ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ; ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ !!!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

star

 

Ξεβράκωτοι,ήρθατε στην Πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσετε και μας απειλείτε με πόλεμο ;;; Να κάνετε πόλεμο στην πατρίδα σας και να την ελευθερώσετε ρε μογγολάκια . 

Εδώ είναι Ελλάδα γαμώ το αίμα σας και άμα θέλετε πόλεμο θα τον έχετε κουφάλες. Γι΄αυτήν την μέρα ζούμε πλέον ... για να κάνουμε αυτό που δεν κάνατε εσείς στην πατρίδα σας , ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Να βγουν και να πάρουν θέση τα λαμόγια του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της ΔΗΜΑΡ και η δυο "μεγάλοιαπατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ . 

ΥΓ. Γιατί εν πάση περιπτώσει δεν συμφωνείτε ρε αλιτήριοι να τους στείλετε πίσω και όσα χρήματα ξοδεύει η χώρα γι΄αυτούς - και είναι πάρα πολλά δις ευρώ , πάνω από 15 - να τα στείλει για ένα , δύο χρόνια στην χώρα τους ώστε να τους βοηθήσει εκεί και όχι να καταστρέψει και εδώ την πατρίδα μας . Είναι τόσο απλό ... Αλλά εσείς στο κεφάλι σας μέσα έχετε σκατά αντί για μυαλό ... εκτός αν τα αρπάξατε όλοι σας κουφάλες ... αλλά ένα πράγμα να θυμάστε ... η Νέμεσις δεν ξεχνά ... βαρύς θα πέσει ο πέλεκυς ... 


star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: