Ψηφίστηκε λαθραία το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο προ δημοψηφίσματος.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

star
Έγινε της…… Τασίας Ψηφίστηκε λαθραία το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο προ δημοψηφίσματος. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ

Παρακολουθώντας τους κλυδωνισμούς που υφίσταται η πρώτη φορά αριστερά, αφού έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και κινδυνεύει να πέσει…καταλαβαίνουμε γιατι όπως θα διαβάσετε παρακάτω είχε πιάσει κολοπηλάλα τους άθλιους μειοδότες, να μην αναβληθεί η ψήφιση του προδοτικού λαθρονόμου…..
Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ….
Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΡΤΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ……
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ….ξέραν ότι θα κάνουν το ΟΧΙ…ΝΑΙ και έπρεπε να διασφαλίσουν την ψήφιση του λαθρονόμου, πριν διακινδυνέψουν λόγω της κωλοτούμπας να πέσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΤΩΝ Α(Θ)ΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ…..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Στη «ζούλα», την ώρα που όλοι κοίταζαν αλλού, η αντεθνική συμμαχία του κοσμοπολιτισμού της ΝΤΠ πέρασε «λαθραία» το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο με το οποίο μεταβάλλεται η σύνθεση του ελληνικού λαού και αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δίκην επάθλου!
Το αντεθνικό και αντισυνταγματικό «ευρωπαικό τόξο» το συγκροτούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, και του ΟΧΕΤΟΥ που ψήφισαν όλα τα άρθρα, ενώ οι συνοδοιπόροι της ΝΔ και της ΚΚΕ ΕΠΕ, που ψήφισαν και ΝΑΙ και ΟΧΙ. Τα κρίσιμα άρθρα 1,8 και 10 υπερψηφίστηκαν από 179 επίορκους βουλευτές και το 7 υπερψηφίστηκε με 232 προδοτικές ψήφους.
Οι ημιανεξάρτητοι Έλληνες πήγαν γενικώς πάσο.
Η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό κόμμα που τοποθετήθηκε εξ αρχής και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά του ανθελληνικού νομοσχεδίου, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και συνάμα τα συμφέροντα του Έθνους μας.
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην παρέμβασή του πριν την ονομαστική ψηφοφορία τόνισε πως η οργή του ελληνικού Λαού θα καταργήσει το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο.
διαβάστε και ΕΔΩ και προς ΘΕΟΥ ….ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ
star