Ποιός πραγματικά ήταν ο "ήρωας" Βελουχιώτης ...

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014



Διαβάστε τα φρικιαστικά βασανιστήρια του κομμουνιστή "ήρωα" Άρη Βελουχιώτη στους συμπατριώτες του .

- Με πυρωμένες βελόνες μου τρυπούσαν τα πόδια μου , για να μαρτυρήσω !!
- Του είχαν τρυπήσει το διάφραγμα της μύτης , με βελόνα, και του πέρασαν έναν κρίκο  με σπάγκο και τον τραβούσαν ... "εμπρός Μάρκο (=αρκούδα)  πάμε περίπατο ...

Διαβάστε από εδώ ...

Ναζί ο Γρηγόρης Λαμπράκης ; Δυστυχώς ναι !

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014


Ο Γρηγόρης Λαμπράκης χαιρετούσε ναζιστικά και χρησιμοποιούσε το Heil Hitler και οι Γλέζος, Θεοδωράκης ήταν μέλη της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά!!!

 Πως θα ηχούσε στα αυτιά σας εάν ακούγατε πως ο Γρηγόρης Λαμπράκης χαιρετούσε ναζιστικά χρησιμοποιώντας μάλιστα σε ιδιόχειρα σημειώματά του το σύνθημα Heil Hitler;

 

 Ποιος αλήθεια θα μπορούσε να πιστέψει πως εν έτει 1940, ο ήρωας της Αριστεράς χρησιμοποιούσε σε ιδιόχειρα σημειώματά του το σύνθημα Heil Hitler;

Η αλήθεια αποτυπώνεται στα παρακάτω φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν το Ιερό Τέρας των απανταχού Κομμουνιστών στην Ελλάδα, να χαιρετάει όντως ναζιστικά και να κλείνει σε γράμμα που είχε στείλει από τη Γερμανία όπου βρισκόταν το 1936 στη φίλη του με το Heil Hitler!!!

 

 Σημειώνεται πως εκείνη την εποχή πρέπει να ήταν της μόδας ο... φασισμός, αφού δύο ακόμη μετέπειτα φανατικοί υποστηρικτές της Αριστεράς, ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης, ήταν μέλη της Ε.Ο.Ν (Εθνική Οργάνωση Νεολαίας του Μεταξά) και προφανώς και εκείνοι χαιρετούσαν ναζιστικά!

πηγή

ΑΘΗΝΑ : ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ - Τα θαμμένα αγάλματα του πολέμου

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014



Επί έξι μήνες πριν από την εισβολή των Γερμανών μια ομάδα από εργάτες και αρχαιολόγους έσκαβε τα δάπεδα του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για να θάψει εκεί ό,τι πολυτιμότερο έχει η Αθήνα: τους κούρους και τις ληκύθους της.
Την Κυριακή 27 Απριλίου 1941 τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής κατέλαβαν την Αθήνα. Την επομένη, νωρίς το πρωί, οι Γερμανοί αξιωματικοί που ανέβηκαν με φόρα τα μαρμάρινα σκαλιά του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου διαπίστωσαν με έκπληξη ότι παραλάμβαναν ένα κτίριο άδειο.
Δεν βρήκαν πουθενά ούτε ίχνος από τα χιλιάδες πολύτιμα εκθέματα που κοσμούσαν το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας τα προηγούμενα εξήντα χρόνια της λειτουργίας του. Αντί για αγάλματα, στέκονταν μπροστά τους παγωμένοι και ανέκφραστοι οι λιγοστοί αρχαιολόγοι και οι φύλακες που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα.

Από την προετοιμασία απόκρυψης των επιτύμβιων γλυπτών του Μουσείου. (Φωτογραφικό Αρχείο Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου).

Στις επίμονες ερωτήσεις τους, εκείνοι απάντησαν σιβυλλικά, ότι τα αρχαία είναι εκεί όπου όλοι γνωρίζουν, κάτω από τη γη. Και είναι αλήθεια ότι τα αρχαία είχαν μόλις επιστρέψει ξανά στο χώμα, δηλαδή στη μοναδική κιβωτό του κόσμου στην οποία θα μπορούσαν να παραμείνουν ασφαλή.
Magnify Image
Η απόκρυψη του Κούρου του Σουνίου ΕΑΜ 2720 στο όρυγμα που είχε διανοιχθεί μπροστά από το βάθρο του. (Φωτογραφικό Αρχείο Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου)


Η εύθραυστη ευρωπαϊκή τάξη του Μεσοπολέμου ήταν αισθητή στις ελληνικές κυβερνήσεις πολύ καιρό πριν από την κήρυξη του πολέμου. Από το 1937 η κυβέρνηση Μεταξά είχε ξεκινήσει αλληλογραφία με τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων του υπουργείου Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, προκειμένου να εκπονηθεί από κοινού ένα πλήρες σχέδιο διαφύλαξης των αρχαίων από τις αεροπορικές επιδρομές και από το ενδεχόμενο των οδομαχιών εντός των πόλεων.
Στην επίμονη απαίτηση του κράτους να συνταχθούν κατάλογοι και να ταξινομηθούν τα αρχαία σε κατηγορίες με βάση τη σπουδαιότητά τους οι αρχαιολόγοι της Υπηρεσίας υποστήριζαν σταθερά ότι δεν υπήρχε δυνατότητα επιλογής και ότι όλα τα αρχαία (εκτεθειμένα και αποθηκευμένα) έπρεπε να διασωθούν σε περίπτωση πολέμου.
Μάλιστα, ο Νικόλαος Κυπαρίσσης, Έφορος Αρχαιοτήτων Αθηνών (Αττικής και Μεγαρίδος εκτός Πειραιώς), σε εμπιστευτική του έκθεση προς το υπουργείο στις 11 Αυγούστου 1937 αναφέρει ότι, αντί να δαπανηθούν μεγάλα ποσά για την κατασκευή καταφυγίων για ορισμένα από τα αρχαία, θα ήταν προτιμότερο να μεταφερθούν σε νέους χώρους φύλαξης, ασφαλείς από φωτιά και βομβιστικές επιθέσεις, σε κηρυγμένες «αρχαιολογικές πόλεις», οι οποίες με διεθνείς συμβάσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιερές και απαραβίαστες.
Και υπέδειξε την περιοχή της Ακρόπολης ως μία από αυτές.
Ωστόσο, η πραγματικότητα διέλυσε τις ελπίδες και τις λιγοστές αμφιβολίες για το επερχόμενο κακό. Οι προετοιμασίες για την αντιμετώπιση του κινδύνου των καταστροφών εντείνονταν με την πάροδο του χρόνου. Στις 18 Ιουνίου 1940 ο υφυπουργός Παιδείας Ν. Σπέντζας ανακοίνωσε με εμπιστευτικό του έγγραφο ότι «Από σήμερον απαγορεύομεν την χορήγησιν κανονικών αδειών, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργικού Συμβουλίου».
Με την κήρυξη του πολέμου τέσσερις μήνες μετά, η Αρχαιολογική Υπηρεσία αντέδρασε αστραπιαία. Με έγγραφό της στις 11 Νοεμβρίου 1940 που απεστάλη σε όλες τις τοπικές διευθύνσεις, εξέδωσε ειδικές τεχνικές οδηγίες «διά την προστασίαν των αρχαίων των διαφόρων μουσείων από τους εναερίους κινδύνους». Σε αυτές προβλέπονταν δύο τρόποι ασφάλισης των ογκωδών και μη μετακινήσιμων εκθεμάτων.
Ο πρώτος ήταν «διά της περικαλύψεως του αγάλματος διά γαιοσάκκων, αφ’ ου προηγουμένως τούτο περιβληθή δι’ ενός ξυλίνου ικριώματος επενδεδυμένου διά σανίδων ως το υπόδειγμα» και ο δεύτερος, που προκρίθηκε ως αποτελεσματικότερος, με την κατάχωση των αγαλμάτων εντός του δαπέδου της αίθουσας ή στην αυλή του μουσείου ή σε περιφραγμένες αυλές και υπόγεια δημόσιων ιδρυμάτων.
Η μέθοδος της κατάχωσης, μάλιστα, δινόταν με κάθε λεπτομέρεια. Τα αγάλματα έπρεπε να αποτεθούν στον πυθμένα του ορύγματος που ήταν επενδεδυμένο με οπλισμένο σκυρόδεμα, σε οριζόντια θέση (σαν νεκρά σώματα σε τάφο), να καλυφθούν με αδρανή υλικά και το όρυγμα να σφραγιστεί με πλάκα τσιμέντου. Για τα χάλκινα και για τα πήλινα προβλεπόταν η φύλαξη εντός κιβωτίων επενδεδυμένων με κερόχαρτο ή πισσόχαρτο για τον φόβο της υγρασίας.   Ένα από τα ορύγματα με τα αμήχανα πλήθη των αγαλμάτων.
Magnify Image
Ένα από τα ορύγματα με τα αμήχανα πλήθη των αγαλμάτων.

Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σήμανε συναγερμός.
Με υπουργική απόφαση συστάθηκε η Επιτροπή Απόκρυψης και Ασφάλισης των εκθεμάτων του, με επικεφαλής τρεις Αρεοπαγίτες και μέλη τον γραμματέα της Αρχαιολογικής Εταιρείας Γεώργιο Οικονόμο, τον προσωρινό διευθυντή του μουσείου Αναστάσιο Ορλάνδο, τον καθηγητή Σπυρίδωνα Μαρινάτο, τους εφόρους Γιάννη Μηλιάδη και Σέμνη Καρούζου, την επιμελήτρια Ιωάννα Κωνσταντίνου και ορισμένους μηχανικούς και αρχιτέκτονες του υπουργείου.
Στην ομάδα προστέθηκαν και εθελοντές, όπως ο διευθυντής του Αυστριακού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Otto Walter, ο Βρετανός αρχαιολόγος Allan Wace και o ακαδημαϊκός Σπύρος Ιακωβίδης, που ήταν τότε πρωτοετής φοιτητής Αρχαιολογίας. «Πολύ πρωί, πριν να δύσει η σελήνη, συγκεντρώνονταν στο μουσείο όσοι είχαν αναλάβει την εργασία τούτη. Νύχτα έφευγαν το βράδυ για να πάνε στα σπίτια τους» γράφει χαρακτηριστικά η Σέμνη Καρούζου.
Η φύλαξη των γλυπτών γινόταν ανάλογα με το μέγεθος και τη σημασία του καθενός. Τα μεγαλύτερα από αυτά παρατάσσονταν όρθια σε βαθιά ορύγματα που είχαν ανοιχτεί στα δάπεδα των βόρειων αιθουσών του μουσείου, το οποίο ήταν, άλλωστε, θεμελιωμένο πάνω στον μαλακό βράχο. Για την κάθοδο των αγαλμάτων στα ορύγματα χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδιοι ξύλινοι γερανοί, τους οποίους χειρίζονταν αδιάκοπα οι τεχνίτες του μουσείου.
Τα ορύγματα, που έμοιαζαν με πολυάνδρια, δηλαδή με ομαδικούς τάφους, συγκέντρωσαν ένα σαστισμένο πλήθος μορφών, σαν αυτό που εικονίζεται στην πιο πολύτιμη από τις φωτογραφίες του ομώνυμου αρχείου του μουσείου. Ανάμεσα στις μορφές των αγαλμάτων, που στέκονται αμήχανα στον νέο τους τάφο, βρίσκεται κι ένας από τους ανώνυμους πρωταγωνιστές του Έπους της Απόκρυψης. Ένας τεχνίτης του μουσείου που κοιτά αφηρημένα τον φακό.
Κι έτσι όπως συμμερίζεται την αβέβαιη μοίρα των ημερών, καταλήγει να μην ξεχωρίζει από το πλήθος τριγύρω. «Αν καμιά ζημιά δεν έγινε στα μάρμαρα, παρόλες αυτές τις μετακινήσεις, οφείλεται τούτο κυριότατα στο ότι προϊστάμενος του συνεργείου των εργατών ήταν τότε, έως και στα πρώτα χρόνια ύστερ’ από τον πόλεμο, ο παλαιός, έμπειρος και αφοσιωμένος γλύπτης των ελληνικών μουσείων Ανδρέας Παναγιωτάκης» αφηγείται η Σέμνη Καρούζου.
Η δουλειά γινόταν στα υπόγεια του μουσείου. Τα αγάλματα τοποθετούνταν σαν άνθρωποι σε διαδήλωση. «Τον Οκτώβριο του 1940, όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος, μόλις είχα εγγραφεί στο πανεπιστήμιο, πρωτοετής φοιτητής» θυμάται σε συνέντευξή του ο ακαδημαϊκός Σπύρος Ιακωβίδης. «Η απόκρυψη είχε ήδη αρχίσει κι εγώ προσέφερα την εθελοντική μου εργασία. Με έβαλαν σε μία από τις αποθήκες, όπου υπήρχαν τεράστια κασόνια.
Η δουλειά μου ήταν να τυλίγω ταναγραίες σε παλιές εφημερίδες και με μεγάλη προσοχή να τις τοποθετώ στα κασόνια. Μετά, τη δουλειά συνέχιζε η ειδική επιτροπή που είχε συσταθεί. Όλοι δουλεύαμε ενάντια στον χρόνο, με τον φόβο της εισβολής των Γερμανών, και βέβαια με τεράστια προσοχή.
Οι ταναγραίες τυλίγονταν εύκολα. Όμως τα αγγεία έσπαγαν ακόμα πιο εύκολα… Η δουλειά γινόταν στα υπόγεια του μουσείου. Τα αγάλματα τοποθετούνταν σαν άνθρωποι σε διαδήλωση. Στη συνέχεια χυνόταν πάνω τους άμμος που ξεχώριζε το ένα από το άλλο και τα σκέπαζε και από πάνω έπεφτε πλάκα τσιμέντο. Τα παράθυρα των υπόγειων χώρων τα φράζανε με τσουβάλια από άμμο. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούσαν να πάθουν τίποτε από αεροπορική επιδρομή».
Τα ξύλινα κιβώτια με τα πήλινα αγγεία και τα ειδώλια, καθώς και με τα χάλκινα έργα, τοποθετούνταν στις ημιυπόγειες αποθήκες της επέκτασης του μουσείου, που είχε μόλις ολοκληρωθεί προς την οδό Μπουμπουλίνας. Μετά τη συμπλήρωση των χώρων, τα δωμάτια γεμίζονταν μέχρι την οροφή με στεγνή άμμο, προκειμένου να αντέξουν τη διάρρηξη της τσιμεντένιας πλάκας της οροφής τους από ενδεχόμενο βομβαρδισμό.
Ένα στιγμιότυπο αυτής της εργασίας του εγκιβωτισμού αποτυπώθηκε σε μία ξεχωριστή φωτογραφία, τη μόνη που εικονίζει τους τεχνίτες του μουσείου σε μια στιγμή ανάπαυλας να κοιτούν ανέκφραστοι τον φακό, ανθρώπους που αναρωτιέται κανείς για την τύχη τους τους σκληρούς μήνες της αθηναϊκής Κατοχής.
Η Σέμνη Καρούζου διέσωσε το όνομα ενός από αυτούς: «Σε όλη την εργασία του ξεριζώματος και του εγκιβωτισμού των αρχαίων της Συλλογής Αγγείων και Μικροτεχνημάτων πρωτοστατούσε ο μακαρίτης αρχιτεχνίτης Γεώργιος Κοντογιώργης, ένας από τους τεχνίτες που τόσα προσέφεραν και προσφέρουν στην ανάδειξη και την ασφάλεια των αρχαίων». Ταυτόχρονα με τα αρχαία εγκιβωτίστηκαν και οι πολύτιμοι κατάλογοι του μουσείου, δηλαδή τα βιβλία καταγραφής και τεκμηρίωσης των αρχαιοτήτων του.
Τα κιβώτια αυτά παραδοθήκαν στον γενικό ταμία της Τράπεζας της Ελλάδος στις 29 Νοεμβρίου 1940. Στις 17 Απριλίου 1941, στο κεντρικό κατάστημα της ίδιας τράπεζας, υπογράφηκε το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής των ξύλινων κιβωτίων με τα χρυσά και με τα άλλα πολύτιμα ευρήματα των Μυκηνών.
Ήταν η πράξη του τέλους μιας εξάμηνης επιχείρησης που πέτυχε να ασφαλίσει τον αμύθητο πλούτο του μεγαλύτερου μουσείου της χώρας. «Η όψη του μουσείου τον Απρίλη του 1941, γυμνωμένου από όλο το περιεχόμενό του, ήταν μια εικόνα ερήμωσης. Οι τοίχοι γυμνοί, τα δάπεδα πολλών αιθουσών σκαμμένα, οι προθήκες άδειες».
Ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι Γερμανοί αξιωματικοί το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου. Της πρώτης μέρας της αθηναϊκής Κατοχής.   Στιγμιότυπο από τον εγκιβωτισμό του αμφορέα Α 803.
Magnify Image
Στιγμιότυπο από τον εγκιβωτισμό του αμφορέα Α 803.

Στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν το μουσείο δεν παρέμεινε έρημο. Καταλήφθηκε από δημόσιες υπηρεσίες. Στη μεγάλη Μυκηναία Αίθουσα στεγάστηκε η Κρατική Ορχήστρα. Σε ένα μεγάλο μέρος της δυτικής πλευράς, δεξιά από την είσοδο, εγκαταστάθηκε το Κεντρικό Ταχυδρομείο.
Στις αίθουσες του πρώτου ορόφου επί της οδού Μπουμπουλίνας λειτούργησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Πρόνοιας, ενώ σε μια αίθουσα του παλαιού κτιρίου προς την οδό Τοσίτσα εγκαταστάθηκε μια ειδική Υγειονομική Υπηρεσία, απ’ όπου «περνούσαν υποχρεωτικά δυστυχισμένες νέες γυναίκες, απόκληρες της κοινωνίας» όπως διασώζει η Σέμνη Καρούζου.
Σε μια γωνιά του νέου κτιρίου έμεινε λιγοστός χώρος για τα γραφεία των υπαλλήλων του μουσείου, όπου συγκεντρώθηκε η άχρηστη πια σκευή του, το πλήθος των άδειων προθηκών, ορισμένοι πίνακες της Εθνικής Πινακοθήκης και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Σε ένα από τα υπόγεια της νέας πτέρυγας παρασκευαζόταν το συσσίτιο των φυλάκων και των αρχαιολογικών υπαλλήλων, με τα πυκνά ίχνη από τους καπνούς του να παραμένουν μέχρι σήμερα σε σημεία της οροφής.
Παρά την απώλεια του χαρακτήρα του, το κτίριο παρέμεινε αλώβητο μέχρι το τέλος της Κατοχής. Ως τις «ημέρες του δεκεμβριανού εφιάλτη», όταν οι «πολυβολισμοί των αεροπλάνων» κατέκαψαν μέρος της ξύλινης στέγης του και ένα τμήμα του πρώτου ορόφου διαμορφώθηκε σε φυλακές των κρατουμένων.
Ορισμένοι από τους διάτρητους από τις οβίδες τοίχους διατηρούνται ακόμα και σήμερα, μεταξύ των γραφείων όπου εργάζεται το προσωπικό του Μουσείου. Και παρά τη μακρά και επίπονη αποκατάσταση του κτιρίου και των εκθέσεών του τα μεταπολεμικά χρόνια, ήσαν πολλές οι κρυμμένες εκπλήξεις που έρχονταν σποραδικά στο φως.
Ακόμα και η δεύτερη, εκ βάθρων ανακαίνισή του, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ήταν η αφορμή να ανακαλυφθούν και άλλα από τα καλά θαμμένα μυστικά του. Να ήταν, άραγε, τα τελευταία; Ζώντας και δουλεύοντας κανείς ανάμεσα σε αυτούς τους τοίχους, γνωρίζει πως δεν του επιτρέπεται να διατυπώνει τέτοιες εκφράσεις χρονικής βεβαιότητας.

ΠΗΓΕΣ Βενάρδου Ε., Μια απόκρυψη αλλιώτικη από τις άλλες. Επιχείρηση «Κρυμμένοι Θησαυροί». Διαθέσιμο στο www.psaxtiria.net/forum/archive/index.php/t-2897.html Καλτσάς Ν., «Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο», Αθήνα 2007, 20. Διαθέσιμο στο www.latsis-foundation.org/megazine/publish/ebook.php?book=31&preloader=1 Καρούζου Σ., «Σύντομη Ιστορία του Εθνικού Μουσείου», στο Καρούζου Σ., Εθνικόν Αρχαιολογικόν Μουσείον, Συλλογή Γλυπτών, Περιγραφικός Κατάλογος, Αθήναι 1967, ια’-κ’. Καρούζου Σ., «Το Εθνικό Μουσείο από το 1941», το Μουσείον 1 (2000), 5-14. (Πρόκειται για την εκ νέου δημοσίευση του κειμένου της Σ. Καρούζου, που περιλήφθηκε στα Πρακτικά του Α’ Συνεδρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Αθήνα 30 Μαρτίου-3 Απριλίου 1967, Αθήνα 1984, 52-63). Νικολακέα Ν., «Η προστασία των αρχαιοτήτων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», στο Τσιποπούλου Μ. (επιμ.), «…Ανέφερα Εγγράφως», Θησαυροί του Ιστορικού Αρχείου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, Αθήνα 2008, 57-59. Πασχαλίδης Κ., «Η ίδρυση, η ιστορία και οι περιπέτειες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, 130 χρόνια λειτουργίας σε μία διάλεξη». Διαθέσιμο στο www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=737#.UTcIWTbYhgU.f... Πετράκος Β.Χ., «Τα αρχαία της Ελλάδος κατά τον πόλεμο 1940-1944», Ο Μέντωρ 31 (1994), 73-185. Σάλτα Μ., «Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο», στο Γαρουφαλής Δ.Ν., Κωνσταντινίδη-Συβρίδη Ε. (επιμ.), Η Αρχαιολογία στην Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 20ού αιώνα και οι θησαυροί των ελληνικών μουσείων, Αθήνα 2002, 116-119 (Σειρά: Ιστορία των Πολιτισμών Νο2, του περιοδικού «Corpus») Φλέσσα Β., Στα  Άκρα, συνέντευξη με τον ακαδημαϊκό Σ. Ιακωβίδη στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση (ημέρα προβολής: Παρασκευή 26/10/2012, ώρα: 23:00). Διαθέσιμο στο www.ert.gr/webtv/net/item/8196-Spyros-Iakwbidhs-Archaiologos-Akadhmaikos... Χριστοπούλου Α., «Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και Νεότερη Ελλάδα. Παράλληλες Ιστορίες», «Αρχαιολογία & Τέχνες» 113 (Δεκέμβριος 2009), 5-10.

Πηγή

8 εκατομμύρια € σε ΜΚΟ για να… μετρά τις ΜΚΟ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014



 Όλα τα πουστράκια, οι ανίκανοι , οι ανεπάγγελτοι, ανθρώποι που δεν ίδρωσαν ποτέ στην ζωή του για το μεροκάματο (ίδρωναν μόνο όταν πήγαιναν για χέσιμο ) κυβερνούσαν και  κυβερνούν την ιστορικώτερη χώρα του κόσμου ... χαρείτε τους και ... ξαναψηφίστε τους ...

Ο Μητσοτάκης το 1964 υποθήκευσε τη χώρα έως σήμερα!

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014



Με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου... τον "Γέρο της ...Δημοκρατίας" Τελικά οι Φαμίλιες της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ήταν ο θεμέλιος λίθος της νεώτερης ιστορίας στο ξεπούλημα της Ελλάδας... Και οι δυο γνήσια τέκνα του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.
  Η Ιστορία που δεν διδαχθήκαμε... Τα βιβλία πρέπει να ξαναγραφούν και η ΑΛΗΘΕΙΑ να αποτελέσει την απαρχή μιας άλλης Ελλάδας, που θα γυρίσει σελίδα και θα επιλέξει ΕΛΛΗΝΕΣ να την κυβερνήσουν. 
ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Πόπη Σουφλή

Αλήθεια οι δεξιοί ξέρουν να διαβάζουν ποιοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και έφτιαξαν πυρηνικά καταφύγια;;;;; 

Όχι τίποτα άλλο να καταλάβουν ότι όλοι είναι προδότες και πρέπει να δικαστούν και να πάνε φυλακή. Ο πατριώτης Σαμάρας που είναι σήμερα πρωθυπουργός έβαλε τους δολοφόνους αλβανούς στη Ελλάδα. 

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ


 
Ο  Μητσοτάκης, ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, τον Ιούλιο του 1964, προχώρησε σε τέτοια ρύθμιση χρεών της χώρας μας, ώστε μπροστά της ωχριούσε κάθε παλιότερη. 
«Η ονομαστική αξία των χορηγηθεισών νέων ομολόγων εις τους κομιστάς προπολεμικών εσωτερικών δανείων διαπλασιάζεται, ο τόκος αυξάνεται και θεσπίζεται λαχείον. 
Εν συγκρίσει προς την ρύθμισιν υπό της κυβερνήσεως της ΕΡΕ, δίνονται ήδη 160% επί πλέον», θριαμβολογούσε τότε η φιλική προς τον Μητσοτάκη εφημερίδα «Ελευθερία» (16.7.1964).

Ο διακανονισμός αποπληρωμής αυτής της λεόντειας σύμβασης προβλεπόταν να γίνει εντός 42 έως 45 ετών. 
Ο  Μητσοτάκης, δηλαδή, το 1964 υποθήκευσε τη χώρα έως το 2006 και 2009! 
Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα αναγνώριζε και όφειλε να αποπληρώσει προπολεμικά δάνεια από το 1881 σε τουλάχιστον διπλάσια από την τρέχουσα αξία τους.

Κι αυτό παρά, το γεγονός ότι είχαν μεσολαβήσει δυο επίσημες πτωχεύσεις της χώρας (το 1893 και το 1932) και δυο παγκόσμιοι πόλεμοι που την είχαν κυριολεκτικά ισοπεδώσει.

Το ύψος αυτών των υποχρεώσεων αντιστοιχεί σε σημερινές τιμές γύρω στα 100 δισ. ευρώ! (Δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο του σημερινού δημόσιου χρέους.)Αυτές αποτέλεσαν τη βάση της δυναμικής του σημερινού χρέους της Ελλάδας, που είναι πλέον αδύνατο να αποπληρωθεί.

Διευθυντής ΥΠΕΞ: "Στενός φίλος του ΓΑΠ είχε 50 ΜΚΟ-Μου ζητούσαν να κρυφτώ από τον οικονομικό εισαγγελέα"

 

Aπίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο πρέσβης επί τιμή Νικόλαος Μάτσης σχετικά με τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ με τις ΜΚΟ στο υπουργείο Εξωτερικών την εποχή της διακυβέρνησης ΓΑΠ, την οποία ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός την αποκαλεί εποχή της διαφάνειας..Δείτε πόση διαφάνεια είχε...
Ο Ν.Μάτσης ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΞ (Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας -ΥΔΑΣ) που ήταν αρμόδια για τη διανομή των χρημάτων στις ΜΚΟ, την περίοδο που Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Σταύρος Λαμπρινίδης (2011).
Μιλώντας στην Απαγορευμένη Ζώνη και στον Γιώργο Τράγκα, ο κ. Μάτσης έκανε λόγο για πλήθος ΜΚΟ όπου κανένας δεν μπορούσε να υπολογίσει τον πραγματικό τους αριθμό.
Επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι αδελφή πολύ γνωστής Ελληνίδας πολιτικού, πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100 τ.μ. με χωμάτινο δάπεδο. Όταν μάλιστα ζητήθηκε από τον εκεί πρέσβη να επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτής της κατασκευής αλλά και το πραγματικό της κόστος, εκείνος αρήθηκε να το πράξει.
Συνεχίζοντας ο κ. Μάτσης αποκάλυψε ότι καθηγητής πανεπιστημίου, στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, διατηρούσε 50 ΜΚΟ μόνο από το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ δεν γνωρίζει αν στην κατοχή του υπάρχουν και άλλες ΜΚΟ από άλλα Υπουργεία.
Αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ΥΔΑΣ, γινόντουσαν κάποιες ''μυστικές συσκέψεις'' στις οποίες ο ίδιος δεν καλούνταν για να συμμετάσχει:

«Εμένα δεν με καλούσαν να συμμετάσχω σε αυτές τις συσκέψεις. Για 2-3 εβδομάδες με είχαν στον από κάτω όροφο, τελείως απομονωμένο, χωρίς γραμματεία, χωρίς τίποτα. Ήθελα να ελέγξω μέσα από έγγραφα για το τι συμβαίνει στην υπηρεσία, γιατί είχα ακούσει για το αμαρτωλό παρελθόν της, αλλά ούτε αυτά δε μου παρουσίαζαν.
Κάθε Τρίτη έβλεπα ότι όλοι εξαφανιζόντουσαν και πληροφορήθηκα από μια υπάλληλο ότι κάθε εβδομάδα τα στελέχη έχουν μια σύσκεψη. Πηγαίνω στο γραφείο που διεξάγονταν, ανοίγω την πόρτα και τους λέω ''Τι πράγματα είναι αυτά, εφόσον είμαι αναπληρωτής γενικός διευθυντής δε θα έπρεπε να συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την σύσκεψη, να ξέρω τι γίνεται και πως να ενεργήσω;'' ρωτούσε ο κ. Μάτσης.

Και συνέχισε : «Στις αρχές Ιουλίου 2011, περίοδο κατά την οποία ο διευθυντής της υπηρεσίας έλειπε για διακοπές στην Τήνο και είχα αναλάβει εγώ την διεύθυνση της υπηρεσίας,  ήρθε χαρτί από τους οικονομικούς εισαγγελείς το οποίο ρωτούσε συγκεκριμένα πράγματα για οικονομικές ατασθαλίες που είχαν παρουσιαστεί, θέτοντας μάλιστα και χρονικό όριο για να απαντήσω.
Την στιγμή που συνέντασα επιστολή απάντησης με την βοήθεια τμηματαρχών - πρώην πρεσβευτών, δέχτηκα τηλεφώνημα από τον προϊστάμενο μου κ. Θεοδωράκη, ο οποίος απαιτούσε να μην απαντήσω σε κανένα ερώτημα των οικονομικών εισαγγελέων, αλλά εγώ συνέχισα κανονικά το έργο μου, υπενθυμίζοντας του ότι από την στιγμή που εκείνος έλειπε με άδεια, εγώ ήμουν ο υπεύθυνος της υπηρεσίας και παρά το γεγονός ότι δεχόμουν αμέτρητα τηλεφωνήματα για να μην συντάξω τις απαντήσεις, εγώ συνέχισα κανονικά. Θα είχα ποινικές επιπτώσεις αν δεν το έπραττα.
Την επόμενη ημέρα με καλεί από την Ύδρα ο τότε προσωπάρχης του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Σαρρής, ο οποίος τώρα είναι πρέσβης στην Πράγα και μου ζήτησε, εκτελώντας ίσως εντολές,  να εξαφανιστώ από το κτίριο της ΥΔΑΣ προκειμένου να μη με βρουν οι οικονομικοί εισαγγελείς αλλά εγώ αρνήθηκα να το πράξω.
Λόγω των αντιρρήσεων που εξέφραζα για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων προς τη ΜΚΟ δέχτηκα τεράστιο πόλεμο. Θυμάμαι πως όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ήταν φοβισμένοι και τρομαγμένοι ενώ υφιστάμενοι μου τμηματάρχες μου έλεγαν πως αν τελικά οι οικονομικοί εισαγγελείς ερευνήσουν την ΥΔΑΣ, θα πάθουν υπερκόπωση με αυτά που θα βρούν.
Τελικά δεν είχα την ευτυχία τους υποδεχτώ αφού στα μέσα Ιουλίου ήρθε από το ΥΠΕΞ, έγγραφο με το οποίο απομακρυνόμουν από την υπηρεσία», κατέληξε ο κ. Μάτσης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ω της μαλακίας ύψιστον μέγεθος !!!

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

 

Tο νέο βιβλίο ιστορίας της Μαρίας Ρεπούση (αποσπάσματα)

 Τον σουβλίζανε ανώδυνα !!!!!!!!! Άπαικτο!
  Τον Απρίλιο του 1821, ένας Ιεροδιάκονος από τη Μουσουνίτσα Φωκίδας, ονόματι Αθανάσιος Διάκος, ζήτησε από τον Ομέρ Βρυώνη, έναν Τουρκαλβανό Στρατιωτικό Διοικητή, να ... πληρώσει διόδια προκειμένου να του επιτρέψει να περάσει με το ασκέρι του από τη γέφυρα της Αλαμάνας, του Σπερχειού ποταμού. Ο Ομέρ Βρυώνης δεν δέχτηκε, ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρχε φιρμάνι που να επιβάλλει διόδια στο οδικό δίκτυο της Ελλάδας. Ο Διάκος όμως επέμενε, έγινε μάχη, οι Τούρκοι νίκησαν και ο Διάκος πιάστηκε αιχμάλωτος. Τότε, ο Ομέρ Βρυώνης έδωσε διαταγή στους στρατιώτες του να θανατώσουν τον Διάκο, αλλά όσο γίνεται πιό ανώδυνα. Εξ ού και το: ‘‘Τον Διάκο τον σουβλίζανε κι αυτός χαμογελούσε.’’ (Ναι μωρή μαλάκο , τον άρεσε ! Εσένα ;)

 Επάγγελμα «Γενίτσαρος». Προλαβαίνω να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό! 

 Λόγω της κακής εκπαίδευσης που υπήρξε κατά την προηγούμενη περίοδο (επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας), πολλοί έστελναν τα παιδιά τους για σπουδές στη Δύση. Όταν όμως κυριάρχησαν οι Οθωμανοί, η Τουρκική Διοίκηση οργάνωσε πολλά Κολλέγια Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, οι απόφοιτοι των οποίων έβρισκαν αμέσως δουλειά. Έτσι, πολλοί Έλληνες έστελναν τα παιδιά τους στα Κολλέγια αυτά για να κάνουν καριέρα στο Τουρκικό Δημόσιο. Οι απόφοιτοί τους ονομάζονταν Γενίτσαροι.  (Τους δίναν και πτυχίο ε ; Κάνανε και πρακτική ;! Άντε ρε γαμήσου ...)
 
Μωρή ξεμωραμένη ... τι πίνεις ! 
Τι πίνεις γαμώ την κατάρα μου !

Οι Εβραίοι εξολόθρευσαν τον μεγαλύτερο εχθρό τους . Αποσύρουν όλα τους τα όπλα ...

Αυτά τα βρέφη και τα πιτσιρίκια ήταν ο εχθρός των μισάνθρωπων σκουλικιών με το εβραϊκό αίμα . Τώρα τα γαϊδούρια μπορούν πλέον να κοιμούνται ήσυχα ...
 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ (έχει υποστεί έμφραγμα ή και εγκεφαλικό) 'Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΦΡΙΚΩΔΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ 


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-2


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-3


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-4


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-5


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-6


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-7


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-8


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-9


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-10


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-11


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-12


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-13


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-14


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-15


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-16


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-17


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-18


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-19


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-20


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-21


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-22


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-23


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-24


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-25


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-26


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-27


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-28


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-29


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-30


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-31


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-32


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-33


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-34


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-35


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-36


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-37


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-38


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-39


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-40


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-41


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-42


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-43


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-44


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-45


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-46


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-47


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-48


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-49


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-50


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-51


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-52


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-53


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-54


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-55


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-56


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-57


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-58


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-59


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-60


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-61


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-62


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-63


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-64


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-65


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-66


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-67


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-68


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-69


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-70


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-71



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-72



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-73



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-74



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-75



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-76



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-77



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-78



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-79



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-80



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-81



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-82



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-83



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-84



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-85



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-86



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-87



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-88



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-89



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-90



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-91



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-92



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-93



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-94



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-95



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-96



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-97



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-98



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-99



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-100



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-101



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-102



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-103



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-104



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-105



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-106



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-107



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-108



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-109



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-110



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-111



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-112



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-113



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-114



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-115



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-116



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-117



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-118



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-119



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-120



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-121



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-122



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-123



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-124



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-125



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-126



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-127



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-128



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-129



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-130



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-131



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-132



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-133



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-134


ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-135



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-136



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-137



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-138



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-139



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-140



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-141



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-142



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-143



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-144



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-145



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-146



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-147



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-148



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-149



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-150



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-151



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-152



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-153



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-154



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-155



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-156



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-157



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-158



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-159



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-160




ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-161



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-162



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-163



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-164



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-165



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-166



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-167



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-168



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-169



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-170



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-171



ΛΙΒΑΝΟΣ - 2006
ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ (ΕΒΡΑΙΩΝ) Φ-172

πηγή