Ο απίστευτος Έλληνας !

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

star
Ο απίστευτος Έλληνας
Στην «καρδιά» της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου έφτασε η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που προβλήθηκε ζωντανά το απόγευμα της Πέμπτης από την τηλεόραση της Ζούγκλας.

Ο εφευρέτης παρουσίασε κομμάτι κομμάτι τη θαυματουργή συσκευή που παράγει ρεύμα και υδρογόνο από νερό, προς επιβεβαίωση των λεγομένων του και προς απάντηση σε κάθε είδους... «φωστήρα» που αμφισβητεί το μέγεθος του επιτεύγματος. 

Οι αποκαλύψεις ήταν αποστομωτικές... Πουθενά μπαταρία, πουθενά οτιδήποτε «ύποπτο» σε μια συσκευή που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από αθώο νεράκι...

Ενδεικτικές του μεγέθους της επιτυχίας οι δηλώσεις του ηλεκτρολόγου-μηχανικού Παντελή Κοτσιάνη, ο οποίος ενθουσιασμένος αναφώνησε: «Με μια τέτοια συσκευή, η Ελλάδα καθίσταται η πρώτη ενεργειακή δύναμη παγκοσμίως».

Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος

Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Στην έναρξη της εκπομπής, ενώπιον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και εκλεκτών καλεσμένων, ο εφευρέτης παρουσίασε ένα πείραμα: Παραγωγή υδρογόνου από μικροκυματικό ταλαντωτή. Μία συσκευή που με δύο μικρά μεταλλάκια θα μπορούσε να προσφέρει υδρογόνο για πέντε ολόκληρες ημέρες. Τροφοδοτώντας την μόνο με νερό. Στην αρχή, για τη διενέργεια του πειράματος δόθηκαν με μπαταρία 5 volt, τα οποία φυσικά δεν απαιτούνται στη συσκευή που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από το νερό. Σαν να λέμε... Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 18 λεπτά του ευρώ...

Εν συνεχεία, ήρθε η ώρα της συσκευής...




Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τροφοδότησε τη συσκευή με το νερό που έπινε. Και εγένετο φως… Οι λάμπες άναψαν, το τρυπάνι των 600 watt λειτούργησε και ο κ. Ζωγράφος απέδειξε για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της εφεύρεσής του.

Το βολτόμετρο μέτρησε τάση εξόδου 220 volt. Παρά τη λειτουργία του τρυπανιού η τάση παρέμεινε σταθερή… Ωστόσο το τρυπάνι δεν λειτούργησε μόνο για… «εφέ». Εξάλλου, σε προηγούμενη εκπομπή μπροστά στις κάμερες είχε τρυπήσει ένα κομμάτι ξύλου.

Εν συνεχεία στη θέση του βολτόμετρου  πήρε το αμπερόμετρο. Το αποτέλεσμα και πάλι εκπληκτικό. Ο μετρητής έδειξε ένταση περισσότερα από 20 αμπέρ που είχε τη δυνατότητα να μετρήσει το αμπερόμετρο. 
Ακολούθως, για πρώτη φορά, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η συσκευή άνοιξε...

Τα καλώδια κόπηκαν. Η συσκευή εξαερώθηκε, ώστε να εκτονωθεί ο ψυχρός αντιδραστήρας, μέσω υποπίεσης. Μέσα στη συσκευή δημιουργήθηκε κενό.

Με «όπλο» το κατσαβίδι, ο Πέτρος Ζωγράφος αφαίρεσε τα μεταλλικά καλύμματα, προκειμένου να αποκαλύψει το εσωτερικό της συσκευής του.

Στο επάνω μέρος της συσκευής υπήρχε ο υποδοχέας και η δεξαμενή του νερού. Τα χοντρά τοιχώματα της συσκευής, που αντέχει πίεση έως 20 bar αφαιρέθηκαν. 

Eμφανίστηκαν οι κυματοδηγοί, που μεταφέρουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τον μικροκυματικό ταλαντωτή στον προορισμό τους. Αφαιρέθηκε το υψίσυχνο σωληνάκι, αφαιρέθηκαν οι δίοδοι γκαν και η δεύτερη κυματοσειρά. 

Σιγά-σιγά άρχισε να αποκαλύπτεται η «καρδιά» της συσκευής. Οι δύο μεταλλικές «καρδιές», βάρους 5 κιλών η καθεμία, που μετατρέπουν το νεράκι σε ηλεκτρικό ρεύμα, καταλήγοντας σε μία πλακέτα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζωγράφο, οι βίδες της καρδιάς ρυθμίζονται και παίζουν τον ρόλο φίλτρου για τις δύο τελικές συχνότητες. Απορρίπτουν τις υπόλοιπες και συντονίζουν το φίλτρο ώστε να βγάλουν τις επιθυμητές συχνότητες. «Μέσα στην καρδιά δημιουργείται όλη η ιστορία», ανέφερε ο εφευρέτης. Μέσα υπάρχει και η πολυμερική μεμβράνη, σε κάθε κυψέλη της οποίας βρίσκονται τα κομμάτια του μετάλλου.

 Στην «καρδιά» υπάρχει η είσοδος που μπαίνει το νερό και η έξοδος που βγάζει το υδρογόνο...

Η «περίεργη» επιμονή και καχυποψία
«Συνάντησα πολλά προβλήματα που δεν περίμενα και δεν γνωρίζω τον λόγο. Συναντήσαμε δυσκολίες από Έλληνες. Δεν βλέπουν το αποτέλεσμα, αλλά προβάλλουν περίεργες αντιρρήσεις», ανέφερε ο εφευρέτης για να εισπράξει την απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Η χαμηλή νοημοσύνη να αντιπαλεύεται καθετί σημαντικό».

Τέτοια ήταν η σκανδαλώδης αδιαφορία, που κάθε άλλος εφευρέτης θα είχε ήδη απευθυνθεί στις πολυεθνικές του εξωτερικού, προκειμένου να πουλήσει την πατέντα του και να θησαυρίσει. Ο Πέτρος Ζωγράφος, όμως, επιμένει πεισματικά. Η εφεύρεση είναι και θα παραμείνει ελληνική, μια «ανάσα» για τη χειμάζουσα εθνική οικονομία. Το αντίδοτο στην ανυποληψία της χώρας...

Η Ελλάδα πρώτη δύναμη παγκοσμίως

Εμφανώς ενθουσιασμένος τον λόγο έλαβε στο τέλος της εκπομπής ο φυσικός, Παντελής Κοτσιάνης.

«Η δυναμική που βγάζει η συγκεκριμένη συσκευή είναι μοναδική. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο», αναφώνησε.

«Αρχικά, ήμουν επιφυλακτικός, αλλά αυτή η συσκευή είναι ένα μεγάλο καλό για τον πλανήτη. Συνήθως Αμερικανοί και Κινέζοι ασχολούνται με παρόμοιες πατέντες. Είτε ασχολούνται, είτε φροντίζουν να τις... εξαφανίζουν. Πώς θα γίνονται αυτοί οι πόλεμοι για το πετρέλαιο αν υπάρχει αυτή η συσκευή. Κάποιοι κερδίζουν από το πετρέλαιο. Αυτοί που το ελέγχουν γιατί να θέλουν να το χάσουν από τα χέρια τους», πρόσθεσε. «Με μια τέτοια συσκευή, η Ελλάδα καθίσταται η πρώτη ενεργειακή δύναμη παγκοσμίως», κατέληξε, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Δείτε την εκπομπή:



Φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της 'Ζούγκλας'
Η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της 'Ζούγκλας'


Το πείραμα του Πέτρου Ζωγράφου
Το πείραμα του Πέτρου Ζωγράφου


Ο Πέτρος Ζωγράφος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Ο Πέτρος Ζωγράφος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο


Παραγωγή υδρογόνου
Παραγωγή υδρογόνου



Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη

«Θα επιμείνουμε μέχρι κάποιοι να ξυπνήσουν. Δεν θα μας εξαφανίσει κανείς. Θα επιμείνουμε. Δεν μπορεί να σκύβουμε τα κεφάλια και να μας λέει ο Σόιμπλε ανόητους», επεσήμανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές της Ζούγκλας για την επόμενη Πέμπτη...


 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ Π. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
star