και την Alpha Bank να μεταφέρουν κεφάλαιά τους στις μητρικές τράπεζες στην Ελλάδα.
 

Ο νέος τραπεζικός νόμος εγκρίθηκε στα τέλη του περασμένου έτους στο Κοινοβούλιο κατόπιν απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας, όπως προβλέπει η αλβανική νομοθεσία.
 

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να κάνει ασφαλέστερες τις καταθέσεις των Αλβανών στις τράπεζες, τοποθετώντας ουσιαστικά τις ελληνικές τράπεζες υπό την εποπτεία της Τράπεζας της Αλβανίας.....
 

Με το νόμο αυτόν, η Τράπεζα της Αλβανίας κόβει το δρόμο της εκροής κεφαλαίων από τα παραρτήματα των ελληνικών τραπεζών προς τις μητρικές τράπεζες.
 

Με τον τρόπο αυτόν, γράφει αλβανικό δημοσίευμα, διαχωρίζει η Τράπεζα Αλβανίας τον δεσμό των δύο ελληνικών τραπεζών με τις μητρικές στην Ελλάδα, ώστε να λειτουργούν όπως και οι τράπεζες της Αλβανίας.
 

Η εφαρμογή αυτής της διάταξης αναφέρεται συγκεκριμένα ως προς τις δύο ελληνικές τράπεζες και μελλοντικά, ίσως, εφαρμοστεί και σε άλλες τράπεζες, ωστόσο για τις ελληνικές τράπεζες κρίθηκε ως απαραίτητο μέτρο λόγω των οικονομικών δυσκολιών που διανύει η ελληνική πολιτεία μετά από μακρά περίοδο ύφεσης, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
 

ΤΗN ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 12 ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 10% ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: