Δεν είναι ανιστόρητος ο Ζακ Ρονκ ... ανιστόρητοι είναι οι δικοί μας οσφυοκάμπτες , Καπράλος και Κούβελος !

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

star
 
Η παμπόνηρη νυφίτσα , ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, μιλώντας στην χθεσινοβραδινή έναρξη της Ολυμπιάδας του Λονδίνου, είπε ότι "οι Ολυμπιακοί Αγώνες γύρισαν σπίτι τους" ... όμως και ο πιο άσχετος γνωρίζει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες γεννήθηκαν στην Ελλάδα . 


Το θέμα όμως δεν είναι αυτό . 
Το θέμα είναι γιατί οι υπερευαίσθητοι Έλληνες αντιρατσιστές που απέβαλλαν την Βούλα , τα  μέλη δηλαδή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ειδικότερα οι Καπράλος και Κούβελος , δεν αντέδρασαν
Θεώρησαν ανάξια λόγου την φράση που άκουσαν μερικά δισεκατομμύρια άνθρωποι ;
Θεώρησαν πως οι αγώνες αυτοί δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά κάτι άλλο ;
Ή τελικά είναι ανιστόρητοι και άρα ανίκανοι να υπηρετήσουν το θεσμικό τους ρόλο ;  

Το ιστολόγιο ***ΜΑΚΕΔΩΝ*** έχει την πεποίθηση πως οι αγώνες αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν το αθλητικό ιδεώδες του Ολυμπισμού ούτε κατά το ελάχιστο . Όμως όταν γίνεται αναφορά στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων , αυτή η αναφορά πρέπει να είναι σαφής και δίχως ικμάδα αμφισβήτησης από κανέναν ανιστόρητο . 

Θα πρέπει να γνωρίζει ο πολύς νυφιτσοΖακ Ρογκ πως δεν πρόκειτε για αγώνες πισωγλέντηδων , οι οποίοι πράγματι έλκουν την καταγωγή τους στην Μ. Βρετανία και στην εβραϊκή του ράτσα

Κατά τα άλλα από μας η ευχή είναι μία  : άντε γαμηθεείτε ρε ρεμάλια όλοι σας ... άντε γαμηθείτε ... 

 
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Θεοδόσιος - Theodosios είπε...

Ουδείς εκών ΄κακός΄, όμως..και ουδείς άκων "αμνός"
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γύρισαν σπίτι τους!
Το είπε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που εδρεύει στην Λοζάννη τι το περίεργο αλήθεια ;
Το φως το λαμβάνουν από αλλού βέβαια από την εποχή του Χιτλερικού Ράιχ, άλλη πρωτοτυπία και αυτή, στην αρχαιότητα δεν παίζανε με την φωτιά ήταν όλοι τους φωτιά για γνωστές αναγκαία απέριττες αξίες και απαραίτητες αρετές σε καθημερινή έκφρασή τους.
Δεν είναι καθόλου περίεργο το ότι είναι στο σπίτι τους: Εκεί δεν ασχολήθηκε κανένας τους με το Ευρώ, γιατί ήταν γνωστό τι ρόλο θα έπαιζε. Άλλωστε η επονομαζόμενη και αυτή μάλιστα Ελληνοπρεπώς ως Ευρώπη, αποκαλεί αδιαμαρτύρητα τον νότο της PIGS, ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ.
Άλλο βέβαια η αγριότητα aggression άλλο ο υπαρκτός πειθαναγκασμός και άλλο η πειθαρχεία πολιτισμού.
Η εποχή της διανόησης έχει κουτρουβαλήσει στα πόδια του χρηματοπιστωτικού νομισματικού, όμως πάντα ως νόμος, νέμω, νομίζω, ανταξιακού συστήματος αν και σε έκπληξη της Μέρκελ… οι Έλληνες μειδιούν.
Αριστόβουλος