Ο επαναστάτης δημοσιογράφος της πλάκας Χίος λογοκρίνει σχόλια που είναι αντίθετα με το φτωχό του μυαλό

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

star


Ο Στέφανος Χίος έχει μια ανάρτηση στο makeleio.gr του μουσικού Δήμου Μούτση ο οποίος σε μια έκφραση φιλοσοφικού πλουραλισμού λέει : 

«Υπάρχει Νόμος, ο 2776 του 99 που λέει ότι επιτρέπεται κρατούμενος να σπουδάζει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που είναι ο Ρωμανός, με αφορμή τη δραπέτευση του Ξηρού, η πολιτική εξουσία δηλαδή η κυβέρνηση, ψήφισε νύχτα νέο Νόμο που λέει ότι έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα να επιτρέψει ή όχι τον Νόμο 2776 του 99 !!!
Αυτό όμως θεωρείται καθαρή παρέμβαση. Κι από τη στιγμή που η πολιτική εξουσία παρεμβαίνει στην δικαστική 1ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 2ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη 3ον) Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, άρα 4ον γάμησέ τα!
Μετά τιμής
Δήμος Μούτσης» 


Το σχόλιό μου το οποίο δέχθηκε δύο φορές την λογοκρισία του μεγαλοδημοσιογράφου (μη χέσω!) είναι το παρακάτω :

Πες τε μου πότε θα είστε μέσα σε κάποια τράπεζα να έρθω μ΄ένα αυτόματο και μερικές χειροβομβίδες να την ληστέψω . 
Θα έχω και κάμερα να δω πόσοι από σας δεν θα χεστείτε από τον φόβο σας ... ανεγκέφαλοι ... 
Αντί να τον συμβουλεύσουν οι γονείς και οι δικηγόροι του πως πρέπει να τιμωρηθεί για το έγκλημα που έκανε και ότι πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών , αυτοί καταφεύγουν κατά της δικαιοσύνης . Καλά οι δικηγόροι κάνουν την δουλειά τους , παίρνουν δημοσιότητα , αυτοί οι μαλάκες οι γονείς του τι κάνουν ; Θέλουν να δουν το παιδί τους νεκρό για ένα καπρίτσιο . Και άντε και απέδωσαν οι κατηγορίες τους κατά της δικαιοσύνης και του υπουργού , θα αναστηθεί ο 
νεαρός γιός τους ; 
Είστε ηλίθιοι όλοι όσοι επικροτείτε μια τέτοια στάση . 
Βέβαια άλλος θα πεθάνει , όχι εσείς ... 
Αλλουνού παιδί θα πεθάνει , όχι δικό σας ...

Θέλει θέμα ο τηλεκαραγκιόζης για να κονομάει . Εγώ κάνω έκκληση στους γονείς του παιδιού να τον συνετίσουν για να ζήσει . Τις μάχες στην ζωή μας τις δίνουμε με πολλούς τρόπους ... Έκανε ένα λάθος και πήρε τα όπλα , ας μην το πληρώσει με την ζωή του .
star