Τελικά ένας Κασιδιάρης είναι λίγος !!! Τα ρεμάλια , οι προδότες , οι αλήτες αρχηγοί των κομμάτων παραδίδουν την Ροδόπη στους Τούρκους μέσω τούρκικο προξενείου

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

star


Είναι εθνική ντροπή και αυτοχειριασμός αυτό που πράττουν τα κόμματα στη Θράκη, καθώς ο φθηνός και τυφλωμένος μικροκομματισμός τους τα οδηγεί στο να παραδώσουν τον Νομό Ροδόπης στη «διοίκηση» του τουρκικού προξενείου.

 Δεν είναι υπερβολή, μια και μετά τα καλά αποτελέσματα που πέτυχαν με τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στους δυο νομούς, τώρα που έχει εκλείψει και το μπέρδεμα της σταυροδοσίας, οι προξενικοί δουλεύουν για να πετύχουν το απίθανο: η Ροδόπη να εκπροσωπείται από τρεις μουσουλμάνους βουλευτές και κανέναν χριστιανό.

Έτσι, μετά την εξόντωση του Γ. Πεταλωτή από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, λόγω της «παντοκρατορίας» του Α. Χατζηοσμάν, και την εκλογή του Α. Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εξουδετερωθεί η ΝΔ και έτσι να μην εκλεγεί βουλευτής ο Ε. Στυλιανίδης και η τρίτη έδρα του νομού να περάσει στον Ιλχάν Αχμέτ, που από τη ΝΔ πέρασε στη ΔΗΣΥ και κατέληξε τώρα στη ΔΗΜΑΡ.

Φαντασθείτε την εικόνα που θα δίνει η Θράκη μας και η Ροδόπη σε ξένους διπλωμάτες και διεθνείς οργανώσιμους, όταν θα μαθαίνουν ότι ο νομός έχει μια… χριστιανική μειονότητα που δεν εκπροσωπείται καν στη Βουλή...

Συγχαρητήρια σε όλα τα κόμματα, που για μια έδρα προσκυνούν τόσο εύκολα έναν μέτριο τούρκο διπλωματικό υπάλληλο, ο οποίος ανέλαβε να μοιράσει τις μειονοτικές ψήφους στους προστατευόμενούς του.

http://www.paron.gr/
το είδαμε εδώ

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: