Για πρώτη φορά η Αστυνομία χρησιμοποίησε λέιζερ κατά διαδηλωτών -Βίντεο

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

star
 


Είχαμε πει πριν 2-3 βδομάδες για το υπερόπλο λέιζερ που θα τυφλώνουν τους διαδηλωτές και σήμερα είδαμε στο μπλοκ ellada-kupros να πραγματοποιούν την πρώτη δοκιμή , δυστυχώς ! Το μπλοκ μας εκφράζει την αηδία του στο φασιστικό κατεστημένο . Δεν έχουν χρήματα για τους άπορους και τους άστεγους αλλά έχουν για αγορές κατασταλτικών όπλων ...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Για πρώτη φορά η Αστυνομία (NWO) χρησιμοποίησε λέιζερ κατά διαδηλωτών -Βίντεο

Είναι μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει άνδρα των δυνάμεων της Αστυνομίας να κάνει χρήση λέιζερ εναντίον των διαδηλωτών στο Σύνταγμα χθες κατά τη διάρκεια των ταραχών.
Το στιγμιότυπο είναι από την zougla που είχε χθες ζωντανή σύνδεση με το Σύνταγμα.
Οι δύο διμοιρίες εφορμούν από το στενό του Υπουργείου Οικονομικών για να περιορίσουν τα επεισόδια στη πλατεία Συντάγματος.

Ο άνδρας των ΜΑΤ χρησιμοποιεί συσκευή λέιζερ για να τυφλώσει τους διαδηλωτές.Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λέιζερ εναντίον ταραχοποιών.

Για την ιστορία,ο άνδρας των ΜΑΤ χρησιμοποιούσε το λέιζερ εναντίον των διαδηλωτών σε κάθε ευκαιρία που έβρισκε,από το στενό που βρισκόταν η διμοιρία(άλλες φορές εγκλωβισμένη,άλλες όχι) μέχρι και στις εφορμήσει που έκαναν εναντίων των γνωστών αγνώστων.

Είναι προφανές ότι η Αστυνομία πρέπει να έχει προμηθευτεί αυτού του είδους τα λέιζερ, που τουλάχιστον εγώ τα είδα για πρώτη φορά.Να σημειώσω εδώ ότι δεν πρέπει να είναι το SMU 100 που ως γνωστόν χρησιμοποιούν Αστυνομικές δυνάμεις του εξωτερικού,γιατί το SMU 100 είναι ολόκληρο όπλο!!Αυτό φαίνεται να είναι κάποια συσκευή λέιζερ που μπορεί να το κρατήσει με το ένα χέρι ο αστυνομικός των ΜΑΤ.Εκτός και αν πρόκειται για κάποια μικρότερη συσκευή που τη χρησιμοποίησε ο Αστυνομικός από μόνος του..αλλά μου φαίνεται σχεδόν απίθανο!!Το λογικό είναι ότι πρέπει να υπήρχε εντολή για να χρησιμοποιηθεί τέτοιου είδους όπλου. 

Δείτε στο πρώτο βίντεο το λέιζερ που έχει η Βρετανική Αστυνομία(δεν είναι ίδιου τύπου με αυτό που χρησιμοποιεί ο άνδρας των ΜΑΤ στη φωτογραφία)
Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε μια συσκευή που μοιάζει με το λέιζερ που χρησιμοποιεί ο άνδρας των ΜΑΤ στη φωτογραφία.
Σε κάθε περίπτωση δεν ρίχνουμε το ανάθεμα στον άνδρα των ΜΑΤ,απλά σημειώνουμε ότι η Αστυνομία σιγά σιγά περνάει σε ένα άλλο τρόπο αντιμετώπιση του πλήθους και των ταραχοποιών στοιχείων που κρύβονται μέσα σε αυτό.

Ο σιδερένιος φράχτης,το όχημα νερού που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ.(χθες ήταν στο Μαξίμου παρκαρισμένο) και το λέιζερ που είδαμε χθες είναι η απόδειξη ότι η αστυνομία με δειλά βήματα αναβαθμίζεται σε κάποιο βαθμό!!Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά...50 καμμένα κτίρια και 150 λεηλατημένα μαγαζιά,100 τραυματίες αστυνομικοί και ΜΟΝΟ 75 συλλήψεις δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις τάξεις της Αστυνομίας
(Ή ΔΟΛΟΣ)πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: