Μέρκελ : "Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης"

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

star
Γιατί η παραίτηση Τσίπρα αποτελεί για τους τοκογλύφους μέρος της λύσης του “προβλήματος”;

Τι εννοεί μ΄αυτό η πoυτάνα απόγονος του Χίτλερ ;

Είναι γνωστό πως το σύστημα παγκοσμίως ως "λερναία ύδρα" έχει πολλά διαθέσιμα κεφάλια για να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του και μπορεί να προχωρά απρόσκοπτα σε όσους αποκεφαλισμούς χρειάζεται.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ προχώρησε σε μια άκρως αινιγματική δήλωση για την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα στην Ελλάδα, φανερώνοντας έτσι ότι οι δανειστές συνεχίζουν να κρατούν τα ηνία των εξελίξεων.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Βραζιλία η Άνγκελα Μέρκελ σχολίασε για τις εξελίξεις στην χώρα μας: "Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης". Τι εννοεί η Φράου; Μήπως ότι οι τοκογλύφοι έχουν έτοιμο σενάριο μνημονιακής διακυβέρνησης και ολοκλήρωσης του εθνοκτόνου προγράμματος και ξεπουλήματος της Πατρίδας;
Μήπως ανεξαρτήτως εκλογών οι δανειστές ελέγχουν πλήρως τα πολιτικά τους ανδρείκελα και δεν έχουν κανένα άγχος για την εξέλιξη των πραγμάτων;
Όπως και να έχει ο ελληνικός λαός θα δώσει ηχηρή απάντηση στις μνημονιακές μαριονέτες των δανειστών, γιγαντώνοντας την Χρυσή Αυγή!
ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

πηγή
star