Η είδηση που δεν θα παίξει στα δουλικά ΜΜΕ ... το Κιλκίς δείχνει το δρόμο !

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

star

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!

Φαίνεται ότι σε λίγο τα κάγκελα θα ξαναμπούν παντού καθώς οι υπουργοί της πρώτης φοράς αριστερά προσπαθούν να το «παίξουν» εξουσία και οι «ψηλές» αρχίζουν να …χοντραίνουν.


Τα δικά τους φερέφωνα έδειξαν τον Μουζάλα στην Ειδομένη του Κιλκίς με τους πρόσφυγες, τον δε υπουργό να λέει το συνηθισμένο «μπλα-μπλά», όμως δεν έδειξαν τι συνέβη στο χωριό Γαλλικό του Κιλκίς από όπου τους κυνήγησαν με τις πέτρες.
Στο Γαλλικό πήγε ο υπουργός για να δει ένα χωράφι που παραχώρησε κάποιος, για να γίνει κέντρο υποδοχής. Ο Μουζάλας πήγε με τον αέρα της εξουσίας, λέγοντας ότι αν υπάρξουν αντιδράσεις θα στείλει τα αριστερά ΜΑΤ. Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται καθώς ο υπουργούς χρειαζόταν τα ΜΑΤ για προστασία.
Έφυγε κυνηγημένος.
Είναι φανερό ότι η πολιτική ηγεσία δεν ξέρει τι της γίνεται καθώς τόσο η Τασία όσο και ο Μουζάλας συνεργάζονται προς εξεύρεση λύσης με τους …διακινητές.
Σε όλους είναι γνωστό τι συμβαίνει στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς, όλοι γνωρίζουν το άτομο που διακινεί τους μετανάστες και ποιες είναι οι «ταρίφες»
Σε όλους είναι γνωστό ότι η αριστερή Τασία είχε επικοινωνία μαζί του.
 Το ξέρουν ΟΛΟΙ αλλά …είναι πολλά τα λεφτά Άρη.   
πηγή

Το Κιλκίς για να απελευθερωθεί από τον Οθωμανικό ζυγό και να ξεκουμπιστούν  οι Μουσουλμάνοι Τούρκοι, χύθηκε άπλετο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα.
Σήμερα οι ΑΘΛΙΟΙ - ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ -  του ΣΥΡΙΖΑ με τα φερέφωνά τους από το Κιλκίς, θέλουν να φέρουν και να εγκαταστήσουν ΜΟΝΙΜΑ 10.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ - ΑΦΓΑΝΟΥΣ - ΣΥΡΙΟΥΣ- ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ - ΙΡΑΝΟΥΣ και όλα τα λουλούδια του ΤΖΙΧΑΝΤ στην ίδια αιματοβαμένη περιοχή!
Ήρθαν χθες οι μισθοφόροι των Ισλαμιστών στο Γαλλικό για να δουν το χωράφι που τους έδωσε ντόπιος ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ για να χτιστεί από τους άθλιους μισθοφόρους των ΜΚΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
Οι γενναίοι κάτοικοι του χωριού όμως τους κατάλαβαν και τους έτρεψαν σε άτακτη φυγή ρίχνοντας και λίγες σφαλιάρες.
Σήμερα στο δημαρχείο Κιλκίς έγινε σύσκεψη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Αντρέα Βεργίδη, τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Γεωργαντά τον αντιδήμαρχος Γαλλικού Άκη Πιπερίδη, την δημοτική σύμβουλο του Γαλλικού κυρία Δημάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους Θωμαίδη και Κώστα Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του χωριού και πολλούς κατοίκους.
Στη σύσκεψη ήρθε και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης, ο οποίος χθες έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους θεσμικούς παράγοντες του Κιλκίς για την απόφαση της Αθήνας να δημιουργήσει στρατόπεδο προσφύγων σε στρατόπεδο του Κιλκίς!
Η απόφαση που πάρθηκε ήταν  ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ και ήταν ομόφωνη. 
Μάλιστα ο κύριος Καζαντζίδης πρότεινε στους κατοίκους του Γαλλικού να βάλουν 24ωρα περίπολα γύρω από την επίμαχη περιοχή.
Αφού τέλειωσε η σύσκεψη ο δήμαρχος πήγε στο Γαλλικό για να περιμένει τον υπουργό Μουζάλα που επισκέφτηκε το χωριό για να δει από κοντά την περιοχή.
Εκεί άκουσα πολλά... Γαλλικά από τους κατοίκους του Γαλλικού και αποχώρησε.
Εμφανίστηκε σαν ακτιβιστής ΜΚΟ και όχι σαν υπουργός και άφησε άσχημες εντυπώσεις.
Μάλιστα απείλησε κατοίκους που διαμαρτύρονταν ότι θα κάνει συλλήψεις!!!
Η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο!

πηγή
star