Περήφανα νιάτα , τιμημένα γηρατειά της πατρίδος μας ...

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

star


Ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από το Παμπελοποννησιακό Γήπεδο στην Πάτρα, από ανθρώπους που δικαιούνται και θα πάρουν μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα. Πρόκειται για μέλη των 6.000 οικογενειών δικαιούχους του προγράμματος για παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ΤΕΒΑ του Υπουργείου Εργασίας. 
Πάτρα: Από τα χαράματα στην ουρά για λίγα τρόφιμα – Δείτε τί μοιράζουν στους Πατρινούς από το πρωί στο Παμπελοποννησιακό – ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Στη ουρά περιμένουν περί τα 200 άτομα για να λάβουν τα αγαθά
Τη διανομή κάνει ο Κοινωνικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα. 
Η ουρά άρχισε να σχηματίζεται λίγο μετά τις 07.00 και πολύ γρήγορα, 200 άτομα βρέθηκαν να περιμένουν πριν ακόμα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση καθώς και την ταυτότητά τους. Χθες ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης χαρακτήρισε ως «ψίχουλα» αυτά που δίνονται στους δικαιούχους του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας.
Να σημειωθεί πως η διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη...
Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου και το thebest.gr, έξω από το Παμπελοποννησιακό:

star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: