Σκεφτόταν επί επτά χρόνια τι ψέμα θα μας πει ! Άντε να δούμε ...

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

star

 mpenaki papoylias
Η κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη πριν 7 χρόνια, στις 08/02/2005 πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων τότε, κατά την ορκωμοσία του Κάρ. Παπούλια,ως προέδρους της ελληνικής Δημοκρατίας έκανε μια προφητική, όπως αποδείχτηκε, προσφώνηση κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

 Είχε πει τότε στον Καρ. Παπούλια :

«ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».

 

Η κ. Μπενάκη ουδέ ποτέ έδωσε εξηγήσεις πώς γνώριζε τι θα συμβεί στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα (Κυριακή 26/08/12) η κυρία Μπενάκη είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Ουίλς στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 (10-12το πρωί) και θα της ζητηθεί να δώσεις σχετικές εξηγήσεις.

 Στο πάνελ της εκπομπής θα μετέχουν και οι Β. Καπερνάρος, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γ. Κασιμάτης, συνταγματολόγος, Κ. Βαξεβάνης, δημοσιογράφος και ο Σπύρος Καρατζαφέρης από το spirospero.gr.

 Ίσως σήμερα μετά από 7χρόνια να λυθεί ο γρίφος και να αποκαλυφθούν πολλά πάντως η συζήτηση αναμένεται εκρηκτική αν λάβουμε υπόψη μας το πάνελ της εκπομπής.

πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: