Να τον χώσουν ένα παλούκι στον κώλο και να τον δέσουν στην πλατεία συντάγματος ... να του κόψουν τ΄αρχιδ... και να τα καρφώσουν στα μάτια του ... και τα ίδια να κάνουν σε κάθε γαμημένο λαθρολάγνο (ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ)... μπορώ να σκεφτώ πολλά ακόμη που να ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα ...

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

star
 

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες "ξερνάει" ο 21χρονος Πακιστανός που ομολόγησε ότι επιτέθηκε να βιάσει τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο και όταν αυτή αντιστάθηκε προσπάθησε να την δολοφονήσει κτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια.
Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά τη μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά, όπως είπε, σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι να τη βιάσει.

Όταν αυτή αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια εκτός ελέγχου άρχισε να την χτυπάει με απίστευτη μανία στα βράχια. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σημείο, χωρίς να τον δει κανείς.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες σε σπίτι παράνομα διαβιούντων στην Ελλάδα αλλοδαπών και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Γνωρίζοντας πως ο δράστης έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη βοήθεια του εργοδότη του ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο που τον πήγε πριν μερικά χρόνια στην Πάρο και αυτός με τη σειρά του, στα άτομα με τα οποία ο νεαρός είχε επαφές…

Κλιμάκιο της Αστυνομίας παρακολουθούσε διακριτικά το διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ παράλληλα μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν το στίγμα του τηλεφώνου του… Κάτι που έγινε την Παρασκευή.
Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και προσήγαγαν άλλα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής στη ΓΑΔΑ. Και αυτοί, όπως και ο 21χρονος, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην κακοποίηση της μικρής μαθήτριας, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

H δηλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρήστος Μανούρας, τόνισε: «H Ελληνική Αστυνομία, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου. Από την πρώτη στιγμή είχαν μεταβεί στην Πάρο, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κλιμάκια Αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, είχαν ληφθεί και δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης».

»Οι αστυνομικές έρευνες, μεταξύ των άλλων, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις. Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

»Ένας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο είκοσι ενός έτους Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης. Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον εισαγγελέα Σύρου».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
star

2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο:

Unknown είπε...

ΠΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΛΟΔΑΠΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Τους έχω γραμμένους στο κομουνιστικό μου κάκαλο !!!