Τελικά όλα τα σκατά την ίδια βρώμα και δυσωδία εκπέμπουν ! Λαμόγια όλοι τους .

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

star

 Ποιοί τα έπαιρναν από την ΚΥΠ. Με αμοιβή-μαμούθ ο Μιχαλολιάκος


Αίσθηση προκαλεί απόρρητο έγγραφο της ΚΥΠ (νυν ΕΥΠ) που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των Wikileaks και δεν έχει απορριφθεί επισήμως.

Το έγγραφο αποτελεί πρόταση έγκρισης μισθολογικής δαπάνης για τους έκτακτους συνεργάτες του κλάδου.

 Τα ευρήματα από το έγγραφο είναι δυο, αφενός ποιοί είναι οι μισθοδοτούμενοι της κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφορίών και αφετέρου τα ποσα που ελάμβαναν.

Σύμφωνα με το έγγραφο οι μισθοί όλων των συνεργατών ήταν έως και 10πλάσιοι του μέσου μισθό στην Ελλάδα την εποχή 1980-82.

 Οπερ σημαίνει ότι οι μισθοδοτούμενοι "πατριώτες" απομυζούσαν τη χώρα από το 1980 προσφέροντας αδιευκρίνιστες υπηρεσίες "πρακτόρων" πληροφοριών.

Αν η υπόθεση διερευνηθεί διεξοδικά και σε βάθος και δεν περιοριστεί σε επιδερμική προσέγγιση ενδέχεται να προκύψουν σημαντικά ευρήματα για το ρόλο ανθρώπων των Media και της πολιτικής καθώς και για τη διαχρονική διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

 Στο συγκεκριμένο έγγραφο πάντως φαίνεται ότι ο... πατριώτης επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ελάμβανε μηνιαίο μισθό 120,000 δραχμές όταν ο μέσος μισθός ήταν μεταξύ 12-15,000 δραχμών. 


Στο ίδιο έγγραφο προκύπτει ότι μισθοδοτούμενος της ΚΥΠ ήταν και ο Κ. Πλεύρης και μάλιστα υψηλόμισθος, λαμβάνοντας μηνιαίως 200,000 δραχμές.

Επίσης ο πρόεδρος του ΕΝΕΚ (εθνικιστική νεοναζιστική οργάνωση) και εν συνεχεία στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πολύδωρος Δάκογλου, ο οποίος μισθοδοτούνταν με 92,000 δραχμές.

Ο εκδότης, καναλάρχης και προσφάτως καταδικασθής για υποθέσεις εκβιασμών Γρηγόρης Μιχαλόπουλος με μισθό 180,000 δραχμές. 

Στον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της ΓΣΕΕ για την εποχή, με βασικό μισθό 10.840 δραχμές...

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥ

πηγή
star

1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Να σημειώσουμε πως το έγγραφο έχει κριθεί πλαστό από τη δικαιοσύνη στο παρελθόν λόγω ανυπαρξίας του ονόματος του υπογράφοντος ταγματάρχη.

Αν είναι πλαστό ζητούμε συγνώμη από τον Μιχαλολιάκο
και δεσμευόμαστε να τον στηρίξουμε στις επόμενες εκλογές .