Θεωρήθηκαν πληρωμένες δολοφόνοι κι εχθροί της Ελλάδας!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

star
Θα θυμάστε την υπόθεση με τις κουκουβάγιες του μεγάλου ερευνητή μπουρδολόγου Ιωάννη Λαμπρόπουλου που ήταν τάχα μου κωδικός για την αναζήτηση δολοφόνων στην Ελλάδα ; Εμείς τότε τα "σούραμε" στον μπουρδολόγο και σήμερα δημοσιεύουμε την απάντηση των υπεύθυνων,τρόπον τινά,της αναστάτωσης που προέκυψε.  

 Οι γυναίκες πίσω απ' την επιχείρηση "Αθηναϊκές Κουκουβάγιες" εξηγούν ...

Ένα πρότζεκτ που έλαβε μεγάλες και μυστήριες διαστάσεις, αποκαλύπτεται στο LIFO.gr

Θεωρήθηκαν πληρωμένες δολοφόνοι κι εχθροί της Ελλάδας. Οι γυναίκες πίσω απ' την επιχείρηση ''Αθηναϊκές Κουκουβάγιες'' εξηγούν

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ

To περασμένο καλοκαίρι, την περίοδο του δημοψηφίσματος και του Μνημονίου Τσίπρα, μεγάλη αναταραχή δημιουργήθηκε σε πατριωτικά σάιτ και «έγκυρες» εφημερίδες. 


   Η αναταραχή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 

Δεκάδες δημοσιεύματα συνδέουν μια αγγελία σε βρετανική εφημερίδα με την οποία κάποιος ζητά κουκουβάγιες για την Αθήνα, με μυστικές υπηρεσίες και κωδικά ονόματα. (Θεωρώντας προφανώς ότι ζούμε στις αρχές του 20ου αιώνα που ο μόνος τρόπος τέτοιας επικοινωνίας ήταν μέσω των εφημερίδων με συνθηματικές αγγελίες. Με δυο λόγια, διάβασαν πολλά παλιά αστυνομικά στη ζωή τους.) 

 Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ακρόπολη - της οποίας ο εκδότης Τ. Μαυρίκος, κατά σύμπτωση, συνελήφθη χτες για εκβιασμό

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ακρόπολη - της οποίας ο εκδότης Τ. Μαυρίκος, κατά σύμπτωση, συνελήφθη χτες για εκβιασμό 

  Ο συγγραφέας - ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος ήταν απ' τους βασικούς υπέρμαχους της θεωρίας συνωμοσίας:   «Το συγκεκριμένο θέμα, θα είδατε πως πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν έγινε για να ενημερωθούν οι Έλληνες , αλλά για να ειδοποιηθούν οι "κουκουβάγιες". Δεν δουλεύουν σαν ομάδα, αλλά σαν «κουκουβάγιες», δηλαδή αθόρυβα και μοναχικά αρπαχτικά της νύχτας. Πρόκειται λοιπόν για την κωδική ονομασία μιας ομάδας εκτελεστών, που δεν έχουν φυλή, χρώμα και πατρίδα και τους είδαμε σε δράση, που ως ελεύθεροι σκοπευτές πυροβολούσαν εν ψυχρώ τον κόσμο, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας, στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο του 2014. (...) Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν..... "ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ". Μιλάω και φωνάζω πολύ καιρό. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. Δεν θέλουν μόνο μία απλή αναστρέψιμη χρεοκοπία για την Ελλάδα, όπως τις Αργεντινής που ανέκαμψε και επανήλθε Θέλουν τον ακαριαίο και ολοκληρωτικό θάνατο της Ελλάδος. Θέλουν να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία. ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Δεν αντιμετωπίζουμε πολιτικούς, αλλά ψυχρούς δολοφόνους των λαών. Το ομολογούν οι ίδιοι κυνικά. Έρχονται για την Ελλάδα. Δεν το βλέπετε; Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής» 






Glaux Glaukopoulos

Ohhh.... Ha ha!!!
This is the best part: "- Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις "απο νεαρούς με σακίδια" στη περιοχή."
Το κωδικό όνομα "Κουκουβάγιες" (OWLS) είναι το όνομα ομάδας απο "ακτιβιστές"-εκτελεστές, απ΄'ολο τον κόσμο που συναντούνται στο επιλεχθέν σημείο κρούσης.
Η αποσταθεροποιητική ομάδα, που έλαβε μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια του Κιέβου και περιλαμβάνει ναζί, ελεύθερους σκοπευτές και "εκπαιδευμένους" στη αποσταθεροποίηση, ακτιβιστές, και κινείται σε όλο τον κόσμο επι πληρωμή.
Κρατήστε 3 σημεία:
- Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.
- Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις "απο νεαρούς με σακίδια" στη περιοχή.
- Η Βρετανική Telegraph δημοσίευσε ένα παράξενο σαν κρυπτογραφικό μήνυμα που υπογράφεται απο ελληνίδα η οποία "ψάχνει για κουκουβάγιες" να επικοινωνήσουν μαζί της.
Αυτή τη στιγμή, μετρώνται 49 πύρινα μέτωπα στη χώρα μόλις σε 12 ώρες..
BOMBΑ: Πληρωμένοι δολοφόνοι (κουκουβάγιες) ήρθαν στην Ελλάδα και αυτή καίγεται!
VOICENEWS.GR|BY THANOS


  Λίγο μετά, το Προφήτες Ορθοδοξίας και ο πάντα έγκυρος Κυριάκος Βελόπουλος συνέδεσαν τις Κουκουβάγιες με τις πυρκαγιές!   «ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ 3 ΜΕΤΩΠΑ ΦΩΤΙΑΣ.ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ,ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. ΝΕΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΑΣΣΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ,ΠΑΤΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ? 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας καταφθάνουν για ........... τουρισμό τύποι ....μυστήριοι! Μιλάμε για λεγεωνάριους της γνωστής Λεγεώνας των Ξένων (ευρισκόμενοι σε άδεια προφανώς). Ταξιδεύουν σε ομάδες των 4 ή 5 ΜΟΝΟ, παραλαμβάνονται από ΙΧ και εξαφανίζονται προς Αθήνα... ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε «εξωτικές» φυλές και ΚΑΝΕΝΑΣ στην καυκάσια ή έστω ινδοευρωπαϊκη...

 ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΑΒΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΗΞΕΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΥ VOICENEWS.GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.... 



Ο ερευνητής, και πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος 


Ο ερευνητής, και πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr σενάριο αποσταθεροποίησης της χώρας είναι εν εξελίξει από ξένα κέντρα, τα οποία επιθυμούν την αναγκαστική συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας- ΣΥΡΙΖΑ ώστε να υλοποιηθεί το τρίτο μνημόνιο με λιγότερες αντιδράσεις. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι η απόδειξη του παραπάνω σχεδίου είναι η διασπορά των πυρκαγιών, σε όλη την Αττική ταυτόχρονα και σε διαφορετικά μέρη.  Το κωδικό όνομα «Κουκουβάγιες» (OWLS) είναι το όνομα ομάδας απο «ακτιβιστές»-εκτελεστές, απ΄'ολο τον κόσμο που συναντούνται στο επιλεχθέν σημείο κρούσης. Η αποσταθεροποιητική ομάδα, που έλαβε μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια του Κιέβου και περιλαμβάνει ναζί, ελεύθερους σκοπευτές και «εκπαιδευμένους» στη αποσταθεροποίηση, ακτιβιστές, και κινείται σε όλο τον κόσμο επι πληρωμή. Κρατήστε 3 σημεία: – Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί. – Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις «απο νεαρούς με σακίδια» στη περιοχή. – Η Βρετανική Telegraph δημοσίευσε ένα παράξενο σαν κρυπτογραφικό μήνυμα που υπογράφεται απο ελληνίδα η οποία «ψάχνει για κουκουβάγιες» να επικοινωνήσουν μαζί της. Αυτή τη στιγμή, μετρώνται 49 πύρινα μέτωπα στη χώρα μόλις σε 12 ώρες..»  


 Τέλος, κάποιος το έστειλε στους ANONYMOUS εκπέμποντας S.O.S.!









Iraklis Isaias

more than 30 fires in Greece today
4 German agents in incidents outside the Greek parliament right after the sign of new measures..
at the same time police attacked the anti austerity protest
In Great Britain was published yesterday in the newspaper Daily Telegraph, a message -not ad - seeking " to come " owls " in Athens ."
the " OWL " that SOMEONE was calling THROUGH THE GUARDIAN TO come to Athens PROBABLY REACHED
This is an sos..
we are in war
We had the same in 2007
Its about the russia greek cooparation and the gas pipeline
I felt that i must report it


Ενδιαφέρον είναι ότι το σάιτ ellinika hoaxes, που ξεσκεπάζει τις απάτες του διαδικτύου, προσπάθησε να αποδείξει πως ο εθνικός συναγερμός ήταν άκυρος, ως αιτιολόγηση και επεξήγηση της αγγελίας στις εφημερίδες όμως πρότεινε μια σύνδεση με μια άσχετη καμπάνια. Με δυο λόγια είχε δίκιο πως επρόκειτο για hoax αλλά δεν μπόρεσε να βρει τι κρυβόταν από πίσω.     

 Ας λύσουμε το μυστήριο

Δυο κοπέλες κουβαλούν ένα κλουβί με κουκουβάγιες. Αθήνα, 2015 (Όλες οι φωτο του ποστ είναι των Nikos Stathopoulos, Nikolina Bairaktari και Alexandros Kaklamanos)
Δυο κοπέλες κουβαλούν ένα κλουβί με κουκουβάγιες. Αθήνα, 2015 (Όλες οι φωτο του ποστ είναι των Nikos Stathopoulos, Nikolina Bairaktari και Alexandros Kaklamanos) 

  Η Εύα Γιαννακοπούλου και η Riléne Markopoulou είναι εικαστικοί. Μου λένε οι ίδιες για το εικαστικό project τους:   «Πρόκειται για μια ιδέα που αρχικά στηρίχθηκε σε μια αλληγορία του νομίσματος της δραχμής και της κουκουβάγιας σε συνάφεια με την Αριστοφανική φράση "Κομίζω Γλαύκας εις Αθήνας".    Το "Προξενιό" είναι το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της Αριστοφανικής τριλογίας που ξεκίνησε με το "Fiançailles" στην Μπεσανσόν και συνεχίστηκε με το "Hochzeit" στο Βερολίνο.    Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση σε εφημερίδες όλης της Ευρώπης. Από την Daily Telegraph (Μεγάλη Βρετανία), την Kurier (Aυστρία), την L'Est Républicain (Γαλλία), την Directa (Καταλονία) μέχρι την Diagonal (Ισπανία), την Haber (Τουρκία) και την ελληνική Χρυσή Ευκαιρία. Το μήνυμά μας ήταν απλό:    "WANTED: Owls, to be brought to Athens".   Παραφράζοντας τον Αριστοφάνη "παίζαμε με την έννοια της κουκουβάγιας που ήταν σύμβολο της σοφίας ή του ασημιού στην Αρχαία Ελλλάδα / και η "κορώνα" του κέρματος του ευρώ στη σύγχρονη εποχή.  Παρότι κάποιες μικρές κουκουβάγιας βρέθηκαν και ήταν παρούσες στην περφόρμανς που κάναμε στην Αθήνα, η αναζήτηση συνεχίζεται...»  

Θεωρήθηκαν πληρωμένες δολοφόνοι κι εχθροί της Ελλάδας. Οι γυναίκες πίσω απ' την επιχείρηση ''Αθηναϊκές Κουκουβάγιες'' εξηγούν

Θεωρήθηκαν πληρωμένες δολοφόνοι κι εχθροί της Ελλάδας. Οι γυναίκες πίσω απ' την επιχείρηση ''Αθηναϊκές Κουκουβάγιες'' εξηγούν

  Και η υπόθεση γίνεται όλο και πιο ζουμερή, όπως την αφηγείται ο επινοημένος χρήστης του Facebook Glaux Glaukopoulos, o οποίος μάζεψε στη σελίδα του όλες τις αληθινές αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Ελλάδα, απ' το πρωτοσέλιδο της Ακρόπολης μέχρι τις θεωρίες που αναπτύχθηκαν σε ελληνικά φόρουμ.  




Συνεχίζουν οι εικαστικοί στο LIFO.gr: «To θέμα απέκτησε διαστάσεις όταν στείλαμε την αριστοφανική φράση υπό μορφή αγγελίας συγκεκριμένα στην Βρετανική Telegraph. Το αποτέλεσμα ήταν ότι σύντομα ανακαλύφθηκε από διάφορους Έλληνες συνωμοσιολόγους και αναπαρήχθη σε αρκετά blogs ως οργανωμένη προσπάθεια επίθεσης εναντίον της Ελλάδας».



Το βίντεο που προβλήθηκε στην περφόρμανς


  Με δυο λόγια, ξεκίνησαν να κάνουν ένα αμφίσημο πρότζεκτ, μιλώντας για το χτες, το σήμερα, τη σοφία, τα χρήματα και χρησιμοποιώντας ένα απ' τα σύμβολα της ελληνικής πρωτεύουσας, και στην πορεία φώτισαν το μπέρδεμα που επικρατεί σήμερα στη χώρα. Ξεσκέπασαν την ευπιστία πολλών Ελλήνων, τον ψευτοπατριωτισμό τους, την ανάγκη τους να βρουν παντού εχθρούς και αν δεν βρουν να τους κατασκευάσουν. Είναι τελείως ενδεικτικό της φάσης μας πως οι ξερόλες που δεν μπορούσαν απλώς να παραδεχτούν ότι δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε, επινόησαν. Έστησαν θεωρίες συνωμοσίας συμπληρώνοντας τα κενά, ταίριαξαν άσχετες μεταξύ τους πληροφορίες, και δημιούργησαν μια απολαυστική πρόσληψη του πρότζεκτ. 




Glaux Glaukopoulos
Now the "religious" blogs have taken wind of the conspiracy...
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!!
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2015/07/blog-post_988.html

Η ελευθερία είναι το παν.....όπως η ελευθερία λόγου…
LOGIA-TOU-AERA.BLOGSPOT.COM|BY ONEIROPAGIDA





Άθελά (;) του, το πρότζεκτ λειτούργησε σαν κοινωνικό πείραμα, και καθρέφτισε πάνω του την παράνοια της ελληνικής κοινωνίας, σε μια εποχή που η παράνοια της πολιτικής (με το δημοψήφισμα και όσα ακολούθησαν) είχε μετατρέψει τους πολίτες σε άγρια θηρία, σε μια αόρατη αρένα... 

(Οι εικαστικοί συνεργάστηκαν για το πρότζεκτ με το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων -ΕΚΠΑΖ)

πηγή

ΥΓ. Διυλίστε και διηθείστε κάθε είδηση που βλέπετε στο διαδίκτυο και όχι μόνο
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: