Ο προφήτης (sic!) Μωάμεθ ήταν παιδεραστής ! Είχε παντρευτεί την εξάχρονη Aisha .

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

star
 
 Τα στοιχεία ; Ακλόνητα ! Ας δούμε μερικά απ΄αυτά :

- Η Aisha διηγήθηκε πώς ο προφήτης την νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν έξι ετών, και συνευρέθηκε μαζί της συζυγικά όταν εκείνη ήταν εννέα ετών. Μετά εκείνη έμεινε μαζί του εννέα χρόνια . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5133. Επίσης 5134.)
- Έμεινε εκεί επί δύο χρόνια περίπου και μετά νυμφεύθηκε την Aisha όταν εκείνη ήταν κορίτσι μόλις έξι ετών, και ολοκλήρωσε τις συζυγικές τους σχέσεις όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002) αριθ. 3896.)
- Ο Urwa αφηγήθηκε: Ο Προφήτης το συνέταξε (το γαμήλιο συμφωνητικό) με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν εκείνη έγινε εννέα ετών . (Sahih Al-Bukhari, μετάφραση Δρ. Muhammad Matraji, (New Delhi: Islamic Book Service, 2002), αριθ. 5158)
- Η Aishaαναφέρει: Ο Απόστολος του Αλλάχ με νυμφεύθηκε όταν ήμουν έξι ετών, και με πήρε μέσα στο σπίτι του όταν έγινα εννέα ετών.
(Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ. 3310.)

- Η Aishaανέφερε πως ο Απόστολος του Αλλάχ ην νυμφεύθηκε όταν εκείνη ήταν επτά ετών, και πως την πήγαν στο σπίτι του σαν νύφη όταν έγινε εννέα ετών, και οι κούκλες της ήταν μαζί της. Και πως όταν εκείνος απεβίωσε, εκείνη ήταν δεκαοκτώ ετών . (Sahih Muslim, μετάφραση Abdul Hamid Siddiqi, αριθ.3311)
Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Μωάμεθ ήταν παιδεραστής ...

Τώρα το γιατί την παντρεύτηκε ... ε , ήταν θέλημα αλλάχ !
- Η Aisha αφηγήθηκε πως ο Προφήτηςτης είχε πει: «Σε είχαν παρουσιάσει μέσα σε όνειρό μου δύο φορές. Σε είδα ζωγραφισμένη σε ένα κομμάτι μετάξι και κάποιος μου είπε , «Αυτή είναι η σύζυγός σου». Όταν ξεσκέπασα την ζωγραφιά, είδα πως ήταν η δική σου μορφή. Είπα: «Αν αυτό είναι από τον Αλλάχ, τότε ας γίνει.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5078.)
Και αν κατάλαβα καλά η Aisha ήταν κόρη του αδελφού του ?!
- Ο Προφήτηςζήτησε από τον Abu Bakr το χέρι της Aisha σε γάμο. Ο Abu Bakr του είπε: «Μα, αφού είμαι αδερφός σου.» Ο Προφήτης του είπε: «Είσαι όντως ο αδερφός μου, σύμφωνα με την θρησκεία του Αλλάχ και το Βιβλίο του, όμως εκείνη είναι νόμιμο να την νυμφευθώ.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 5081)
Τώρα σχετικά με τα καθήκοντα της Aisha ... ε δεν ήταν και τιποτε το ιδιαίτερο ...
- Ο Sulaiman bin Yasar αφηγείτο: «Την ρώτησα την Aishaσχετικά με τα ρούχα τα λερωμένα με σπέρμα. Εκείνη μου είπε: «Συνήθως το ξέπλενα από το ένδυμα του Απόστολου του Αλλάχκαι εκείνος μετά πήγαινε για προσευχή, με τα σημάδια του νερού ακόμα ορατά.» (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 230)
- Η Aisha έλεγε: Σε περίπτωση που το έβλεπες ήταν αρκετό αν απλώς πλενόταν εκείνο το σημείο, και, σε περίπτωση που δεν το είχες δει, τότε ήταν αρκετό να ραντίσεις εκείνο το σημείο με νερό, επειδή, όποτε τυχόν το παρατηρούσα πάνω σε ρούχο του Αγγελιοφόρου του Αλλάχαπλώς το έξυνα να φύγει από το ρούχο και εκείνος έκανε προσευχή καθώς το φορούσε. (Sahih Al-Bukhari, αριθ. 566)
- Η Aisha αφηγήθηκε: «Συνήθιζα να πλένω το σπέρμα από τα ρούχα του Προφήτηαλλά ακόμα και τότε, πάλι παρατηρούσα ένα ή δύο κηλίδες να υπάρχουν πάνω στα ρούχα του».(Sahih Al-Bukhari, αριθ. 232 )


star