Πουτανογέννες ... αυτός είναι ο επιθανάτιος ρόγχος σας ...

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

star


Απαγορεύτηκε τελικώς  με απόφαση του Αττικάρχη (Κων/νος Μιχαιρίνας - για να ξέρετε το όνομά τουη διανομή τροφίμων στους άπορους Έλληνες από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, η οποία επρόκειτο να γίνει στο πλαίσιο συγκέντρωσης του κόμματος, αφού προηγουμένως ο δήμαρχος της Αθήνας Γ.Καμίνης είχε απαγορεύσει αυτή καθ'αυτή την διανομή τοφίμων!
 
Η απόφαση της ΓΑΔΑ έχει ως εξής «Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής,  δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα  έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».
 
Φυσικά η απόφαση αυτή είναι βγαλμένη από τα έργα και τις ημέρες ολοκληρωτικών καθεστώτων, καθεστώτα που υποτίθεται όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" καταριώνται, αλλά εφαρμόζονται "a la cart" όταν το σύστημα νιώθει ότι κινδυνεύει...
 
Φαντασθείτε σε ο οποιοδήποτε άλλο κόμμα π.χ. το ΚΚΕ που επίσημα δεν αναγνωρίζει την συνταγματική δημοκρατία της χώρας να απαγόρευαν κατ'αρχήν διανομή τροφίμων και εν συνεχεία να απαγόρευαν και συγκέντρωσή του, τι θα είχε συμβεί.
 
 
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης είχε τονίσει ότι η διανομή τροφίμων «μόνο για Ελληνες» είναι«παράνομη και πολιτικά απαράδεκτη» και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, προφανώς δεν τον ενδιαφέρει ποσώς για του Ελληνες πολίτες που τον ψήφισαν κιόλας για να εκελγεί, αν έχουν να φάνε.
 
Παράλληλα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας καταφέρθηκε και αυτός με επιθετικές δηλώσεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου
 
Παρά την απαγόρευση του συσσιτίου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος επιμένει στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και για τον σκοπό αυτό στην πλατεία Αττικής θα παραβρίσκεται απόψε Τετάρτη σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Η διανομή τροφίμων στους άπορους που είχε επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα στην πλατεία Συντάγματος, παρά την απαγόρευση από τον δήμο Αθηναίων, σημειώθηκαν επεισόδια με την αστυνομία, που απέτρεψε την πραγματοποίηση του.
Eίναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα που απαγορεύεται συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου μετά το "κόκκινο" που άναψε η κυβέρνηση στο φεστιβάλ της Νεολαίας του κομματος στην Καλαμάτα.
Είναι προφανές ότι το - αποδεδειγμένα - άρρωστο σύστημα είναι πανικοβλημένο από τα δημοσκοπικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου (υπάρχουν ετιρείες δημοσκοπήσεων που θεωρούν ότι το ποσοστό του κόμματος είναι πάνω από το 15% αυτή την στιγμή) και προβαίνει σε κινήσεις πανικού...
 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΥΓ. Ελπίζω πως όσοι  τον ψηφίσατε να πεινάτε σήμερα μαζί με τις οικογένειές σας ...

ΥΓ. Στις 6μμ στον σταθμό Λαρίσης η διανομή τροφίμων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: