Ωχ ! Ο Δένδιας νέος υπουργός Άμυνας ! Άλλος ένας εβραίος σε στρατηγικό πόστο

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

star

Τη θέση του κ. Δένδια στο υπουργείο Ανάπτυξης καταλαμβάνει ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας ΣκρέκαςΟ Νίκος Δένδιας είναι ο νέος υπουργός Αμυνας στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΕ. 
Ο κ. Δένδιας λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον κ. Σαμαρά.

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, στην απόφαση του κ. Σαμαρά βάρυνε το σοβαρό προφίλ (!!! θαυμάσιο προσόν ) του πρώην υπουργού Ανάπτυξης, καθώς κρίθηκε ότι θα μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. (μετά την ανάπτυξη που προσέδωσε από το υπουργείο ανάπτυξης βεβαίως βεβαίως !!!)

Τη θέση του κ. Δένδια στο υπουργείο Ανάπτυξης καταλαμβάνει ένα νέο πρόσωπο ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας είναι και νέος ηλικιακά, καθώς είναι μόνο 40 ετών.

Η ορκωμοσία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στις 17:30.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε συνομιλία με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης, ανέφερε ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη ρύθμιση για τα "κόκκινα δάνεια" και μετά (όχι ρε πούστη ... θα μας πηδήξει μαι μετά θα φύγει ο μπαγλαμάς ), το απόγευμα, θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μεγαρο.

Επίσης, είπε ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους, ότι ειναι η επιλογή του πρωθυπουργού για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για λίγο και με το διάδοχό του στο υπουργείο Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα ο οποίος επίσης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον κ. Σκρέκα σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί, επισημαίνοντας ότι τους συνδέει μακρά φιλία.


ΥΓ. Με πράσινα γράμματα είναι σχόλια του ιστολογίου ***ΜΑΚΕΔΩΝ***
star