οι Επικυρίαρχοι έχουν την δυνατότητα Να προγραμματίζουν δολοφόνους για να επιτύχουν τους στόχους τους

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

star


Η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας! - Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι


Αυτό το βίντεο του David Duke είναι ένα απο τα πιο αποκαλυπτικά βίντεο σχετικά με τα υπόγεια παιχνίδια που παίζουν οι Εβραίοι Επικυρίαρχοι.. Αποκαλύπτεται απο τα στοιχεία του βίντεο ότι ο δολοφόνος της Νορβηγίας Breivik κάθε άλλο παρα εθνικιστής ήταν.


Ήταν στην πραγματικότητα ένας προγραμματισμένος δολοφόνος...Όσο απίστευτο και αν ακούγεται σε πολλούς οι Επικυρίαρχοι έχουν αυτή την δυνατότητα.Να προγραμματίζουν δολοφόνους για να επιτύχουν τους στόχους τους.Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε στο μέλλον περισσότερο.


Όπως αποκαλύπτεται και στο βίντεο οι Σιωνιστές με αυτές τις δολοφονίες πέτυχαν ένα πολύ σημαντικό στόχο τόσο στην Νορβηγία όσο και στην Ευρώπη.Να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για τον κίνδυνο της ανόδου του Εθνικισμού και της αντιμετανάστευσης. Θυμηθείτε ότι πριν το τρομοκρατικό κτύπημα του Breivik η αστυνομία του Όσλο είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία με στοιχεία έλεγε οτι τα τελευταία 5 χρόνια όλοι οι βιασμοί στο Οσλο είχαν διαπραχθεί απο μετανάστες μη-Ευρωπαίους. Μετά το κτύπημα το θέμα των βιασμών απο αλλοδαπούς στην Νορβηγία θάφτηκε.


Όποιος παρακολούθησε προσεκτικά τις εξελίξεις θα είδε οτι όλες οι χώρες άρχισαν να πέρνουν μέτρα ενάντια σε όσους αντιτίθενται στην πολυπολιτισμικότητα και δηλώνουν πατριώτες..Ο πόλεμος παίζεται σε πολλά επίπεδα.Ο εχθρός μοιάζει αόρατος και χρησιμοποιεί ύπουλες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να στρέψει τους Ευρωπαίους σε συγκρούσεις μεταξύ τους και στην συνέχεια να φέρουν σε σύγκρουση τον Μουσουλμανικό με τον Χριστιανικό κόσμο μέσα στην Ευρώπη... 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: