Πολίτες κομματόσκυλα , δίνουν άλλοθι στην κουραδομηχανή που φέρει το όνομα Πάγκαλος

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

star

 

Στην ηλεκτρονική σελίδα http://mazi-ta-fagame.gr , που λέγεται πως είναι του χοντροπάγκαλου , έτρεξαν τα διάφορα κομματόσκυλα να δώσουν άλλοθι στον σαπιοκοιλιά , δημοσιοποιώντας κάποιες δήθεν ιστορίες για παρανομίες ή καταχρήσεις  δημόσιων υπαλλήλων . Ακόμα ακόμα , και να ήταν αληθινές οι ιστορίες τους δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν το τεράστιο χρέος της Ελλάδος .

 Μόνο την τελευταία δεκαετία πληρώσαμε περι τα 550 δις ευρώ και άλλα τόσα είμαστε χρεωμένοι . Πάνω από 1 τρίς το χρέος δηλαδή μόνο την τελευταία δεκαετία . Για βάλτε και άλλα 28 χρόνια μετά την μεταπολίτευση ... επιεικώς , πάνω από 2 τρις ευρώ που σημαίνει πως ο κάθε Έλληνας (10 εκ. ψυχές) έφαγε πάνω από 200.000 ευρώ ! Δηλαδή εγώ με την οικογένειά μου φάγαμε 1.200.000 ευρώ !!! Ε όχι ρε πούστη χοντρέ δεν τα φάγαμε μαζί . Εργάζομαι από το ΄80 και πέρσι  έπαθα έμφραγμα από την στεναχώρια και το άγχος που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου , και μέχρι σήμερα πάω από ρύθμιση σε ρύθμιση για να μην χάσω το βιός μου ... κατάλαβες γαμημένε σκατόχοντρε προδότη ;

Σάλτα και γαμήσου τώρα , γαμώ το μυαλό σου , λαμόγιο ... κλεφτρόνια του κερατά όλοι σας ...


Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν έστειλα το παρακάτω σχόλιο στην  σελίδα του  http://mazi-ta-fagame.gr :

"Γιατί να στείλουμε ιστορία ρε χοντρέ ; Για να σου δώσουμε άλλοθι ; Όχι ρε , μόνοι σας τα φάγατε !
 

Μόνοι σας ρε λαμόγια ! Και το κάποιο ξεροκόμματο που πετάξατε στον επαίτη Έλληνα πολίτη δεν σας νομιμοποιεί να τον ενοχοποιήσετε  .

 Λυπάμαι αυτούς που έτρεξαν να στείλουν τις δήθεν ιστορίες τους και δεν καταλαβαίνουν πως είναι αρωγοί στο έγκλημα που διαπράξατε όλοι εσείς οι δήθεν σωτήρες του έθνους . 

Προδότες όλοι σας , προσκυνημένοι αλήτες ... άντε γαμηθείτε όλοι σας ."

Ε  λοιπόν αν το βρείτε πουθενά εσείς , πείτε το και σε μένα ... απλά δεν δημοσιεύθηκε ... λογοκρίθηκε !

Έβαλε και δημοσκόπηση ο μαλάκας ... δείτε
Είναι δυνατόν ! Α ρε κοπρίτες  αλιτήριοι , προδότες από κούνια όλοι σας , από πάππου προς πάππου ... δωσίλογοι και προδότες ... και εσύ χοντρέ έχεις το στίγμα από τον παπούλη σου τον δωσίλογο ...

Άντε γαμήσου λοιπόν χοντρέ μαζί με το σινάφι σου  , άντε γαμήσου ...
 star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: