... και μην τα είδατε τα κουτσαβάκια τους τουρκαλάδες ...

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

star


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ!!!ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ''ΣΤΗΜΕΝΗ''!!!!ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ''ΕΛΑΦΡΑ''!!!!!





Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσε ο Αχμέτ…Αλλά ο Βαΐτσης τα περίμενε στη στροφή!


Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσαν σήμερα οι Τούρκοι εκ των οποίων  τα τέσσερα ήταν οπλισμένα  και προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό παραβιάσεων !
Μόνο που διαβασμένος και ψυλλιασμένος ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βαΐτσης Χρήστος είχε στήσει την (παγάνα) του και τους περίμενε στη στροφή !
Αφού σήκωσε μαχητικά από τρία διαφορετικά αεροδρόμια  που πήραν στο κατόπι τα Τούρκικα στο τέλος σήκωσε μια τετράδα μαχητικών από νησί του Αιγαίου που έβαλαν στη μέση τα Τούρκικα !
Οι Τούρκοι δεν πήραν ανάσα και δεν μπόρεσαν προβούν σε Παραβιάσεις αν και ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν απο ότι φαίνεται  εντυπώσεις !
Το Συμπέρασμα είναι ένα και βγαίνει αβίαστα : Αν αφήσουμε τους Στρατιωτικούς να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτοί την ξέρουν καλύτερα από όλους ,όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα για όλους μας !
Η ηττοπάθεια που μας χαρακτηρίζει και που μας εμποτίζουν κάποιοι έχει και κάποια όρια και αρκεί να θέλουμε να τα υπερασπιστούμε και εμείς αυτά τα όρια !
Για την Ιστορία δείτε τα αποτελέσματα της Πολεμικής Αεροπορίας όταν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα
veteranos.gr


star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: